13 Август, 2018 20:16 2 959 7

Уточнение: Доналд Тръмп не е ял важни документи

  • доналд тръмп-
  • майкъл коен-
  • омароса маниголт
Уточнение: Доналд Тръмп не е ял важни документи - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп - Майкъл Коен опроверга твърденията на Омароса Маниголт-Нюман, бивш директор за връзките с обществеността на Белия дом с населението и гражданските организации. Последнaта твърди, че държавният глава е изял важен правителствен документ след среща с него.

"До десетките журналисти, които ми звъняха във връзка с твърденията на Омароса в новата ѝ книга, че Тръмп е взел мой доклад, сложил го е в устата си и го е изял... Никога не съм виждал подобно нещо, шокиран съм от факта, че някой може да го приеме насериозно“, написа Коен в Twitter.

Според Омароса, след среща с Коен в Овалния кабинет на Белия дом, държавният глава е напъхал в устата си някакъв документ.

"Видях как той натъпка в устата си документа. Бях удивена как той дъвчеше и поглъщаше хартията, още повече Тръмп винаги е бил доста гнуслив. Вероятно ставаше въпрос за нещо много, много конфиденциално“, пише в откъс от новата книга на Омароса.

Самият Тръмп също разкритикува бившата си сътрудничка, която през уикенда публикува тайни записи от разговори в предполагаемо обезопасени части на Белия дом.

"Откачената Омароса, която три пъти беше уволнявана от "Стажантът", сега беше уволнена за последен път. Тя никога нищо не е постигала и нищо няма да постигне. Тя ме молеше да й дам работа със сълзи на очи, казах окей. Хората в Белия дом я мразеха. Тя беше злобна, но не и умна. Рядко се виждах с нея, но чувах наистина лоши неща" по неин адрес, написа президентът в Тwitter.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eee

    10 4 Отговор
    Тия доста са го закъсали щом и хартия са почнали да ядат!
  • 2 Toko

    12 0 Отговор
    искам да адресирам една молба към многоуважавания Професор Вучков!
    Нека Професора да покани Г-н Тръмп в студиото си и да му зададе няколко въпроса .... Тия двамата ще се разберат и синхронизират чудесно! Ако пък дръпне и Каролев тримата да обсъдят заедно митата на стоманата.... Е тогава ще стане брилянтно предаване...
  • 3 краварника

    9 1 Отговор
    Ако Туитър спре Америка ке умре !
  • 4 Иванов

    4 1 Отговор
    Паметник на Тръмп!
  • 5 Румяна Костова

    0 0 Отговор
    Президентът на държавата,която управлява света отново се спусна на махленско ниво.,,Тя беше злобна ,но не и умна"-за бившата си сътрудничка.Значи ли ,че при останалите,злобата върви барабар с умността?И какъв ли толкова важен документ е трябвало да изяде на място ,а не е имало време например,да го пусне в тоалетната или да го изгори в пепелника си?А злобарката по-добре да беше описала някоя пикантна история от връзката на президента с онази,разприказвалата се проститутка.От Холивуд може би щяха да спретнат някое филмче.

    Коментиран от #6

  • 6 СссереМ

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Румяна Костова":

    Поне си пада по жени човека,не е като вова да копнее гол до кръста за мъжки ласки.
  • 7 Путин

    0 0 Отговор
    А е ял на Путин чепа