Last news in Fakti

28 Октомври, 2017 10:04 1 407 2

Хелоуин в Белия дом (СНИМКИ) - Октомври 2017

  • хелоуин-
  • доналд тръмп-
  • овален кабинет

Президентът Тръмп отпразнува преждевременно Хелоуин с децата на репортерите в Овалния кабинет

Хелоуин в Белия дом (СНИМКИ) - Октомври 2017 - 1
Снимки: БТА/АР

Празникът Хелоуин дойде малко по-рано в Белия дом, където президентът на САЩ Доналд Тръмп посрещна децата на репортерите, отразяващи събитията в президентството, предаде Reuters.

Тръмп прие малчуганите в Овалния кабинет. За импровизираното парти децата се бяха дегизирали като вещици и принцеси Лея от Star Wars.

Един от малчуганите беше умалено копие на Дарт Вейдър от космическата сага, а друг се беше маскирал като еднорог. Тръмп си поговори с гостите и поздрави родителите им, че са ги отгледали.

Хелоуин в Белия дом (СНИМКИ) - Октомври 2017

Хелоуин в Белия дом (СНИМКИ) - Октомври 2017

"Не мога да повярвам, че медиите са създали такива хубави деца. Как медиите са го направили, не знам", каза Тръмп, приканвайки дребосъците да се присъединят към него на президентското бюро. Накрая той им подари кутии с шоколадови целувки.

Второ парти по повод Хелоуин ще има в понеделник на Южната морава на Белия дом. На него са поканени семейства на ученици от 20 училища от окръг Колумбия, щатите Мериленд и Вирджиния, както и роднини на военни.

Хелоуин в Белия дом (СНИМКИ) - Октомври 2017

Тръмп и първата дама Мелания ще подарят на участниците в партито лакомства, приготвени от сладкарите на Белия дом.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извън закона

    3 6 Отговор
    Белият дом е маскарад )))
  • 2 Коневръз

    7 0 Отговор
    А в Кремъл ще разсават фанфурики