31 Октомври, 2017 09:27 1 571 8

Призраци и таласъми щурмуваха Белия дом (СНИМКИ)

  • хелоуин-
  • доналд тръмп-
  • мелания тръмп

Президентът на САЩ и първата дама посрещнаха маскирани деца във Вашингтон

Призраци и таласъми щурмуваха Белия дом (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се маскира като себе си, включително с характерната за него червена вратовръзка, за първия си Хелоуин в Белия дом, съобщава Reuters.

Тръмп и първата дама Мелания поздравиха някои от 6-те хиляди деца и възрастни, които бяха поканени в Белия дом за традиционното празненство в навечерието на Хелоуин. Деца от над 20 училища от окръг Колумбия и щатите Мериленд и Вирджиния, както и семейства на военни и членове на организации на местната общност, присъстваха на празненството на Южната морава.

Призрачна музика се носеше от високоговорители, а машини изпускаха мъгла. Тикви, издълбани с образите на бивши президенти, украсиха южния вход на Белия дом. Черни паяци увиснаха от паяжини между колоните на входа, а на козирката бе поставен надпис "Хелоуин в Белия дом 2017".

Призраци и таласъми щурмуваха Белия дом (СНИМКИ)

Доналд Тръмп и първата дама, която бе облечена с дълго палто в хладното време, посрещнаха динозаври, спортисти, полицаи, скелети и други страшилища.

По традиция на Хелоуин децата обикалят домовете и искат лакомства с предупреждението, че ако не получат такива, ще последва "номер". От Белия дом те си тръгнаха с индивидуални подаръчни торбички с президентски бонбони, домашни курабии и други сладки изкушения.

Тръмп и съпругата му си поговориха с гостите, а президентът дори позира за снимка с някои от тях.

Призраци и таласъми щурмуваха Белия дом (СНИМКИ)


Хелоуин се празнува в Белия дом от средата на 20-и век. За първи път Мейми Айзенхауер украсява резиденцията за празника. Тя кани съпруги на членове на администрацията на 30 октомври 1958 г. на обяд в Белия дом, украсен със скелети и тиквени фенери. На масите били поставени миниатюрни вещици с метли.

Призраци и таласъми щурмуваха Белия дом (СНИМКИ)

Големи събития в Белия дом по повод празника се организират от времето на администрацията на Ричард Никсън. През 1969 г. 250 местни деца присъстват на парти за Хелоуин в резиденцията, а входът откъм "Пенсилвания авеню" е превърнат в уста на огромна тиква.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    4 1 Отговор
    Този празник ми изглежда леко дебилен. Кефи ме това дето се е маскирал като черно л@йн.о горе в дясно :D
  • 2 Грую

    3 1 Отговор
    Абе той Ким Чен Ун не можа да уплаши Тръмп, а пък сега тези смешници ли?
  • 3 ЪРП

    9 2 Отговор
    УНИКАЛНАТА ГОВЕДАРСКА ТЪПНЯ НАРЕЧЕНА "ХЕЛОУИН" ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ И НА БЪЛГАРЧЕТА ОТ 4, 5 ГОДИНИ НАСАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    САМО ДАНО РОДИТЕЛИТЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА, БЪДАТ ДОСТА ПО-УМНИ ОТ ОНЕЗИ И ИМ ЗАБРАНЯТ ДА ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА ЗЛОВРЕДНАТА ЗА ДЕТСКАТА ПСИХИКА ПРОПАГАНДА НАРЕЧЕНА "ХЕЛОУИН"!!!!!
  • 4 Извън закона

    7 0 Отговор
    празника е келтски и няма нищо християнско,все едно да празнуваш байрам и да си християнин иначе маскарада(което означава думата Хелоуин) е подходящ за бялата къща Хаха там са клоуните )))
  • 5 Пеньо

    4 3 Отговор
    Вижда се и големия таласъм, който дори не се нуждае от специален костюм!

    Коментиран от #6

  • 6 Нафарфорий

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пеньо":

    Ти май си просиш лакомство от дяда сорос, а?
  • 7 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    Празникът си е техен,но защо и ние го празнуваме?!Вместо Будителите - Хелоуин,вместо Трифон Зарезан - Свети Валентин.Питам се дали има други такива чуждопоклонници като нас българите? Всеки,който ни колонизира ни налага своите празници и ние започваме да ги празнуваме на драго сърце...
  • 8 Тиквослав Карабудалашки

    1 0 Отговор
    Хилоуин ми е любимият празник. Защото обичам тикви. Ама нарязани(щото не могат да изкарат един пълен мандат). Обожавам американски екшъни, пуканки и зомбита. С нетърпение чаках децата да ни звъннат на вратата. Давахме им бонбони маршмелоу. Който не ги яде е червен. И е против НАТО и ЕС! Даже е путинист. Как да не ям тогава маршмелоу?

    Изпитвам чувство на удовлетвореност, споделяйки прекрасния празник с братята американци. Нямам търпение за догодина... ще се маскирам като американски турист.

    И да. Руснаците са мн тъпи, да нямат такъв готин празник. А някой знае ли какво всъщност се празнуваше?