13 Октомври, 2017 09:20 3 697 4

Изгониха „супергърл“ от пресконференция (ВИДЕО)

  • ес-
  • великобритания-
  • brexit-
  • изгонена-
  • активистка-
  • супергърл-
  • брюксел

Няма място за активистката в Брюксел

Активистка, облечена с костюм на „супергърл“, беше изгонена от пресконференция в белгийската столица Брюксел, съобщи The Telegraph.

23-годишната Маделина Кей, която е британска музикантка, е твърдо против Brexit и дори издаде книга на тази тема, в която основен герой е премиерът Тереза Мей.

Младото момиче осъди действията на охраната в сградата на ЕС като „недемократични“. Маделина Кей е планирала да разговаря с Мишел Барние, който е главен преговарящ на ЕС по въпроса за Brexit.

Британката е искала да му покаже, че всъщност голяма част от британското население е твърдо против напускането на Европейския съюз.

Преди да има тази възможност обаче 23-годишната жена беше изгонена от охранителите в залата за пресконференции. В Брюксел се проведе поредна среща между представители на блока и Лондон.

След нея стана ясно, че преговорите са в „задънена улица“. Мишел Барние заяви, че между двете страни в преговорите не са постигнати големи положителни стъпки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо

    11 9 Отговор
    Ясно си личи, че е психично болна, и репортерите вече снимат снимат, ще се скъсат, най-долното стъпало на цивилизацията - модерния журналист
  • 2 Реално

    12 3 Отговор
    Ако беше "супер-бойс" щяха да го допуснат да дръпне една прочувствена реч в Евро-парламента...че там всички са такива ...пед..аси....
  • 3 Ники

    3 1 Отговор
    Еми, много е права!
    Англичаните са ушким повече за излизане от ЕС, отколкото за оставане в ЕС.
    НО!
    Тези, които са за ЕС са доста по-сигурни, твърди и аргументирани в позицията си.
    Докато БРЕКЗИТистите не са напълно сигурни (поне по-голямата част), че излизане от ЕС е по-доброто решение.
    Искам да кажа: все пак почти половината от англичаните са пожелали оставането в ЕС. Как ще се съобразят с тях?

    Коментиран от #4

  • 4 Депозиран въпрос

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ники":

    Пак ли ПУТИН е виновен?
    За един приятел питам, дето не живее в България, няма кола и апартамент, та ТИМаджийте от Армеец, няма какво да му запалят или ограбят...
Новини по държави: