Last news in Fakti

7 Ноември, 2017 23:30 7 945 23

Писна ми да чакам. Продавам девствеността си

  • британка-
  • девственост-
  • чака

Британка вече не иска да чака точния мъж

Британка обяви, че продава девствеността си, защото й е писнало да чака правилният мъж, съобщи „Дейли Стар“.

Жасмин е на 26 години. Тя е решила да продаде девствеността си чрез скандална германска агенция.

„Аз наистина уважавам дамите, които правят секс едва, след като сключат брак. Аз бях една от тях. Наистина чаках правилният мъж. Вече обаче не мога да чакам. За това избрах друг начин, който да ме направи щастлива. Сигурна съм в решението си“, пише Жасмин.

Тя иска да получи пари, с които да може да пътува и да стартира свой бизнес. На този етап тя иска да получи поне 100 000 паунда.

От агенцията твърдят, че ще гарантират сигурността на момичетата, които пускат обяви при тях. Наблюдатели обаче искат властите да се намесят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фонзи

    41 9 Отговор
    Ако е този английски крокодил от снимката девствеността и не струва повече от 1 СТОТИНКА !
  • 2 Михо

    47 0 Отговор
    Търсисе богат дефлоратор.
  • 3 Скорпион29

    50 3 Отговор
    "То като се замисли човек аз съм на 37 г.и за 100 000£ и аз мога да предложа нещо девствено,,

    Коментиран от #19

  • 4 Бай Ламбо

    48 0 Отговор
    Не ми мяза на британка най вероятно е нововнос те британките сякаш малко розовеят а тая бая тен е хванала
  • 5 Иван Господинов

    64 2 Отговор
    За да чакаш принца на бял трябва да си принцеса а не к**ва с етикет с цена закачен на п***а. Аз лично не бих дал и една стотинка да вкарам оная си работа в такова безмозъчно същество. Дори в един буркан с кисело мляко има повече интелект отколкото в тая развалена стока.
  • 6 Иванчо

    18 5 Отговор
    ...ще си отиде девственна...
  • 7 Докъде се стигна

    22 1 Отговор
    Тази изглежда е луда. : ))
    Дори да се продаде, едва ли някой ще брои такава колосална сума за тази скромна особа.
  • 8 Дедо Грую

    23 2 Отговор
    Аааааа, спокойно , хора. Не бих се очудил ако некой преситен богаташ й се върже. Тази Шасмин открито търгува. Грозновата, но млада.
  • 9 Ракиши

    6 9 Отговор
    Ай си шубате шубата всичките тука ве! Момичето е бисер Перничански.
  • 10 Патриот

    16 1 Отговор
    Това си е проституция. Няма "фаца" за такава сума. Виж за 400-500лв реално може и да се намери някой.

    Коментиран от #14

  • 11 Ник

    28 0 Отговор
    Това е поредното доказателство, че жената е нещо различно от същество с чувство за чест, достойнство и т.н.
    - Мислете си после, че има персонално отношение към Вас... - Нищо подобно! - Може да легне с когото и да е, стига да и буде удовлетворено желанието. - В случая 100 бонки!
  • 12 Morgoth

    12 5 Отговор
    Като и е писнало да чака да дойде тук, опъвам я безплатно :)
    И не се бъркайте, че е грозна - снимката е направена под много лош ъгъл и с обектив, който яко криви по края. От по-добър ъгъл може да се окаже, че изглежда доста добре.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ракиши

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Патриот":

    ТИ пък откога стана специалист, че чак суми определяш. Да не си сводник някакъв. Тука между другото пишат много от Софийският и Сливенският сутрин. Да не има се връзвате. Ей затворници, спрете с простотиите!
  • 15 един там

    15 2 Отговор
    Хубаво решила да си продава девствеността. Лошо няма. Тялото си е нейно, пълнолетна е и може да го направи щом така е решила. Оставяйки моралната страна на нещата, някой може ли да ми каже нормално ли е на 26 г. един човек да бъде девствен? За мен никак не е нормално. Ама изобщо даже. Най-малкото, ако е била нормална вече едва ли е. Хормоните бушуват и въздържанието уврежда психиката. Получава се и атрофия и срастване на влагалището. Със сигурност дефлорацията и ще бъде много болезнена, ако действително е девствена. Може би поради тази причина никой не я е поискал. Да оставим и психологичната страна и да минем на физическо ниво. Кой може да гарантира, че тя е наистина девствена и не е кърпена отдолу. Хирурзите могат да възтановяват девственост, както предполагам знаете и никой, нищо не може да гарантира в тази насока. И веднага в мен изплува друг въпрос:
    а къде по-точно е девствена. Защото при мюсюлманските жени, за да си запазят девствеността, както и при сиганите е така се плющят в задния двор. Ходил съм с туркиня и от нея го знам. Та в случая от двуцевката само едната цев може да не е ползвана... За свирките няма да отварям приказка, че някои са такива специалистки, че ще ви разкажат играта. Даже ще забравите, че имат други отвори по тьлото си....

    Коментиран от #16

  • 16 пикла с малки цицки

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "един там":

    Тая работа с продажбата на девствеността започна да става ежедневие ! Може би в таблоидите ще се оформи специална колонка но това не е нищо ново ! Очаквам да се появят и 40-50 годишни мъже чисто не порочни които да изкарат някой паунд с девствеността си ...../ по два пъти на ден/
  • 17 китайче

    4 0 Отговор
    Обявявам ТЪРГ за нея кой да е нае.е !!!
  • 18 Ванчо Кисето

    5 0 Отговор
    Няма какво да продаде друго, само това ѝ е останало на момето!
    Искала минимум 100 000, за да осъществи мечтата си!
    Алооо, батал с баталите. Ако имаше мечти щеше до сега да си ги осъществила. Ако си мислиш, че всичко става само с пари, се лъжеш! Ако горния етаж е празен, и на дядо Скруч Магдак сейфа да ти дадат пак няма да направиш нищо!
  • 19 Другар

    1 8 Отговор

    До коментар #3 от "Скорпион29":

    Ама как не то Вие всички русофили,електорат на БСП,сте готови всичко да дадете само и само някой лев да вземете,само дето на никой не му се е... смрадлив комунистически г...

    Коментиран от #22

  • 20 ЦИПАТА

    4 0 Отговор
    Ае тая луда ли е бе - 100 бона за скъсване на 2 грама миризлива ципа ! Нещо повече - щом е девствена на такава възраст явно е някоя огромна кривотия за да бягат мъжете от нея и значи тя е проблемната ТОЕСТ е редно ТЯ да си плати на този който ще си легне с кривотията !!!
  • 21 газо

    4 0 Отговор
    За 100 бинки що прасета че си купим, а тая за една шепа намочано месо че иска толкова!?
  • 22 Гнусофоб

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "Другар":

    Ей, и тук намеси русофобията си. Човек, не си в час - хич! Аман от изпушили пробити лейки!
  • 23 яаяая

    3 0 Отговор
    е как може да пускате статия за проститутка , хайде малко по-морално го давайте , утре някой веган ще напише че си продава девствеността
Новини по държави: