24 Октомври, 2017 19:13 1 263 4

Сенатор: Тръмп лъже много!

  • сенатор-
  • лъжи-
  • президент-
  • сащ-
  • боб коркър-
  • доналд тръмп

Нападки във Вашингтон

Сенатор: Тръмп лъже много! - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Сенаторът от Тенеси Боб Коркър отправи остри критики към американския президент Доналд Тръмп, обвинявайки го многобройни лъжи, съобщи Си Ен Ен.

Републиканският сенатор и държавният глава си размениха вербални нападки в социалните мрежи. Коркър заяви, че Тръмп е навредил на отношенията на Щатите, които са изградили през годините с други страни.

Сенаторът каза, че президентът е изрекъл лъжи в телевизионни интервюта и е отслабил глобалното положение, което са имали Съединените американски щати.

„Той целенасочено разрушава отношенията, които имаме по света и които са полезни за нашата страна“, заяви Боб Коркър.

Това не е първият път, в който политик от лагера на републиканците атакува Доналд Тръмп, който бе издигнат от партията на президентските избори и победи кандидатката на демократите Хилъри Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОБИ КОЧА

    11 0 Отговор
    То това е ясно на всички, само на нашите русофоби не. Но и те ще го проумеят.
  • 2 Буби

    5 0 Отговор
    Ако беше само Тръмп който лъже,света щеше да е цвете...ама то вони от всички президенти ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА
  • 3 Пеньо

    1 2 Отговор
    Лъжите на Дони са една от причините малкият орк да му удари едно рамо на изборите!

    Коментиран от #4

  • 4 goni

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пеньо":

    Ами, Путин и да е искал не е можел!:) Когато му зададоха този въпрос човека се засмя искрено! Отговора му беше много интересен! Който иска ще го намери! Русия е надценена специално в това отношение! На него му стана приятно! Разведките работят добре! Една от основните задачи на службите е Дезинформацията!!!:) Справят се отлично! Изобщо не разполагат с възможностите за подобно нещо! Но успяват да убедят противника че могат!:) Ами, по-добре да ги обвиняват че са го направили, отколкото да знаят че не могат!:)