9 Март, 2018 15:59 2 282 8

Великобритания не е безопасна за бегълците от Путин

  • великобритания-
  • владимир путин-
  • русия

Съпругата на Александър Литвиненко коментира случая със Скрипал

Великобритания не е безопасно място за хората, които искат да избягат от режима на Владимир Путин. Това заяви съпругата на убития бивш руски агент Александър Литвиненко – Марина Литвиненко, съобщи CNN.

Литвиненко беше отровен с полоний през 2006 г. Той се укриваше във Великобритания. Неговата съпруга вижда доста прилики между неговото убийство и отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скипал.

Според нея през последните години британските власти не са взели нужните мерки, за да гарантират безопасността на руските бегълци. Литвиненко призова Великобритания да води по-твърда политика спрямо Русия.

През тази седмица в Слосбъри беше отровен бившият руски агент Сергей Скрипал. Британските власти подозират за това руски агенти, въпреки че Кремъл напълно отрича да има нещо общо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    21 0 Отговор
    Е що само във великобритания ги тепат бе...Я се замислете???
  • 2 Така ли

    19 1 Отговор
    Поредните безпочвени измислици на СНН и др. подобни западни зависими медии.
    Какъв "режим" в Русия? А Украйна какво е? А в Катар, СА, Турция???
    Пък и тия предатели не са избягали, конкретно последният убит в Англия от МИ5 или 6, беше съден, осъден, помилван и разменен.
  • 3 подозрителен

    21 1 Отговор
    А пък аз подозирам британските власти!
    Не,не подозирам,направо знам,че това е дело на британското разузнаване!
  • 4 балама

    16 1 Отговор
    Напротив, Англия е най-опасната за предателите на Русия страна.

    След като ги употребят по медиите, имат като последна употреба да ги очистят, за да се опитат да ги джиросат на Путин после.
  • 5 А стига бе

    12 1 Отговор
    Точно Великобритания ли ни говори за"режим"??? Която държи няколко държави под протекцията си...а и в парламента им ,имат само две партии-и то от много-много години..-това ли им е демокрацията?? В Русия в парламенти имат 6 партии...
  • 6 Kcaniba

    11 1 Отговор
    Великобритания е безопасна само са пенделите , пакита, арабелите и маймуеяците!
  • 7 неутрален

    11 1 Отговор
    Никой не обича предателите!Когато веднъж са предали,могат да предадат и втори път.Очевидно,англичаните,страхувайки се тия да не играят двойна роля,ги трепят.Хем се отървават от тях,хем хвърлят вината върху руснаците!
  • 8 В коша пордон в

    6 1 Отговор
    Защо тия утрепвания се случват толково често и толково много само в Британия?Защото това в Британия е традиция и съзнателна политика.Те лейди Даяня не си пожалиха,та ще се загрижат за някакви си предатели.Който веднъж е предал,предава цял живот.Това на британците от векове е ясно и затова няма тън-мън по въпроса - носната кърпа се ползва....и след това в коша,пардон гроба.И нашият Георги Марков си беше въобразил,че както плюеше по бай Тошо,така може да плюе и по британската политика...Само ,че някое ит британските МИ-та беше на различно мнение по въпроса.
Новини по държави: