7 Декември, 2017 12:12 13 040 16

Какво мисли Горбачов за Путин

  • русия-
  • михаил горбачов-
  • владимир путин

Бившият лидер на СССР подкрепя руския президент

Владимир Путин е лидер, който заслужено се радва на доверието на народа. Това заяви бившият лидер на СССР Михаил Горбачов, цитиран от Sputnik.

През вчерашния ден Путин обяви, че ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия.

„Ситуацията е такава, че Русия има много проблеми и международната ситуация е доста сложна. Следователно, хората имат естественото желание да се застраховат и не бързат да взимат решения.

Путин заслужено се радва на народното доверие. Ние трябва да вземем това в предвид, когато вземаме решение.

Лидерът на страната трябва да може да я извежда от сложни ситуации. Той трябва да може да взима решения. Смятам, че Путин е взел сериозно и логично решение. Той се отнася наистина сериозно към темата. Той трябва да получи още един мандат като президент. Това е логично“, заяви Горбачов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гймгйчгймгйжювжйзжйзгйзг

    33 10 Отговор
    А КАКВО ...МИСЛИ. ....ЮДА ИСКАРИОТСКИ. ...ЗА ХРИСТОС. ....

    Коментиран от #2

  • 2 Според

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "гймгйчгймгйжювжйзжйзгйзг":

    гностиците, демек знаещите, Юда е бил най-близкият ученик на Христос и единствения разбиращ посланията му.
    Случаят тук не е такъв.
  • 3 жюцжюйгйгйцгйцгйц

    18 17 Отговор
    ЖЕНАТА НА ГОРБАЧОВ ...РАИСА ...КОЯТО УМРЯ. ..СТРАННО. ...Е ЕВРЕЙКА ...АГЕНТ НА МИ 6. ...
  • 4 Соросоидииии

    40 21 Отговор
    Даже петнистия предател Горби вече открито подкрепя Путин. Отварят му се и на този очите за истинското лице на американците..Соросиии даже предателя ви плю в лицето...

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Д-р Хаус

    20 19 Отговор

    До коментар #4 от "Соросоидииии":

    Това се дължи на старческа дименция
  • 6 Гост

    22 11 Отговор

    До коментар #4 от "Соросоидииии":

    Нищо не подкрепя.... този предател цели да бутне рейтинга на Путин като използва всеобщата народна омраза към себеси и като подкрепи Путин. Тия дърти комунистически номера не минават.
  • 7 Русчуклия

    27 9 Отговор
    Нищо не се е променило в белязаната му глава!
    Прочетете още веднъж внимателно:
    "Путин заслужено се радва на народното доверие. Ние трябва да вземем това в предвид, когато вземаме решение."
    Този си е същият, само предупреждава господарите си, като техен експерт по Русия и народите населяващи тази държава. Защото краварите са свикнали да форматират, а Русия не се подлага на тяхното форматиране!
    Те не могат да разберат, как става така, че санкциите не сработват и рейтинга на президента расте! И белязания ги предупреждава, че това трябва да се има в предвид, когато приемат решения... Гнусна работа...
  • 8 Sergiy

    10 28 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Лидерът на страната трябва да може да я извежда от сложни ситуации." Обаче горби забравил да каже, че преди да изважда, той (путьо) трябва да вкара страната си в сложни ситуации, което прави много успешно ;))
    смешна работа ;))

    Коментиран от #10

  • 9 точно тъй

    6 2 Отговор
    Нали е вече на умирачка! Иска да си уреди погребение у дома! Но дори и да успее, кой ще му опази гроба от масово изхождане, на нуждаещи се! Мисля че доста хора когато отиват на гробовете на близките си, и имат нужда от облекчение, ще питат къде е гроба на Горби! Когато си съборил паметници, не очаквай да създадеш твой!
  • 10 Отец Пахомий

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Sergiy":

    Ти досега на коя планета си живял? Доста неадекватно изказване...
  • 11 Шофьора

    6 1 Отговор
    Доколкото си спомням,Русия се осра само в Авганистан ,но там се осраха и американците,а в Корея ,Виетнам ,Сирия ,Сърбия,.Защо американците не се изявят в Иран,Севрна Корея,дори Турция е на път да се отметне от НАТО,защо амвриканците замлъкнаха за Украйна,а да не споменавам и Чечения,и още ,защо се бърксе бъркат дето не им е работа,-за Йерусалим става на въпрос !!!
  • 12 ТОТО

    5 6 Отговор
    КАКВО ДА МИСЛИ ГОРБАЧОВ ЗА ПУТИН..???

    МИ И ДВАМЦАТА..В ЕДИН КЮП ПЪРДЯТ....

    ТО Е ЯСНО....
  • 13 no name no face no number

    8 6 Отговор
    Предател. Продаде си родината.
  • 14 народ

    3 1 Отговор
    Този предател ще гори в ада!Анатема!
    Най-малко той,който докара Русия на това дередже,има право да дава мнения!Смърт за такива!
  • 15 ГОСТ ЧИТАТЕЛ

    1 3 Отговор
    Тук е пропито от съветски комунизъм. Русофилчетата - да ви питам като станем 16-та република- обещавате ли да си изхвърлите колите и да си вземете по една Лада? Обещавате ли да ходите да изкарвате пари в Масква, а не в Лондон? А?
  • 16 Siegfried

    1 1 Отговор
    Горбачов , волю или неволю срути не само една държава олицетворение на злото , но срути и цяла система ! Евала !Държава и система които зависят от един човек , майка им жална !Прословутото КГБ , ЦК на КПСС , къде бяха ?Или и те са предатели ? Тогава
    излиза че е била държава от предатели !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания