Last news in Fakti

12 Март, 2018 14:20 2 773 9

В Северна Корея убивали бебета с увреждания

  • северна корея-
  • бебета-
  • увреждания-
  • деца-
  • убийство-
  • ким чен-ун-
  • дезертьори

Дезертьори разказват за зверствата на режима в Пхенян

В Северна Корея убивали бебета с увреждания - 1
Снимка: БТА/ AP

Режимът на Ким Чен-ун беше обвинен в зверства на фона на провеждащите се в Южна Корея параолимпийски игри, съобщи британското издание „Дейли стар“. То разкри за ужасяваща практика в азиатската страна, която е под диктатурата на Ким Чен-ун.

Дезертьор, избягал от страната, твърди, че бебета с увреждания са били убивани. Това обяснява и защо в Северна Корея е рядкост да се срещнат хора с увреждания. В Южна Корея за игрите страната изпрати само няколко състезатели. Много от новородените с увреждания биват убивани, а други са подлагани на медицински експерименти. Трети пък са подложени на брутално малтретиране и отношение от властите.

В азиатската страна се чуват и притеснителни твърдения, че хората с увреждания не са хора. Много от новородените са били убивани и погребвани веднага. Избягал лекар дори твърди, че в Северна Корея се наблюдава практиката на „расово чистата нация“, подобно на Нацистка Германия.

Бебетата с увреждания са прехвърлени в тайни болници за експерименти. С тях дори се извършват тестове на химически оръжия. Пропагандната машина на Пхенян иска да създаде илюзията, че всички в страната са здрави и силни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Пенко

    9 8 Отговор
    То като няма храна за здравите,от къде за болните?
  • 2 Марадона

    22 6 Отговор
    "Тероризмът" е термин измислен от американците с цел завладяване на територии с цел извличане на полезни изкопаеми, сваляне на неудобни правителства и завладяване на други стратегически територии. Вече 50 години облъчват света с екшън филми за арабски терористи, виетнамски терористи, латиноамерикански терористи.
  • 3 Марадона

    13 4 Отговор
    Сега пълъзват филми за Южнокорейски терористи, ирански терористи, руски терористи
  • 4 Гост

    8 20 Отговор
    Северна Корея, Русия, Китай и във всички комунистически дупки е едно и също мизерия и грозен живот за нормаления човек.
  • 5 Kcanisanaiba

    8 10 Отговор
    Еее че фат Ким как са го пропуснали??? Човечето има много сериозно увреждане на мозъка.
  • 6 pompev

    7 11 Отговор
    САМИЯ ВОЖД Е С УВРЕЖДАНИЯ.
  • 7 Антон

    15 3 Отговор
    Е добре де тези пасеха трева, пък сега се оказва че имали болници и то не какви да е болници, а болници в които се правят експерименти с деца. Леле колко бълвоч и лъжи. Нещо за мизерията в Африка няма ли да кажете, или понеже там не е интересно за краварите и няма проблем с мизерията?!
    Преди първата война в ирак, млада жена се изправя пред сената, представяйки се за медицинска сестра от кувейт и говори как войници на саддам вадят бебета от кувиози и ги разстрелват на земята.всички са погнусени. Впоследствие се оказва че няма такова нещо. жената не е медицински сестра, а дъщерята на кувейтския посланик в щатите, обучена от американска фирма за социологически проучвсния , която фирма получила милиони долари платени за да има предтекст за война.
    Който не вярва да търси в гугъл......
  • 8 Справедлив

    16 4 Отговор
    Аууу колко двулично и отвратително изглежда тази загриженост за северно корейските деца от страна на Запада..как ревът за тях соросоидите...А като са толкова хуманни защо не реваха за иракските деца??? САЩ в Ирак унищожи 500 000 ( половин милион) деца...нещо за тях да ревнете двулични демократи...Или викате-те умряха щастливи-от демократичните бомби на САЩ...Ето затова ставате все по мразени от хората...
  • 9 соросоидни кърлежи

    2 1 Отговор
    да,да, и хим.оръжие открихте в Ирак, нали...Фалшиви новини ,ама все пак хора имат малко акъл и не се хващат на такива Гьобелски номера.
Новини по държави: