27 Март, 2018 16:22 11 277 113

Лавров: Ще отговорим, не се съмнявайте

  • сергей скрипал-
  • сергей лавров-
  • русия-
  • отговор-
  • дипломати-
  • великобритания-
  • ес

Русия няма да стои безучастно

Лавров: Ще отговорим, не се съмнявайте - 1
Снимка: БТА/ AP

Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров заяви, че Москва ще отговори на масовото експулсиране на руски дипломати, предприето от редица страни заради скандала с покушението срещу бившия шпионин Сергей Скрипал.

„Ще отговорим, не се съмнявайте“, каза Лавров след среща с президента на Афганистан Ашрав Гани в Ташкент. Той коментира, че гоненето на руски дипломати е плод на американски натиск и че шантажът е обичаен инструмент във външната политика на Вашингтон.

В свой коментар говорителката на руското външно министерство Мария Захарова също каза, че се подготвя адекватен говор. В понеделник САЩ, Канада, 16 членки на ЕС и още няколко страни обявиха, че гонят руски дипломати в знак на солидарност с Великобритания, която обвинява Русия за атаката срещу Скрипал.

САЩ гонят 60 руски дипломати. Страните от ЕС, които правя това са: Франция, Германия и Полша гонят по четирима дипломати, Литва и Чехия - по трима, Дания, Испания, Италия и Холандия - по двама, Естония, Латвия, Румъния, Унгария, Финландия, Хърватия и Швеция - по един.

Другите, които обявиха, че гонят дипломати на Москва са: Украйна - 13, Канада - четирима, като ще отхвърли още трима предложени, Албания и Австралия - по двама, Македония и Норвегия - по един, припомня БНР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Светлини

    89 9 Отговор
    Вземат ли да си показват модерните оръжия, да си отзовават дипломати, да се играят търговски и прокси войни, нещата почват да се нагорещяват... Ще се почва май рестарт на планетата
  • 2 Балистичная

    77 19 Отговор
    Сергей недей им се обяснявай на света, събирайте съвета и натиснете копчетата в посока USA докато се окупитят всичко ще приключи другите ще клекнат те са слаби!

    Коментиран от #19

  • 3 Четвърти пол

    20 102 Отговор
    Путкин е мега прост милиционер. Слаба ракия.

    Коментиран от #8, #15

  • 4 българинъ

    83 11 Отговор
    Това означава обявяване на война с всичките последствия и можем само да се молим Путин да прояви търпение и благоразумие! Иначе сме пред прага на унищожението на света,а то може да започне още сега!!!
  • 5 РЗС

    14 73 Отговор
    Чакаме руския отговор, ще има отговор на отговора. Предлагам никой да не внася водка от Русия, да си им залежи по складовете и да го дават на безценица на руснаците, за месец ще се избият по пътищата с руските кокошарници.

    Коментиран от #107

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Готин ама не съвсем

    73 14 Отговор

    До коментар #3 от "Четвърти пол":

    Я пак??
    Кое му е слабото?? Че за 14 години качи стандарта на живот на руснаците 10 пъти?? Че превърна Русия в държава номер едно във въоръжението и накара света да се съобразява отново с нея? Че върна доверието на руснаците в Армията, Флота, в държавата?
    Ми и аз бих искал да имаме такава слаба ракия за премиер!

    Коментиран от #20, #32

  • 9 РЗС

    22 43 Отговор
    Нека задам един елементарен въпрос към всички русофили - вие какъв предмет произведен в Русия имате вкъщи, който сте си купили лично вие и съзнателно освен оръжие(понеже е най-евтино), знаейки,че е произведен във Русия? Какво си купихте, за да подпомогнете руската икономика? Предполагам много от вас дори карат западни автомобили

    Коментиран от #10, #14, #16, #23, #112

  • 10 Реалист

    18 33 Отговор

    До коментар #9 от "РЗС":

    Хахахахаха - ти сега що се заяждаш с тях. Те са силни на думи. Иначе са много горди детето или внучето като го приемат да учи "на запад", като лъжи курнелия...

    Тука са един-двама пенсионера русофили(стици) бълващи злоба срещу модерния свят, заради това че са си изживели най-хубавите години по времето на социализЪма.

    Ще измрат - това е естествен процес. На бсп-то избирателите оредяват всеки с всеки час. От младите никой не иска да им слуша лъжите...

    Забавлявай се със злобата им - аз така правя :):):)

    Коментиран от #13, #28

  • 11 Расулюлах

    11 15 Отговор
    Аз ако имах достъп до копчетата с ракетите отдавна да съм изстрелял де що има ракета базирани по вода въздух и наземни шахти и мобилни тва не може да продължава така....светът не може да бъде това което е сега твърде много ненужно родени човеци твърде много робство и погрешна посока на развитие ...
  • 12 премълчаното

    22 7 Отговор
    А това, че Лавров каза, че в Европа са останали само няколко независими държави, дали подлежи на цензура или е умишлено премълчано?
    Питам за един комшия, който ни беше на гости..
  • 13 РЗС

    10 15 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    Да,прав си, аз го написах в друга тема,че комунизма единствено научи народа на лентяйство и скатаване и затова са получавали пари, а отгоре каквото си откраднат и затова живота е бил лесен и песен. Сега работят за хора,от които нито могат да се скътават, нито да крадат и отгоре на всичкото им плащат на заработка,което е пропорционално на работата дето са свършили и е истинска мъка. И да като им приемат роднините по чужбина е страшна радост, а ако е в америка направо теглят кредит и черпят наред. Отгоре на всичкото са доста ограничени откъм слова и не могат да ми отговорят без да псуват като селски овчарчета и модераторите им трият коментарите преди да са видели бял свят,от което русофилите направо пенясват, така че да аз се забавлявам доста. Когато не съм в настоение си пускам клипове в тубата от русия да се посмея.

    Коментиран от #39

  • 14 премълчаното

    26 9 Отговор

    До коментар #9 от "РЗС":

    елементарен отговор на елементарният ти въпрос:
    поради това , че руска стока се облага с допълнителни данъци, си купувам това, което няма и не може да има нито на запад , нито където и да е - книги! Пушкин, Тургенев, Гогол, Солженицин, Толстой (и Лев, и Алексей), о извинявай ти тъкмо си напрегна зеленчука за да си спомниш някои руски писатели, то па се оказа, че Тостой са двама..
    няма как да ме разбереш.. пък и не е необходимо..
    приятно зеленчукуване..
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 премълчаното

    15 11 Отговор

    До коментар #9 от "РЗС":

    това, че в България няма руска стока, според теб значи ли , че те нямат производство?
    Примерно, ако ти кажа руска комбайна, сигурно ще си помислиш нещо от 70-80те години, където си останал в представите си за тази страна,,

    https://rostselmash.com/products/grain_harvesters/RSM_161/

    Коментиран от #17

  • 17 РЗС

    12 14 Отговор

    До коментар #16 от "премълчаното":

    Не ми задавай глупави въпроси, завършил съм бизнес и мениджмънт и ми е ясно какво,къде и кога, когато се говори за бизнес отношения, търговия и тн. Въпроса ми беше съвсем елементарен и не изисква ответен глупав въпрос. Това,че на руските стоки има мита, не спира хората със желание и високо мнение за качеството на стоката да купуват. Аз си купувам доста неща(техника, части за коли) от САЩ и също плащам мита и такси и представи си ми излиза по-евтино от колкото да купувам от вносителите на тези стоки, така че не виждам причина да не си пазарувате онлайн стоки от Русия, предполагам на всички е ясна причината нали, не да ми поясяваш къде са ми останали мислите за руските стоки с комбайн, който виждаш ли е могло да бъде на конкурентна цена на останалите марки и да бъде внесен в бг с платени мита и такси, това се отнася за всички стоки. И тези автори,които изреди би трябвало одавна да си ги прочел и да ги имаш тези книги, не да ми обясняваш за зеленчуци и да си спомняш автори от детските ти години, които си чел за домашно през ваканцията.

    Коментиран от #25

  • 18 Рубладжийче

    13 16 Отговор
    Зомбираните ватници, които защитават толкова безрезервно руската кочина и дъртия руски ром Лавров едва ли могат да отговорят на въпроса защо го правят.

    Коментиран от #22, #111

  • 19 Голем смях

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Балистичная":

    Явно ти си слаб в главата.

    Коментиран от #113

  • 20 Голем смях

    9 10 Отговор

    До коментар #8 от "Готин ама не съвсем":

    А това че при управлението на полуръста БВП спадна два пъти защо не пишеш.А това за жизнения стандарт на руснаците не го казвай ,че е смешно.Не случайно казват на русия бялата Нигерия.

    Коментиран от #21, #104

  • 21 А ти,че си:

    4 5 Отговор

    До коментар #20 от "Голем смях":

    Неграмотен!!!
  • 22 УШАНКИТЕ ОНЗИ ДЕН ХАКНАХА МЕЖДУНАРОДНАТА

    9 5 Отговор

    До коментар #18 от "Рубладжийче":

    НЕЗАВИСИМА'' ДОПИНГ ЛАБОРАТОРИЯ И СА ИЗТЕГЛЕНИ СИЧКИ ДОСИЕТА НА СИЧКИ '' ЧИСТИ '' ЗАПАДНИ ШАМПИОНИ. ЩЕ ИМА КЪРВАВИ ЮРО/ ГОВЕДАРСКИ СЪЛЗИ И ВОЙ.
  • 23 Бат Вальо

    11 10 Отговор

    До коментар #9 от "РЗС":

    Почвам! Прахосмукачката, дето ни подариха на сватбата през 1988 е сделана в СССР и надживя четири други, включително една Филипс, ръчният ми часовник отново е сделан в СССР и работи безотказно повече от 30 годони, с жената носим руски кожени якете, купени от Москва преди 16 години, като нови са ...

    Коментиран от #26, #94

  • 24 Made in Bulgaria

    10 9 Отговор
    Гурбетчии руснаци в Европа почти няма ,за 150 милиона население.това какво ти говори???
    България са повечето на вън,това какво ти говори???? С румънците е също като при нас,това какво ти говори???Ти поне познаваш ли и пет руснака на кръст,за да говориш против тях и техника народ?? Направи нещо първо у вас и после говори за другите където Russia много e направилa за тях,тяхната държава и на целия Свят много са дали .
    Помисли първо и после говори.

    Коментиран от #27, #35, #63

  • 25 зулус

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "РЗС":

    Знаеш отговора много добре-бизнеса зависи от политиката и политиката от бизнеса.Само че кока-колата ми я доставят в България а руските стоки не и така се улеснява продажбата на едни стоки и се затормозяват други

    Коментиран от #29

  • 26 РЗС

    8 9 Отговор

    До коментар #23 от "Бат Вальо":

    Тая ракета дето са ви подарили 88година е щото избор не са имали хората, не са искали да ви обидят. Тя тази прахосмукачка,за да надживее 4 други, явно другите сте ги почупили от ползване,а тази уникално бучаща и харчеща ток колкото един калорифер смукачка не е била ползвана нали? Часовник от илиянци за 2 лева на батерии ще издържи 30 години колкото руския ти, часовници всички могат да правят, московските якета,за да са като нови сигурно ги носите по банкети и на нова година, обличайте ги,че няма да надживеят българските молци.

    Коментиран от #59

  • 27 РЗС

    6 9 Отговор

    До коментар #24 от "Made in Bulgaria":

    Отговора на въпроса ти е прост като пиян руснак. Извън Русия се ходи с виза, затова си стоят там в резервата, не че не им се иска да видят свят и да не ги мъчи глад. Малцина са тези дето могат да си позволят да излизат навън и получават виза. Предимно студенти. Българите и румънците сме европейски граждани и можем свободно да ходим и работим в целия ЕС където си искаме безвизово.
  • 28 зулус

    6 6 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    Злоба бълват такива като теб дето нямат грам съвест-щото за това ви плащат.Обърни внимание как всички като теб пишат имена на хора и държави с малки букви-явно им куца много граматиката на западните университети.
  • 29 РЗС

    6 5 Отговор

    До коментар #25 от "зулус":

    А пък ти знаеш,че търсенето определя предлагането нали? Руските стоки не се търсят,защото са заради ниското качество, средновековен дизайн и непрактичността си. Съвременните такива с качество са в пъти по-скъпи от конкурентите си и затова никой не ги купува. А хората,които имат поне малко акъл, не като руснаците, знаят че печалба се прави с оборот,а не с петорна надценка още от фабриката в русия.

    Коментиран от #30, #31

  • 30 зулус

    10 2 Отговор

    До коментар #29 от "РЗС":

    Едно време през социализма нямахме кока-кола(не съм рекламен агент ама за друга американска стока на нашия пазар не се сещам?)
    и това нямаше нищо общо с търсенето и предлагането.Сега е същото ама на обратно...чиста политика.АААА сетих се и за друга американска стока-тока-в пъти по скъп от нашия и руския...е ...сигурно е по качествен ама никой не ме пита искам ли го или не.

    Коментиран от #40

  • 31 Made in Bulgaria

    8 8 Отговор

    До коментар #29 от "РЗС":

    Не излезнаха ли българи навън през нашия режим?И май наистина много избягаха на вън когато във БГ беше визово май ???? Сега като немски граници какво и ти ли си стоиш във резервата,за некакви си корички хляб.
    Поне руснаците си имат извинение за консумация на алкохол,заради студа,но ти и твоите приятели "европейците"наемете отговор май за тоновете наркотици дневно,затова ти е станал мозъка гладък като стъклото където шмъркаш.

    Коментиран от #37

  • 32 Диди

    3 7 Отговор

    До коментар #8 от "Готин ама не съвсем":

    Че никой не вярва на руското правителство,,което води лъжлива политика.Интересно ще е да узнаем какъв отговор ще има от руската страна.

    Коментиран от #34, #42

  • 33 Бог

    12 4 Отговор
    Путин много добре знае българският народ че е с Русия. Може само нашите политици да удари, ама това ще е за добро
  • 34 зулус

    3 5 Отговор

    До коментар #32 от "Диди":

    Ей...вие на смени ни ли работите???плювачите тука.
  • 35 До Made in Bulgaria

    4 7 Отговор

    До коментар #24 от "Made in Bulgaria":

    Вата, като ти чета "българския", май си "Made in USSR". И то на неколко бояришника!!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 РЗС

    4 8 Отговор

    До коментар #31 от "Made in Bulgaria":

    Ти пак не схващаш, от руска страна не ги пускат, не им дават виза, а не че ги връщат от чужбина. Путин не дава на хората да ходят навън, а не чужбината да ги гони обратно, да не вземат да разкажат как е навън,че всички ще се юрнат да бягат, както стана в бг и румъния. Познавам руснак микробиолог, който е с цялото си семейство в англия и месечната му заплатата е повече от годишната в русия, живее в апартамент за половин милион паунда, така че умните хора им взимат качествените кадри и им дават да се развиват. За да се напиваш като казак няма извинение, това е заради немотията там, не е заради студа, има и други страни със такъв климат и не са 24/7 пияни. А колкото до наркотиците, руснаците много обичат да душат салам и хляб, но най-много обичат да душат кокаин когато има.

    Коментиран от #48

  • 38 РЗС

    4 5 Отговор

    До коментар #36 от "СССР":

    Ти понеже си много заострен, май не ти изнася истината. Ходи лягай, че утре трябва да работиш като преводач, ще превеждаш кравите през пътя.

    Коментиран от #44

  • 39 Бог

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "РЗС":

    Извиняваи, ама ти да не работиш на " козяк" 2 ?

    Коментиран от #41

  • 40 РЗС

    4 3 Отговор

    До коментар #30 от "зулус":

    Ами ако не се сещаш за други американски стоки, влез в един гастроном и поразгледай - кока кола, фанта, 7up, сникърс, марс, марлборо и тн. доста са. Това са масови продукти,които се продават в почти всички държави, дори в русия и главната причина да се продават е защото се купуват, а защо се купуват питай потребителите.

    Коментиран от #46

  • 41 РЗС

    4 4 Отговор

    До коментар #39 от "Бог":

    Не, на козяк 16 работя, не виждаш ли, нали си Бог? Плащат ми по $2 на затапен рускопоклонник и за тоя месец ми идва чек за $7000, БАУ

    Коментиран от #43, #45, #50

  • 42 Бог

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "Диди":

    Диди, Диди пак изръси бисер.
  • 43 Бог

    4 3 Отговор

    До коментар #41 от "РЗС":

    Ако за това ти плащат гладен ще си умреш.
  • 44 зулус

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "РЗС":

    ко стана бе ??? май си търсиш лесни противници

    Коментиран от #49

  • 45 Съюза

    4 3 Отговор

    До коментар #41 от "РЗС":

    Рзс само за сибир си другарьо ще те вземем от вас с помоща на Омон и ще чукаш камъни да ти дойде акъла в главата и да заобичаш майка Русия и за награда ще получиш червена звезда от комитета на партията.

    Коментиран от #51

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 зулус

    3 1 Отговор
    На всички стоки дето споменаваш не пише "произведено в Сащ"ами тук-таме по света.Едно време и на колата и на цигарите поне го пишеше.
  • 48 Да уж

    2 3 Отговор

    До коментар #37 от "РЗС":

    Какви глупости.
    Нима в 21 век може да е толкова сте изостанали за да го вярвате.
  • 49 РЗС

    2 3 Отговор

    До коментар #44 от "зулус":

    Отговорил съм ти на всичките запитвания, а за лесните противници не съм виновен,че путинолюбящите са кухи като пиринска катерича хралупа
  • 50 зулус

    2 2 Отговор

    До коментар #41 от "РЗС":

    ХАХАХА провери си чека дали има покритие това е още едно американско изобретение -като няма пари и хартийките са пари.

    Коментиран от #55

  • 51 РЗС

    3 2 Отговор

    До коментар #45 от "Съюза":

    Може, може, нека дойдат тука вкъщи да ме вдигнат ОМОН от Англия, точно в момента много ще им се зарадват, чакам ги на вратата

    Коментиран от #53, #56

  • 52 ГОСТ

    4 2 Отговор
    А бе хора какво се занимава те с това рзс едно време имаше радиоточки за да ги спреш трябваше да им дръпнеш кабела, не го ли разбрахте че е дразнител,така че като не му отговаряйте ще то пратите да пасе трева.

    Коментиран от #54

  • 53 зулус

    5 2 Отговор

    До коментар #51 от "РЗС":

    Е сега вече изплю камъчето всичките дето плюете тука сте избягали от България...хубаво щом така ви харесва -добре.
    Ама оставете тия дето не са избягали да си живеят в страната както искат а не да им казвате какво да правят.
  • 54 зулус

    1 2 Отговор

    До коментар #52 от "ГОСТ":

    АААА не си прав бате...те точно на това се надяват-смятат че може да диктуват на хората какво да правят и какво да мислят...поне още 2-3 ракии ще издържа за днеска и си лягам после ...ама те са на работа 24/7
  • 55 РЗС

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "зулус":

    Имаха всичките чекове до сега, защо този да няма

    Коментиран от #57

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 зулус

    2 2 Отговор

    До коментар #55 от "РЗС":

    Ами щото от много години в щатите никой не вярва на чекове...ааа...забравих че пишеш от Англия-страната избила най- много хора по света -повече от всички световни войни заедно.
  • 58 Харалампи

    0 1 Отговор

    До коментар #46 от "зулус":

    Остави го на мира, той е умен..

    Коментиран от #61

  • 59 ИМАМ ТАКЪВ ЧАСОВНИК МЕНТЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "РЗС":

    МНОГО Е ТОЧЕН И РАБОТИ БЕЗОТКАЗНО ДЕСЕТИНА ГОДИНИ АМА ЦИФРИТЕ МУ СА РАЗЛЕПЯТ СТРЕЛКИТЕ МУ СА ОТКАЧАТ ТЯЛОТО МУ СА ИЗТЪРКА И СЯ Е ЧЕТИРИЦВЕТНО ....
  • 60 зулус

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Made in Bulgaria":

    поне сложи една гумичка че да не се размножават
  • 61 зулус

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Харалампи":

    Ще го оставя ама като си изпия кайсиевата ракия той да си ближе задморските помии

    Коментиран от #62

  • 62 Made in Bulgaria

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "зулус":

    Извинявай беше за РЗС това по-горе!обърках се извинявай!
    Това за капута не го схванах.

    Коментиран от #64, #65

  • 63 Ghost1

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Made in Bulgaria":

    Недей да лъжеш. Не само че има много а и най - многа са в САЩ където междувременно и си работят даже.

    Коментиран от #66

  • 64 зулус

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "Made in Bulgaria":

    не се извинявай няма защо аз те разбрах много добре ...не си ме обидил по никакъв начин така че не ми дължиш извинение ...имах в предвид че ако ги таковаш без гума ще станат повече,а това никой не го иска.
    Живей в мир и се наслаждавай на живота
  • 65 РЗС

    3 1 Отговор

    До коментар #62 от "Made in Bulgaria":

    Баш като руснаците, пийнете и почвате да се псувате един друг и да се биете. Бонбон

    Коментиран от #67

  • 66 РЗС

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "Ghost1":

    Той не е виновен, така са му казали от руските сайтове и така казва и той
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 РЗС

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "зулус":

    Виждам, но на пияно изпобъркахте никовете и почнахте да се извинявате даже, я се питайте дали се уважавате сега, аман от пияни лейки

    Коментиран от #69, #70

  • 69 зулус

    1 3 Отговор

    До коментар #68 от "РЗС":

    да ама ако нещо сме сбъркали се извиняваме ...имаме чест и достойнство за разлика от вас избягалите от България,които само плюете и за пари сте готови и майка си да продадете

    Коментиран от #72

  • 70 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "РЗС":

    ... ха ха ха... тука като влезна съм подгрел... ха хаха... и като влезна .... нема как да не доподгрея.... ха хаха..... направо да запаля ... ха ха ха .....и накрая да уладя с некоя биричка .... ха хаха.....
  • 71 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор
    Как да издържа на теа коментари как?..... ха ха ха.....

    Коментиран от #73

  • 72 РЗС

    3 1 Отговор

    До коментар #69 от "зулус":

    Виж сега, аз не съм напуснал България, защото много ми се е искало, а от няма накъде. Когато имам образование, умствен капацитет и физическа възможност за развитие не бих стоял в бг за 1000 лева, които ми ги плащат един път на 2 месеца,после чакам, после пак ми плащат когато имат, а аз съм длъжен да работя съвестно и честно. Така,че тая система ми омръзна и реших да си търся късмета там където такива действия са незаконни и се наказват със затвор(неизплащане на заплата). Не ми харесва да чета хвалби за държава, която води все още някогашната си комунистическа политика и да внушава на хората колко са добре, пък те да се напиват всяка вечер,за да си забравят проблемите и да чакат оправянето. Не ми пука за сащ или тия английски маймуни тук, но не мога да тача кучета дето се правят на вълци.

    Коментиран от #74, #79

  • 73 РЗС

    1 1 Отговор

    До коментар #71 от "Доктор Ох Боли":

    Виждаме,че си подгрял със нещо алкохолно и салатка, няма лошо. Чети, аз съм влязъл да ви забавлявам хахаха
  • 74 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "РЗС":

    ... ха хаха....Мацко, кажи къде си са ноу та мола.... ха хаха

    Коментиран от #75

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 РЗС

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "Доктор Ох Боли":

    Както дойде, радвам ги наред, стига да са сгодни девойки

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 зулус

    1 1 Отговор

    До коментар #72 от "РЗС":

    Това е вече променен тон ,което е хубаво,с такива доводи не мога да не се съглася ...ама бягството не е решение на проблемите,не те убеждавам да се връщаш.
    Само ще ти кажа че едно -не си бил достатъчно незаменим...знам че няма незаменими хора обаче знам че има трудно заменими ...само трябва да го покажеш на началниците и веднага сменят политиката...даже без предупреждение ми вдигнаха заплатата...камъка си тежи на мястото -поне 3 западни фирми са ми предлагали работа(забележи -предлагали не аз да им се моля)и все още живея и работя в България.

    Коментиран от #83

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 РЗС

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "Доктор Ох Боли":

    Много циганор човек, Лондон е бетер столипиново, 20 мангала на квадрат и е скъпо много, нашите живеят като скотове там по една камара народ в къща, щото наема е животно

    Коментиран от #82

  • 82 Доктор Ох Боли

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "РЗС":

    ....скъпо е там където е убаво.... ха хаха... и за тоа дето нема пари.... ха хаха.... Циганите бате надушват мизерията и на там се ориентират..... ха ха ха... За Лондон .... кво лошо мога да кажа а?....екстра е... е... не е моя град ама.... си е екстра....

    Коментиран от #84

  • 83 РЗС

    2 0 Отговор

    До коментар #79 от "зулус":

    Не е само заплащането, има ред тука. Полицията дори ходи без оръжие само палки и газ.Като стане беля идват 5 патрулки с 10 полицаи и на буистващия му правят мечка, хващат го за краката и ръцете и го мятат в буса на море от любов. По-смелите дето бягат и ги преследват по пътищата им вдигат хеликоптер и ги заграждат отсякъде за минути, хвърлят им шиповете и ги приключват. Тука са с баварци по 350 коня и е невъзможно да им избягаш. Съда е съд, пръскат ги от глоби и затвори. В момента, ако те хванат да ползваш телефон, докато караш, дори и без да е в движение колата, но с работещ двигател директно 3 месеца без книжка плюс парична глоба. На ченге да предложиш пари се наказва със затвор директно. Колите на хората коли, поддържани и нови, няма всеки ден жертви като в бг, има още много примери за уредена държава, само времето е кофти,но все трябва да има нещо, не може да е всичко перфектно

    Коментиран от #85

  • 84 РЗС

    2 1 Отговор

    До коментар #82 от "Доктор Ох Боли":

    Ако има кой да ти удари едно рамо в началото, ходи, сам прецени разликата от бг, ако не ти харесва знаеш си бг, прибираш се и си цъкаш както си знаеш

    Коментиран от #86

  • 85 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "РЗС":

    в Англия са с коли на Вермахта... ха хаха

    Коментиран от #87

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 РЗС

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "Доктор Ох Боли":

    Така е, наследството на хитлер, немското много го тачат, но карат и тукашни кочини, некой дустер и китайски ментета чат пак папуркат. Ти някой познаваш ли тука твой добър авер?
  • 88 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор
    ....тачат го....некъв принц се беше снимал с хитлериска униформа... Ендрю ли беше.... ха хаха... Хитлер е на почит в Англия..... ха хаха....иначее.... познавам....

    Коментиран от #90

  • 89 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор
    И аз бих се снимал ....ама нямам.... ха хаха
  • 90 РЗС

    0 0 Отговор

    До коментар #88 от "Доктор Ох Боли":

    Бе тоя прави свинщини постоянно малкия Хари, само с проститутки и кокаин влачи, тия от тайните служби едвам му смогват да го прикриват, но сега се прави на примерен и е звел неква африканска циганка, баба му ще й реже спирачките и на тая ми се вижда. Иначе хитлер не го долюбват много,че навремето им е подравнил столицата от бомби

    Коментиран от #91

  • 91 Доктор Ох Боли

    0 1 Отговор

    До коментар #90 от "РЗС":

    .... хах ах... почваш да ми ставаш симпатична..... ха хаха

    Коментиран от #92

  • 92 РЗС

    0 1 Отговор

    До коментар #91 от "Доктор Ох Боли":

    Стига налива тоя паток, че ще се пощуриш хаха

    Коментиран от #93

  • 93 Доктор Ох Боли

    0 1 Отговор

    До коментар #92 от "РЗС":

    ..... ша избухна......Ела при мен......:-)

    Коментиран от #95

  • 94 Голем смях

    3 2 Отговор

    До коментар #23 от "Бат Вальо":

    А аз преди 30 год. си купих един презерватив от Масква и още го ползвам.Направен е от вътрешна гума на ЗИЛ.След секс направо мирише на изгоряла гума.

    Коментиран от #96, #105

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "РЗС":

    ... ха хах ...в Лондон ле? ..... ха хахааа........
  • 98 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор
    ....зема си отвора още 1 Хайнекен а?........
  • 99 зулус

    1 0 Отговор
    ами айде лека че ми свърши ракийката а мазето е мнооого далече.

    Коментиран от #101

  • 100 РЗС

    0 0 Отговор
    Лека, наследството на борн е по тв и ще му хвърлям поглед. Наздраве на запиващите

    Коментиран от #102, #103

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "Бат Ваню":

    ....ха хаха....стига уе...... ха хахахахаааааааааааааааа....
  • 107 Наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "РЗС":

    Видял ли си какво "кокошарник" карат. Не са като нашите често нови, втора употреба от баба карана.
  • 108 Cvetan Peevski

    0 3 Отговор
    Тук има само Американофили и Русофили ! И нито един Българофил .

    Коментиран от #110

  • 109 Гост

    6 2 Отговор
    Тези свине не се посвениха в деня на толкова сълзи и скръб в Русия да се занимават с демагогия и пошлост! По същият начин избиваха хора и по време на агресията в Югославия дори на най светлият християнски празник Великден
  • 110 Слон

    3 2 Отговор

    До коментар #108 от "Cvetan Peevski":

    Би ли ми казал къде точно в този дипломатичен скандал е интересът на БЪЛГАРИЯ? Честно обаче. Защото в момента е ясно кой дирижира този целия театър. Виждаме и как марионетките изпълняват без ясна идея на тях това за какво им е. Ние все още никого не сме изгонили, но не вярвам, че това ще се задържи. Та, имаме ли интерес да си разваляме допълнително отношенията с Русия? И ако да, то защо?
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Боби

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "РЗС":

    Само едно мога да кажа,че може да нямаме нищо купено от Русия,но благодарение на Русия Българите съществуват !!!
  • 113 Майка ти

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Голем смях":

    Промит мозък
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания