Last news in Fakti

6 Октомври, 2017 01:30 6 730 9

Тя има перфектното женско лице (СНИМКИ)

  • меган фокс-
  • риана-
  • лице-
  • пластичен хирург

Актрисата Меган Фокс притежава идеалната красота, твърди британски пластичен хирург

Тя има перфектното женско лице (СНИМКИ) - 1
Снимка: БТА/АР

Проучване, направено от лондонски пластичен хирург, разкрива коя известна жена има най-красивото лице в света, пише в. Daily Star.

Д-р Джулиан де Силва от клиника за лицева козметика и пластична хирургия в Хамърсмит, е проучил медицинските картони на 1000 души от цялата страна, за да определи коя е най-желаната форма на лицето. За дамите това е диамантената форма. Такъв тип лице притежава 31-годишната холивудска звезда и планетарен секссимвол Меган Фокс.

Тя има перфектното женско лице (СНИМКИ)
Снимка: Shutterstock

Тя има перфектното женско лице (СНИМКИ)
Снимка: БТА/АР

"Меган е една от най-големите красавици от своето поколение. Технически лицето й е с идеално симетричната диамантена форма. Нищо чудно, че много жени искат да имат същото", казва специалистът.

Второто най-желано лице от дамите е с овална форма. С подобно може да се похвали 29-годишната певица Риана.

Тя има перфектното женско лице (СНИМКИ)
Снимка: БТА/АР

Освен диамантена, овална и квадратна, Де Силва определя още четири типа популярни форми на лицето - продългова (Жизел Бюндхен), кръгла (херцогинята на Кембридж - Катрин), крушовидна (Кели Озбърн) и сърцевидна (Скарлет Йохансон).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рентгена не ги вижда

    29 1 Отговор
    Те британците бяха казали, че най-красивото животно на планетата е морската костенурка! Нищо протв М.Фокс ама пластичен хирург да ми говори за красота... все едно Полимери Девня да са главен спонсор на Мис Свят!

    Коментиран от #2

  • 2 РНЗ

    9 8 Отговор

    До коментар #1 от "Рентгена не ги вижда":

    Е за какво да ти говори хирург занимаващ се с естетика бе майна. Не мисли,че пластичния хирург е нарицателно за некадърност. Тези маймуни дето ги гледаш направени на карикатури са по желание на клиента, не на хирурга. Повечето искат да личи,че имат възможности буквално.
  • 3 onq s konq

    15 4 Отговор
    Комшииката е по убава
  • 4 гощо

    12 1 Отговор
    Този явно не е идвал в БГ!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Жос

    5 1 Отговор
    Меган определено е уникална красавица, ама щом този определя лицето на Кели Озбърн като популярно, нещо се губи силата в думите му. Тази може да е идеал само на болните феминистки. Иначе според мен Кейт Бекинсейл има несравнимо лице, нищо, че вече поостарява.

    Коментиран от #8

  • 7 ХХХ

    1 0 Отговор
    Наистина Меган Фокс е много красива, не само в лице. :)
    И има още по-невероятни очи и очарователна усмивка!

    Чарлийз Терон също ми е фаворитка, независимо от възрастта.
    При никоя хората годините са просто без значение. :)
  • 8 Бай Санде

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Жос":

    Така е братле Кейт е уникална:)
  • 9 В52

    1 0 Отговор
    И Меган и Кейт са страхотни, ама са си "кисело грозде" за нас. Остава ни да се успокояваме с "на кой ли са омръзнали тия"!
Новини по държави: