Last news in Fakti

3 Август, 2018 15:17 13 996 49

Сорос е „бащата на всички злини“

  • доналд тръмп-
  • стив банън-
  • съветник-
  • балкани-
  • злини-
  • джордж сорос-
  • сорос

Сорос се опитва да промени облика на Европа

Сорос е „бащата на всички злини“ - 1
Снимка: Shutterstock

Стив Банън, бивш стратег на Доналд Тръмп, който е най-заслужилият за неговата победа на президентските избори в САЩ, твърди, че в новата геостратегическа обстановка Балканите биха могли да получат много по-важно място на световната сцена, съобщи "Танюг".

Европа е много важна за президента Доналд Тръмп и очевидно е много важна за САЩ, заяви той в интервю за телевизията на босненската Република Сръбска РТРС. Той е на мнение, че Балканите ще се превърнат в много по-важно място на световната сцена, където в новата геостратегическа обстановка Китай, Иран и Турция формират един вид съюз.

Когато става дума за Студената война, Банън смята, че тя не е приключила. "Смятам, че е много важно онова, което се случи в Хелзинки (срещата на президентите Тръмп и Владимир Путин), то е позитивно", подчерта Банън. Предложението към Путин да посети Вашингтон е също позитивно, след което Путин покани президента Тръмп в Русия. Смятам, че това е начинът, по който трябва да се общува, посочи Банън.

Джордж Сорос по думите на Стив Банън е "бащата на всички злини". Той твърди, че с милиарди долари американски пари Сорос се опитва да промени облика на Европа. Сорос е основал неправителствени организации, които са се свързали с леви медии, за да бъдат опозиция на популистките и националистически партии в Европа, заявил Банън, добавяйки, че целта е да бъде противовес на Сорос и неговите, както той смята, "лоши намерения за Европа".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    9 227 Отговор
    Пълни глупости,Сорос е един от най-големите филантропи и дарители,а и парите си ги е спечелил по честен път.

    Коментиран от #2, #4, #8, #9, #11, #12, #14, #17, #21, #27, #33, #37, #44

  • 2 гнидооо

    120 6 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Ще излезете всички соросоидни, като гладни въшки на чело!
  • 3 ХанкоБрат

    83 4 Отговор
    Добър ден. Ти откри топлата вода. Сега ако се сетиш да спреш да правиш реклама и на краварските действия на балканите ще ти пиша 6.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Преброяване на бесните язовци

    3 44 Отговор
    А! Не знаех, че чичко Шорош дори и познава майката на путя, камо ли да има нещо между тях...
  • 6 споко ще се гътне

    53 2 Отговор
    Е тоя е на 87-88 г, споко скоро нема да го има, нищо че няма ред за там.
  • 7 Българина

    79 4 Отговор
    Що за съюз е тоя ЕС щом един евреин и групата юдеи около него могат и управляват вече без проблем вече 30 г съдбите иникономиките на 500 млн души, като той дори не е избран от никой? Това говори само по себе си какви хора са овластени в брюксел! Европа е най смешния безсилен изостанал и почерняващ континент. Африка избелява на фона на китайски руски и американски инвестиции. Европа почернява съгласно плана Калиегри, провеждан от сорос и всички без Орбан си траят, е как да не извикаш на висок глас ФУЦК ДЪ ЕЮ? кой ще ме спре или накаже? Юнкер че той го казва на ден по 10 пъти наум

    Коментиран от #45

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 До 1 wc-то

    53 3 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Произходът на парите му е хитлеристки и не го крие, и не го е срам.
  • 10 Morgoth

    56 6 Отговор
    Сорос е просто един крайно ляв фанатик с няколко милиарда излишни пари. Няма как Сорос сам да повлияе на на Европа, която годишно борави с 15 трилиона. Нещата са много по-дълбоки. Цялата западна цивилизация стана твърде богата и твърде презадоволена, а като резултат хората малко забравиха в какъв свят живеят и започнаха да залитат по утопии. Демокрацията даде глас не на този който дава правилните аргументи, а на този който вика най-високо. И така крайните течения от тези които Сорос подкрепя се сдобиха с много власт. На това му се вижда края, защото началната причина, а именно презадоволяването на Запада е разклатена. Първото поколение от ВСВ насам което ще живее по-зле от предишното е вече факт и то няма да толерира за дълго крайно левите идологии лишаващи го от привилегиите на неговите родители. Свидетели сме на Тръмп и на Брекзит, а след една година ще видим и един нов доста по-шарен и доста по-консервативен Европарламент. А между другото времето на Сорос изтича и в преносния и в буквалния смисъл.

    Коментиран от #25

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Зигфрид

    9 63 Отговор
    Ей ,червена паплач ,вие оплювате Сорос, наричате прозападно ориентираните хора соросоиди ,а всъщност той работи за вас - левите- и вие сте СОРОСОИДИТЕ .Това е ясно отдавна и винаги съм се чудел на простотията ви ,да наричате проевропейските хора соросоиди .Но червен умен ,знаещ или можещ НЯМА .

    Коментиран от #19

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Дзоро

    40 3 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Да бе, да не повярваш? Бътън е прав, че НПОтата на Сорос сториха много злини. Сорос не е създател на злото, то съществува навред и отдавна, но злините извършени от финансирани от Сорос движения са огромни. Не забравяй, че Отворено общество съдействуваше на много изверги, осъдили държасата, всички нас невинните да плащаме на изроди обезщегения! По Закона на везните, Отворено общество и Сорос са за ГЕЕНАТА! И колкото по-скоро, по-добре.

    Коментиран от #29

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 А стига бе

    33 3 Отговор

    До коментар #15 от "Зигфрид":

    Това за червените умен,знаещ и можещ го кажи на китайците-завладяха целият свят-буквално...кажи го и на виетнамците...От такова клиширано мислене и със тези НПО лозунги няма да прокопсаш много много...
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 no name no face no number

    30 0 Отговор
    Той е част от онази паплач двто се мислят за недосегаеми, но един двн и техният ред ще дойде мдааа за щастие на планетата
  • 23 Siegfried

    19 6 Отговор
    Как става всичко това ?Ами с много пари се създават много неправителствени, високо шумящи , добреговорещи организации с явно добре платени адвокати ,продажници ,ясно съзнаващи какво зло причиняват.Пробиват и влизат и във власта .Точно такива хора с техни кораби посрещат негрите и арабите от либийският бряг - на 1-2 км от брега и ги водят в Италия , Малта ,Испания ,Гърция ..Използвайки вродената доброта и наивност на западният човек си вършат зловещото дело.А Путин сияе и помага .
  • 24 антисоросоид

    20 1 Отговор
    Споко,не му остава много!
  • 25 Иванов

    17 5 Отговор

    До коментар #10 от "Morgoth":

    Само така си мислиш, защото не знаеш как и с малко пари стават работите. Сорош не плаща на всички, а само на най- главните. Заемаш върхова позиция в дадена страна и примерно получаваш чек с десет милиона долара. На другата сутрин ти, бившият цървул вече си милионер, носът ти пори високо облаците, речите ти са написани на Козяк и се хвърляш с голи ръце срещу руската мечка. Познаваш ли таквизи херои? Като се замислиш и ще ти стане ясна карнинката. Рааша действа по същия начин, Дълбоката държава не обича да хвърля пари на вятъра. Дават и като не слушкаш си вземат парите от офшорната сметка, а ти оставаш с пръст в г... Също така инвестират долари и рубли в абсолютни измекяри, предатели и джендераци с което целят нормалните хора да се изпедепсват за да успеят в живота. Великият българин Дънов учи, че човек не трабва да се продава за хлаба, а да бъде почтен при всички условия на живота, та дори и да мре от глад. Погледнете нашата върхушка, колко от тази измет би приела смъртта пред безчестието? Нито един ви казвам, нито един! А човек, който няма за какво да умре, живее скотски и тунеядски живот бетер животните. Събуди се България, долу Сорош и путлерастите!
  • 26 стоян георгиев

    8 15 Отговор
    тоя ненормалник даже тръмп го изгони!!!!толкова е откачен,но явно за република сръбска в босна след предаването за весна змянац и шабан шаулич е бил много актуален.сега и бая путинофили радостносо ще заквичат ,след шизофреничните му тъпотии!

    Коментиран от #46

  • 27 Боби Маринов

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Toва го казваш на шега нали?
  • 28 Фюрера

    22 3 Отговор
    Мисля че ако го обесим и после изгорим ще е най правилно
  • 29 СссереМ

    4 18 Отговор

    До коментар #17 от "Дзоро":

    Защо съдят държавата?Защото всички се продавате за тарелка кебапчета преди избори ли,НЯКОЙ потърсил ли им е отговорност досега за стотиците откраднати заводи и пошлите заменки?Истината е че откакто ГЕРБ са на власт ПОЧТИ спряха тази нечестна практика,но да вървиш против оялите се комунисти е много трудно,но лека полека нещата си влизат в релси.
  • 30 СссереМ

    5 30 Отговор
    А какво ще прави Сорос с парите си е лично негова работа,може да е направил и лоши неща,но никой досега не е дарявал толкова пари на бедните и гладните,а на другия са вовката и кимчо които държат хората си бедни и умиращи от глад заради някакви си железа които стават само за скраб,а защо не помогнат в образованието и изхранването на милиони африканци и други бедстващи народи както между другото прави "лошия" Сорос.
  • 31 Патриот

    13 3 Отговор
    Най-после нешо вярно написано в продажните ни медии.
  • 32 Гост

    21 3 Отговор
    Сорос е еврейн и неговите пари идват от Ротшилдови. Целта им е да унищожат колкото може повече хора икономически,те след това сами ще се унищожат физически. По начало еврейте са пратеници на дявола и нищо добро не се очаква за света докато те управляват световните финанси

    Коментиран от #49

  • 33 Боли ме сайдерот за теб

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Ти да нямаш температура бе? От доста време ти чета коментарите и вече мога да направя заключение, че си най вдлъбнатото парче от вдлъбнатите парчета.

    Коментиран от #38, #41

  • 34 кеви

    15 4 Отговор
    Този евреин командван о цру е най големия враг на човека финансира войни.

    Коментиран от #36

  • 35 бай Курти с големиот курт

    14 2 Отговор
    Тоя още ли не е гушнал букета? Като му гледам фейса няма да е далече този момент. Едно зло по-малко ще остане на тази земя.
  • 36 бай Курти с големиот курт

    14 4 Отговор

    До коментар #34 от "кеви":

    Сбъркал си не ЦРУ командва този, а евреите като този командват ЦРУ и правят войни по света.
  • 37 Антисоросоид

    23 3 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    И кво е дарил освен войни, майдани, смърт, разруха и извратена джендар идеология нанаркозависими отпадъци ?
  • 38 антиджендар

    11 1 Отговор

    До коментар #33 от "Боли ме сайдерот за теб":

    Колега , той има висока темперетура защото е първия забременял дженди от софия.

    Коментиран от #40

  • 39 До 29 и 30

    10 0 Отговор
    Не е лесно да си трол. Дано поне ти плащат редовно за всичките ти усилия. Не искам да те дразня, но отдавна не чета написаното от теб-изобщо не си интересен и оригинален.
  • 40 бай Курти с големиот курт

    4 1 Отговор

    До коментар #38 от "антиджендар":

    Сигурно е ходил в някой турски курорт да му го наблъскат и тотално да се изджендъри. Кога ще го снася някой знае ли?
  • 41 Той си знае

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Боли ме сайдерот за теб":

    Макарче всеки ден му го казвам колко е леш, тотал щета е пича...
  • 42 Кой

    4 6 Отговор
    Е това не го разбирам. Унгарският евреин левичар е на почти 90г. Като се гътне с кой ще се оправдават ?
  • 43 по по най

    1 12 Отговор
    Като гледам този форум, анти сороснята е много по-креслива и пръдлива от дрътия евреин.
  • 44 Стамат

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Копиле къртиш. Явно страдаш от прогресивна тъпота .Всеки твой следващ коментар е по малоумен от предишния.Няма лечение за твоето заболяване.Пробвай да смениш наркотиците но едва ли ще помогне.Ако шорош утре ритне камбаната Европа трябва да празнува все едно е нова година.
  • 45 Хасан

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Българина":

    Има Главнокомандващ американските сили в Европа ...и много бази...защо??
  • 46 Хасан

    12 2 Отговор

    До коментар #26 от "стоян георгиев":

    Сащ никога няма да позволи силна и обединена Европа..ще направи всичко възможно да е зависима от Сащ и да не е конкурентна..и редовно да си плаща данък спокойствие
  • 47 волен сидеров

    6 1 Отговор
    няма ли кой да го гръмне в грозната мутра,че да не мре по естествен път-да му е хак на това куче
  • 48 Вили

    5 0 Отговор
    Всички неправителствени организации в Б-я са под негова опека.
  • 49 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Гост":

    Не знаеш колко си прав/права! И ще ни поболеят и изтребват бавно без да се усещаме. После които оцелеем, ще ни поробят още повече... нищо хубаво не чака обикновените (бедните хора - хората, които не сме от "елита" 99,99%)