Last news in Fakti

2 Март, 2018 17:11 6 482 45

НАТО: Путин да не ни заплашва

  • нато-
  • русия-
  • владимир путин

Предупрежденията на Москва са неприемливи, заяви говорител на алианса

НАТО: Путин да не ни заплашва - 1
Снимка: Shutterstock

Предупрежденията на руския президент Владимир Путин към съюзниците от НАТО са неприемливи и не помагат на усилията за успокояване на напрежението, заяви говорител на алианса, цитиран от Reuters.

Новината става факт ден след като Путин съобщи какви нови ядрени оръжия има Русия.

"Руските изявления, в които се заплашва да бъдат взети на мушка съюзници, са неприемливи и контрапродуктивни", предупреди Оана Лунджеску. Тя подчерта, че НАТО "не иска нова Студена война или нова надпревара във въоръжаването".

НАТО: Путин да не ни заплашва
Снимка: БТА/АР

Изградената от САЩ система за противоракетна отбрана на алианса в Европа не е насочена срещу Русия, увери за пореден път Лунджеску.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 усраНАТО

    46 20 Отговор
    Защото ние и така и така сме си уплашени пък даже и леко н@@кани.

    Коментиран от #5

  • 2 мите

    53 14 Отговор
    А срещу кого е насочена ? Грузия , може би ... :)

    Коментиран от #4, #42

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 червен каскет

    19 50 Отговор

    До коментар #2 от "мите":

    Насочена е срещу "вежливите зелени човечета". Путлер да каже чии са, преди да са ги смлели на кайма, като онези в Сирия, дето също не били ватенки... :)

    Коментиран от #13, #20

  • 5 USMC

    20 10 Отговор

    До коментар #1 от "усраНАТО":

    За тебе знаем ,но недей да обобщаваш.

    Купи си памперси ако не си изпил парите
  • 6 Расулюлах

    47 13 Отговор
    Путин да деиства няколко пъти по агресивно спрямо саш и нато....да прати 500 боини кораба на учение по бреговете на саш...още 1000 боини самолети също за учение

    Коментиран от #7, #29

  • 7 USMC

    21 54 Отговор

    До коментар #6 от "Расулюлах":

    Е той има ли 500 кораба ?Да не говорив какви корита са.

    А 1000 самолета са му всичките.И те не могат да се мерят с американските.

    А и трябват пари за подобни демонстрации

    Коментиран от #10, #12, #21

  • 8 диди

    52 10 Отговор
    Путин не е заплашвал никого от окупаторите в Черно море...само е показал да видят какво има срещу НАТО-агресивното поведение около руските граници и докарани от майната войска и оръжия в ЕВРОПА и на БАЛКАНИТЕ...
  • 9 Който си играв с огън се пари

    48 9 Отговор
    Много странно като ПРО не е насочена срещу Русия срещу кого,Иран Северна Корея.Иран заявиха че обсега на ракетите им не обхваща Европа но имат съответната технология.Севернс Корея се целят само в САЩ.Логиката не се връзва
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дафинов

    45 9 Отговор
    Русия не ви заплашва, тъпчовци - предупреждава ви, че не фърфите със самолетоносачите "иджисите", "патрЕотЕто" и другите простотии. И да си опичате акъла, ако искате да не ви опърли задниците дебели, джендърски.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Хасан

    3 12 Отговор
    Да се спречкат и ние да гледаме малко сеира..няма само иракчани,сирийци да страдат...
  • 15 ПЕШО

    13 4 Отговор
    Най-после нещата си дойдоха на мястото и противопоставянето се възроди.Следваща крачка е да започне борба за разпределянето ресурсите на планетата и да се оформят новите противопоставящи се лагери.
  • 16 Morgoth

    26 4 Отговор
    Едно от най-дразнещите неща в политиците е как говорят все едно ние всичките ядем доматите с колците. Надали е останал човек който да се съмнява, че американските ракети в Европа са насочени срещу Русия.
    Страните разполагащи с ракети, които могат да достигнат Европа са Русия, САЩ, Китай и Израел, може би вече и Северна Корея. Иран пряко сили може да достигне до България и Румъния.
  • 17 Митака

    21 10 Отговор
    Путин да ги почва кво ги чака тези окупатори
  • 18 Уую от Пичковци

    40 4 Отговор
    Ще ви кажа срещу кого слагат щит краварите .Срещу държавата Бурунди. ЦРУ е научило че са натрупали една голяма купчина кокосови орехи и са готови да ги замерват с тях всеки момент. НАТО е тумор който трябва да бъде изрязан а тъpanарите в Европа още не са разбрали че на алчните кравари въобще не им пука за европейците.За тях ние сме бушони.
  • 19 чичо Сам

    40 5 Отговор
    НАТО не иска нова студена война - те искат съвсем "гореща война". А НАТО е 90 % САЩ. Напълниха Черно море с военни кораби, а Източна европа - с американски военни бази. Само че, в тази война искат ние да воюваме - за техните интереси. Всичко, което не отговаря на интересите на америка е вражеско.
  • 20 Монгомъри

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "червен каскет":

    Точно знам,че и ТИ ще е на кайма!
  • 21 Morgoth

    22 5 Отговор

    До коментар #7 от "USMC":

    Гледаш единствения руски самолетоносач какъв барутник е и как дими и си казваш, че нищо не става от тях. След това случайно забелязваш какво означава ледоразбивач и разбираш, че Русия разполага с доста модерни кораби. Едно е дизеловият самолетоносач, друго ядрените подводници и ледоразбивачи. Можеш да продължиш и с разглеждане на цялостният арсенал на Русия и да видиш не чак толкова добра атакуваща авиация, но пък най-доброто ПВО, балистични ракети които достигат до всяка точка на Земята и най-силната в света артилерия. Защо са такива пропорциите и защо има такива разлики със САЩ? На този въпрос отговаря атласа. Русия е на един континент със своите противници от Европа и може да стигне по земя до Близкия изток, където стават обикновено патакламите. Във война с изравнени сили и трябва артилерия и нещо което да не дава тази артилерия да бъде бомбардирана от въздуха. Срещу САЩ има ядрени подводници и междуконтинентални балистични ракети.
    От другата страна са САЩ, които пък трябва да си занесат самолетите в зоните с конфликти, които са далеч от техният континент и самолетоносачите са перфектното средство, затова имат толкова много и толкова модерни. Те пък нямат артилерия, защото просто няма къде да я ползват.
  • 22 USMC

    8 28 Отговор
    Абе какво има да ми хвалиш руска техника ,
    аз не е като да не съм се занимавал с всякаква ,вкл. и руска.
    Те са изостанали с 30- 50 години съвсем буквано
  • 23 Опасали цяла

    21 4 Отговор
    Русия с бази и крещят:"Русия ни плаши!" Ахахах! гадни, бе!
  • 24 Гост

    2 8 Отговор
    Пфуууу,най накрая Франция и Германия в един отбор и англетата избегАха. Иначе, мисля Франция разполага с доста добра армия в момента от всякакъв тип. Германците, знаем на какво са способни. Много ме е яд че тия англичани разтуриха нещата. типично в техния идиотски стил
  • 25 Адем

    12 6 Отговор
    Седнали въшките, да си ги мерят във форума.Бай Ганьовска си работа!!!Нямат деца за училищата,а Света ще оправят!

    Коментиран от #26, #27, #30, #34

  • 26 Анадолец

    12 1 Отговор

    До коментар #25 от "Адем":

    Нашите деца ходят на училище Да, а ти какво търсиш в Европа бе анадолски циганин.Да вмирисваш само климата.Марш в анадола псе побесняло
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 112

    18 3 Отговор
    След презентацията на новите оръжия рязко са скочили разходите за памперси на хамериканската армия.
  • 29 Да да

    1 11 Отговор

    До коментар #6 от "Расулюлах":

    От къде толклва трезвен екипаж ще намери? Те са 1000 човека само и ги въртят на различни кораби,другото е само подръжка и пиене :)
  • 30 Салама Алеко

    10 4 Отговор

    До коментар #25 от "Адем":

    Дано един ден да направим и втора екскурзия, бях малък на първата ви, но видях като се връщахте как целувахте земята БЪЛГАРСКА, може майка ти и баща ти да съм видял! Видях и други дето молеха за лекар, имали проблем с дебелото черво! Гордите и истински хора, стиснаха зъби, изстрадаха свободата си, и станаха "турски" граждани! Хилавите, слабите, некадърните да се приспособят към новата действителност, хората без грам самоуважение и гордост, се върнаха обратно! Повече ги боли неуспеха, отколкото омразата към нас! Всичко вършат за да покажат на лудия "султан" че и те са достойни за обичната им родина, която ги обиди и принуди да се върне! Нищо не става от вас, защо не Върнаха Мутлу и Шаламанов! Защото могат да дадат нещо на Турция, а вас ко да ви праят михлюзи, да ви хранят ли?

    Коментиран от #32

  • 31 Истината

    10 2 Отговор
    Човака им показва какво ги чака ако подменят да ги нападнат и да престанат да се надяват, че ще превземат Русия, а те се "плашели" !?
  • 32 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #30 от "Салама Алеко":

    Пишем срещу ЕС,как могат да са толкова толерантни.Как може след кървавите атентати в Париж, Франция да продължава да се отнася възпитано и толерантно с арабите. Ами, ние сме същите, сега в навечерието на 3ти март след всичките издевателства на турците над нас питам, ние не сме ли толерантни ? Новини на турски език има по националната ни телевизия. ..а в същото време тези са такива мразещи. Е, ние сме европейци,а те идват от степите на анадола. Затова няма какво да коментираме западняците, цивилизованите хора не мразят.
  • 33 Салама Алеко

    10 2 Отговор
    Той, турчина, не мрази, той, просто, ти дава избор, или ислям, или смърт!

    Коментиран от #35

  • 34 Салам Алеко

    7 0 Отговор

    До коментар #25 от "Адем":

    Браво Настрадин Ходжа! Знаеш ли вица за магарето на Хитър Петър дето изтаковало на настрадин жена му!

    Коментиран от #43

  • 35 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #33 от "Салама Алеко":

    Иска им се,но ще си останат с искането. Каквото било на балканите,било. Намърдаха се на Константинопол да кажат че са европейци и това им е. Остават си степни анадолци,и не веднъж са го яли европейския. Иска им се някой да се съобразява с тях,но не са никакъв фактор и няма и да бъдат
  • 36 нико

    9 1 Отговор
    доколкото Zнаем от НАТО каэват че ПРЩ е насочен срещу ИРАН.Добре но,эащо когато Русия предложи да се включи и тя в тоэи така наречен щит срещу Иран и откаэаха?
  • 37 Хасан

    0 9 Отговор

    До коментар #27 от "Кои сте":

    Ние сме миналото на Европа ..ние сме бъдещето на Европа....ще създадем анккави по целия свят ..от Китай през Лондон до Сащ...

    Коментиран от #38

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Stefko88

    2 5 Отговор

    До коментар #10 от "Расулюлах":

    Глупост като твоята е рядкост. Сталин прати народа на заколение а що се отнася до техническата част ,да с танкове Матилда и бронирана и транспортна техника от Щатите и самолети също храна и продоволствие. Сега ми е интересно от къде ще вземе.
  • 40 Kcaniba

    7 2 Отговор
    НАТО: Путин да не ни заплашва
    Мамоо
    Свършиха памперсите!!!
  • 41 КАРЛИ

    11 1 Отговор
    ДРАГА ЛУАНА- РЪМЪНСКА КИФЛО, " Изградената от САЩ система за противоракетна отбрана на алианса в Европа не е насочена срещу Русия, увери за пореден път ЛУАНА Лунджеску. КОЛКО СИ ПРАВА ПАТКО МАМАЛИГАРСКА.
    САМО ЧЕ РУСКИТЕ РАКЕТИ СА НАСОЧЕНИ СРЕЩУ НАС , ЗА ТОВА ЧЕ СМЕ ПРЕДОСТАВИЛИ БАЗИ ЗА НАТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ЗАБРАВИЛИ ЗА ХИРОШИМА И НАГАЗАКИ?
  • 42 Румяна Костова

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "мите":

    Казаха,ПВО-тата американски по границите на Русия са насочени срещу Иран.Простено им е защото са слаби по география.Държавни служители бъркат.Австрия и Австралия Даже Тръмп в историческата си реч пред ООН разказваше за страна Намбия в Африка.То,Намибия,Намбия,карай,да върви,все тая,
  • 43 Стършел

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Салам Алеко":

    Напиши го,искам да го прочета.

    Коментиран от #44

  • 44 Салам Алеко

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Стършел":

    Ще ме блокират, предния път, заради Хасан, една седмица бях наказан, ако ме блокират пак ще съм вече рецидивист!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: