Last news in Fakti

11 Май, 2018 15:29 4 826 27

Русия няма да доставя С-300 на Сирия

  • русия-
  • с-300-
  • сирия

Според руските военни страната има всичко необходимо

Русия няма да достави ракетни комплекси С-300 на Сирия. Това съобщиха от администрацията на руския президент Владимир Путин, цитирани от РИА Новости.

Това стана ясно след коментар на съветника на Путин по военно-техническото сътрудничество Владимир Кожин. Руските власти обявиха, че може да направят такава доставка през миналата седмица. От там обявиха, че имат право на това след ракетните удари на Запада срещу сирийски цели.

През тази седмица в Русия на визита пристигна израелския премиер Бенямин Нетаняху. Той е един от най-големите противници на въоръжаването на сирийските сили.

Според Кожин в момента Русия не води преговори за доставка, на каквото и да е въоръжение. Той заяви, че на този етап сирийските въоръжени сили разполагат с всичко необходимо за своята отбрана.

В същото време Иран осъди последните ракетни атаки срещу Сирия и обяви, че подкрепя правото на страната да се отбранява. Вече имаше призив за изтеглянето на иранските милиции от страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    19 24 Отговор
    Бени е уведомил Шаломон, Мендел и Милер, че ще бомби Сирия с атом, ако си довлекат с-тата. Точка по въпроса.
  • 2 Ристе

    17 11 Отговор
    Явно конфликтът приключи, а Асад ще е вечен.
  • 3 Kcaniba

    23 36 Отговор
    Империята на злото, лъжата, наглостта и двуличието! Ще доставяме няма да доставяме! Явно не искат да стават за смях със смешните си системи! Видя се че въпреки тях, всеки си бомби в Сирия каквото си иска! Жалка и тъжна история!
  • 4 Жириновски

    21 29 Отговор
    Пак му набиха чантията на малкия плешинг! Хахахаха

    Коментиран от #6

  • 5 Бесен Язовец

    27 20 Отговор
    Русия нищо няма да доставя щото С-300 вече са в Сирия.Не може да доставяш нещо което го има вече!

    Коментиран от #7

  • 6 iQ5

    11 10 Отговор

    До коментар #4 от "Жириновски":

    Ким на шока каска на Дони на Путин семитите не могат да му разпореждат както се разпореждат в Белия Дом
  • 7 гост

    12 16 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен Язовец":

    И като са там кво стана ?? Спряха американците ?? Или израелците ?? Или си ги изнесоха тихомълком , та поне да не берат повече срам , хахахахах !!!

    Коментиран от #8, #26, #27

  • 8 Бесен Язовец

    12 16 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Е кво стана ли? Стана това че САЩ подвиха опашка и почнаха да се дървят на Ирсн е това стана! Ама и там греда както със С.К. и Сирия! Щото Иран може да получи и С-400 и амерската одисея продължава.Е това ще стане!
  • 9 Атакист патриот

    40 16 Отговор
    Нещо да кажете за връзките на израелските управляващи с Кремъл, защото преди седмица отворихте голееемиии усти че няма такива и няма да бъдат спрени доставките на ес 300 за Сирия. Ама ето че има и Путин и Нетаняху рамо до рамо на площада в Москва го доказаха. Докога ще търпите еврейската шайка в кремъл да управлява Русия?? До кога ще се правите на интересни и ще отричате че руския народ не е под еврейско-кремълско робство?? Америка също, да не мислите че Тръмп е по-различен от Путин, Сорос, Юнкер и още много други. Май само Орбан и още няколко не са с такъв произход.
  • 10 ха ха ха

    5 14 Отговор
    Те са там и са разгърнати още на 25.04... ако става въпрос за модернизацията им, то тя може да стане и без никой да разбере това. Отделно, че Сирия си има С 300 още от 2013 г. ;) ама нали трябва да придадат важност на бибитко, че видиш ли Путин е под негов контрол, се пускат подобни фишеци :)))
  • 11 СССРБАРЕТА

    12 2 Отговор
    Сирия няма и никога не е ималa s300! Дори Иран беше платил системи s300 но нямаше право да ги получи докато беше под ембарго! Сирия разполага със s125 ,s200, бук, квадрат и оса които в прочем са доста стабилни и всепризнати въздушно отбранителни системи вече доказали се! S300 има но те са в руските бази под контрола на руските военни които са две на брой! те имат за цел да предпазват само и единствено руските военни бази от външни заплахи! Такива заплахи досега не е имало! Израел признаха че при всяка атака предупреждават минимум шест часа предварително по военните канали Русия за да избегнат нежелани инциденти! Тоест Израел се притесняват от руските системи а не от сирийските!
  • 12 Das Rich

    9 4 Отговор
    Панцир ц1 го видяхме, сега е ред на ц300, 400,500,600 и квото мислим каже.
  • 13 Четвърти пол

    11 4 Отговор
    Какъв долен еврейски помияр е Владимир Шаломов("Путин").
  • 14 По байтошево време

    13 1 Отговор
    Само да не си помислите, че посещението на Натаняху има нещо общо

    Сакън !

    Нищо общо няма ! Песков така казА
  • 15 Kcaniba

    7 12 Отговор
    С 300 са в Смрия вече, а Натаняху му дойде на крака, на килимчето, на Императора!!!
    Асад си запазва поста, Русия е решаващият фактор на Изтока това е полодението.

    Коментиран от #16, #20

  • 16 Руските свине

    10 8 Отговор

    До коментар #15 от "Kcaniba":

    се уплашиха, че евреите ще направят на бербат е С-300. затгова дават на заден блядовете. А твоя Император и за разводач на кучета помияри няма да го вземат в Израел, ако няма ядрено куфарче в ръката си.

    Коментиран от #18

  • 17 Ник

    7 5 Отговор
    Е няма да доставя С300! - Ще са С400 ...
    - Шегувам се разбира се!
    Руснаците си знаят най- добре и те решават на кого да продават и на кого не! В момента са непреодолим фактор в Близкият Изток и видимо всички се съобразяват под една или друга форма.
  • 18 Трол

    12 4 Отговор

    До коментар #16 от "Руските свине":

    Затова евреина беше на парада,до Путин и с георгиевска лента на сакото! Сигурно да му се кара и да дърпа ухото на руснака. Хич не му се е молил и пазарил,ама ти знаеш повече,нали от Козяк ти нашепват ръководни думи!
  • 19 Бенямин

    9 6 Отговор
    Путин просто изпълнява заповедите на прекият началник
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Молотов и Серпов

    1 6 Отговор
    Искам само да питам това вярно ли е , че Панцир 1с е практически неунищожим и никаква ракета не може да му навреди ?

    Коментиран от #23

  • 22 meto

    3 0 Отговор
    тринки не може да му навреди
  • 23 падналия ангел

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "Молотов и Серпов":

    Практически да. Панцир С1 е от първите модификации,сирийците имат около 44 от тях. Преди атаката евреите са предупредили сирийците и руснаците. Но сирийското ПВО е станало прекалено активно и евреите са го почнали. Конкретната установка е дялната с Spike NLOS или Далила. Панцера не е бил в работен/боен режим. Това означава,че или е стрелял преди това и така се е осветил или ракетата е пусната от безпилотник кръжащ в района и е открил мишената си визуално. Както и да е ако Панцера беше
    разгърнат,гореспоменатите ракети нямат шанс срещу него.
    Надявам се, че съм обогатил с една идея умственият ти капацитет.

    Коментиран от #24

  • 24 Молотов и Серпов

    1 3 Отговор

    До коментар #23 от "падналия ангел":

    Не успя, защото си списал един тон глупости и лъжи.
    Според руския военен експерт Константин Макиенко Панцир е ударена с неправилна ракета Спайк , срещу която Панцир не може да се защитава.
    Предлагам да се въведе списък с правилните ракети , да бъде одобрен и Панцир да бъде атакуван само с такива. То това на какво прилича ?

    Коментиран от #25

  • 25 падналия ангел

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Молотов и Серпов":

    Спайк е противотанкова ракета и се води на разчет в израелската артилерия. Изстреляна, като такава трудно може да бъде засечена. Но... Обхвата и е само 25км., затова се предполага, че е модифицирана да се пуска от дрон. Иначе не може да достигне Панцера, който е бил на стотина километра от Голан. Като такава тя е вече въздух-земя! А това, че гледаш руски видеоклипчета и вярваш на тях а после плюеш руснаците, някак си неориентирано ми изглежда!
  • 26 По доставката

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Хахаха, толкова ли можеш.Тъпа работа идиотско поколение след 90 те.Нормално заченато в мутромиризливи времена.Аре бегай да си издирваш тати си
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания