16 Юли, 2018 13:35 1 587 6

Берлин: Не можем повече да се осланяме на президента Тръмп

  • хайко маас-
  • доналд тръмп-
  • ес-
  • европейски съюз
Берлин: Не можем повече да се осланяме на президента Тръмп - 1
Снимки: БТА/АР

Германският външен министър Хайко Маас каза, че Европа вече не може да разчита на Доналд Тръмп и трябва да сплоти редиците си, след като президентът на САЩ нарече Европейския съюз "враг" в търговията, предаде Reuters.

"Не можем повече да разчитаме напълно на Белия дом", каза министър Маас пред вестникарската група Funke. "За да запазим партньорството си със САЩ, трябва да го приспособим. Първата ясна последица може да е, че в Европа трябва допълнително да стегнем редиците си".

Берлин: Не можем повече да се осланяме на президента Тръмп

Маас добави: "Европа не бива да се оставя да бъде разединена, колкото и остри да са словесните атаки, а текстовете в Туитър - абсурдни".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пацо

    3 17 Отговор
    Германските джедъри да престанат да говорят от името на европа.да ходят да се подлагат на путьо и арабите
  • 2 Дедо Гошо

    14 0 Отговор
    А, открихте топлата вода.
  • 3 четящ

    3 3 Отговор
    Москва не ВЯРВА на сълзи!
  • 4 Ryszard Ewiak

    1 3 Отговор
    Къде отиваме? В Библията се казва: "И [северният цар = Русия от втората половина на ХIХ век (Даниил 11:27)] ще се върне в своята земя с голямо богатство [1945] и ще насочи сърцето си срещу светия договор [враждебност към християните]. И ще действа [висока активност на международната сцена] и ще се върне в своята земя [1991-1993. Разпадането на Съветския съюз и Варшавския договор. Руски войски се завърнаха в страната си]. В определеното време ще се върне [разпадането на Европейския съюз и НАТО. Много страни от бившия Източен блок ще се върнат в зоната на влияние на Русия]." (Даниил 11:28,29а)
  • 5 Българина

    1 1 Отговор
    Смешни каски!!! Сащ имат 25 бази само в германия не можели да се осланят! Вие сте окупирани и можете само да се цупите като непослушно дете но сте в ръцете на юдеите и ще ви мащкат до последния ариец
  • 6 Тъп

    1 0 Отговор
    КанцлерАКТа ще ги прави послушни до 2045 година.После муслимска европа ще бъде насъскана срещу православна Раша .Те това мислят задкулисните играчори.
Новини по държави: