4 Юни, 2018 14:48 1 478 1

Лондон: Брекзит не значи Армагедон

  • великобритания-
  • брекзит-
  • лондон-
  • ес-
  • тереза мей
Лондон: Брекзит не значи Армагедон - 1
Снимки: БТА/АР

Британското правителство е убедено, че няма да има Армагедон, след като Лондон напусне ЕС, каза говорител на премиера Тереза Мей, цитиран от Reuters.

Изявлението беше по повод вчерашна публикация във в. Sunday Times, че според официален доклад се очаква дефицит на горива, храни и лекарства при Брекзит без споразумение.

На въпрос дали има истина в твърдението, че провалът на преговорите с ЕС ще доведе до Армагедон във Великобритания, цитираният говорител каза: "Извършена е работа в значителен обем и са взети решения за плановете ни "без сделка", особено що се отнася до пристанищата. И ние знаем, че нищо такова няма да се случи".

Лондон: Брекзит не значи Армагедон

Говорителят на Мей повтори, че кабинетът е убеден, че ще издейства добро споразумение с Брюксел


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Распутин

    1 0 Отговор
    Лъжат, заблуждават си пакистанските гласоподаватели. А че ще гризнат хурката трябва да е ясно за всеки, който не е ограничен слабоумен английски дегенерат.
Новини по държави: