4 Февруари, 2018 12:57 12 264 8

Зверско убийство причинило кървава баня

  • италия-
  • убийство-
  • стрелба

Петима пострадаха при масова стрелба в Мачерата

Убийството на 18-годишно момиче може да е била причината за масовата стрелба в италианския град Мачерата през вчерашния ден, съобщи АНСА.

През вчерашния ден мъж откри масов огън, докато обикаляше с кола различни части на града. За атаката беше задържан 28-годишен с бръсната глава.

При атаките бяха ранени шестима души. Счита се, че цел на атаката са били основно цветнокожи.

Това стана, след като само преди дни беше открито тялото на 18-годишна италианка. То бе открито разчленено и напъхано в куфари. За убийството беше задържан 29-годишен нигериец.

Случаят веднага беше използван от крайните партии в Италия, които осъдиха либералната политика в страната.

Арестуваният за масовата стрелба е Лука Траини. Той е член на радикалната Северна Лига. Около врата му е имало италиански флаг. В момента се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    64 3 Отговор
    По добро място от Европа преди маймуняка Обанана да размъти света е нямало...
    Но, уви.
  • 2 мунчо

    37 3 Отговор
    Въобще не е Обама, а либерализма умъртвява Европа. Особено левичарския!
  • 3 Анонимен

    44 0 Отговор
    Като прибираме още от тези, ще има убийства и изнасилвания. Поне 80% от тях не са бежанци. От какво бягат, не ги ли питат по границите? Преди години на нас не ни даваха до една Гърция да ходим, само на каракачани даваха възможност да забогатяват, а сега тия черноглавите са плъзнали из цяла Европа. И за какво -да нарушават законите. Който нарушава -в затвора и като си излежи наказанието, екстрадиция
  • 4 вижся

    33 1 Отговор
    уви вече освен расистката карта, на белия човек може да извадят трансполовата карта, гейската карта, още 50 карти за джендъри и на това отгоре ФЕМИНИСТКАТА карта, която уж се бори за равенство ама след тая конвенцийка дето си спретнаха, могат да си правят квото си искат... белия човек стана с 1 идея по прецакан.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 БАЙ ГАН4О

    21 0 Отговор
    Сеч му е майката без милост
  • 7 Plovdiv

    4 0 Отговор
    Антон Лундин Петерсон завинаги!!!
  • 8 Патриот

    6 0 Отговор
    Най-прецаканото същество на тази планета - женен бял мъж в родната си... Европа.
    Малко са хората като Орбан. Повече са противоположностите му като Тиквата и Меркел.
Новини по държави: