Last news in Fakti

31 Юли, 2018 13:04 4 111 11

Простак наби студентка в центъра на Париж (ВИДЕО)

  • париж-
  • бой-
  • студентка

Скандален случай възмути Франция

Случай на тормоз скандализира Франция. Жертвата е студентка, засипана от неприлични коментари и дори ударена в лицето от мъж на улица в Париж, съобщи БТВ.

Видеото от камери за наблюдение, разпространено в интернет, предизвика вълна от гневни реакции.

22-годишната Мари Лягер се връщала от работа миналия вторник, когато мъж започнал да прави сексуални подмятания по неин адрес . Понеже се случвало за пореден път, момичето не издържало и му извикало да млъкне. След размяна на обиди, той се приближил, ударил я по бузата и продължил да й крещи.

Случаят идва на фона на натиска на правителството да наложи глоби за уличен тормоз.

Пакетът от мерки, който трябва да бъде одобрен от парламента тази седмица, предвижда от есента нарушителите да плащат между 90 и 750 евро за обида.

Видеото можете да видите Тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    10 8 Отговор
    тоя е от новите европейци интегрирани от еврогейци... браво на мъжа с бялата риза който веднага скочи да защитава момичето тук едва ли щеше да скочи някой в нейна защита и щяхме да имаме куп видеа от телефоните им ...

    Коментиран от #2

  • 2 893

    18 5 Отговор

    До коментар #1 от "ванката":

    И като скочи какво? Истински еврогей - остави "простакът" да си тръгне безнаказано. Бил съм свидетел на такива сбивания във Франция - всичко се снишава по-ниско от тревата, особено ако си имат работа с араби, понеже знаят че ще изникнат още 7-8 от някъде.

    Коментиран от #8, #11

  • 3 Бесен

    8 3 Отговор
    Не знам какво да напиша. Какво ще ги правим тези маймуняци.

    Коментиран от #9

  • 4 Санкция

    7 3 Отговор
    Това е толкова нагласено, че няма накъде....
    Просто трябва да им се прокара закона, и чичко шорош сега е наредил да се шуми по медиите.
  • 5 Зорлем

    14 2 Отговор
    И аз съм леко объркан как да интерпретирам тази новина. Хем става дума за толератна и многокултурна Франция, хем там законите важали за всички, хем са приели Истанбулската Конвенция, хем нито се вижда, нито пише да има някакво възмездие за нападателя... Изобщо добре, че случката не е от южна или източна Европа, че щеше да има едно тръшкане и кахърене каква "ориенталска" работа е това и как "на Запад" е друго нещо.
  • 6 бай Ганьо

    4 1 Отговор
    Очевидно е бял французин тоя дето я удари.
  • 7 Барчо

    3 1 Отговор
    Това се вижда на клипчето е, че двамата се разминават и въпросната девойка нещо се изцепи. След като единия е в единия край, а другия е в другия край на кафето се вижда че девойката започва да говори нещо яко, защото хората се обърнаха първо към нея инстинктивно. От тук нищо не е ясно. Може той да и е направил комплимент, а тя да е казала че от маймуни не ги приема и т.н. Всичко може да е. Това обаче не значи че приветствам насилието към когото и да било.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Иван

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен":

    Ти сега какво с Французите на равно ли се слагаш с този коментар, защото те ни имат за цигани!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дикембе Мутомбо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "893":

    Само ти ли се намеси тогава? Евала на тебе, голям си!
Новини по държави: