Last news in Fakti

20 Март, 2018 19:25 2 499 5

Жестоко убийство на френска бавачка в Лондон

  • бавачка-
  • убийство-
  • лондон

Тя била тормозена, бита и държана в плен от семейството, живеещо в Уимбълдън

Френска двойка, живееща и работеща в Лондон, е убила и изгорила тялото на своята френска бавачка, съобщи Новини Лондон.

35-годишната Сабина Кудие и партньорът й Уисем Медуни, на 40, са обвинени за жестокото убийство на 21-годишната Софи Лионе. Те са признали, че са се опитали да се отърват от тялото на горката жена, но отрекоха, че са виновни за смъртта й. Прокурорът по делото твърди, че те планирали да скрият останките на младото момиче в двора си, след като изгорят тялото й След това искали да се върнат във Франция.

Лионе била зле плащана, потискана и тормозена от двойката. Те не й давали да яде, докато живеела със семейството в дома им в Уимбълдън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слави

    22 5 Отговор
    Путлер, мутлер и тем подобни платени нежни господа да почват диспута. Руснаците са виновни и си отмъщават заради дипломатите. Вярно няма доказателства но то се очаква.

    Коментиран от #5

  • 2 чалма тв

    20 1 Отговор
    Уисем Медуни , този е французин-талибан..
  • 3 Георги

    22 2 Отговор
    В Международното Наказателно Право ще се добави нов член Когато англетата заподозрат някого той ще е виновен и без доказателство.
  • 4 Kiro

    11 0 Отговор
    Уисем медуни е французин колкото аз съм американец.
  • 5 Асковлията

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Слави":

    Така бе бат Славчо, ама -нещо не ги виждам на хоризонта. Сигурно чакат на опашката, да си вземат заплатата от дедо шорош.
    Хубав ден!
Новини по държави: