Last news in Fakti

17 Август, 2018 09:39 1 673 16

Отлагат военния парад в САЩ

  • сащ-
  • парад-
  • доналд тръмп

Той ще се проведе през следващата година

Военният парад в САЩ ще бъде проведен през 2019 г., съобщи ABC.

Парадът трябваше да се проведе на 10-ти ноември тази година. Предварителните планове бяха в парада да бъдат включени между 5 и 7 хиляди военни, както и бойна техника.

От Министерството на отбраната на САЩ обявиха, че неговата идея е да почете паметта на американските ветерани по време на 100-годишнината от Първата световна война.

Парадът беше разпореден от президента на САЩ Доналд Тръмп. Той заяви, че иска парад, подобен на този във Франция на 14-ти юли. От пресслужбата на кмета на Вашингтон веднага реагираха, като заявиха, че финансирането на подобно събитие е твърде сложен процес.

Най-вероятно заради спорове около финансирането и парадът е отложен за следващата година. Последният военен парад в САЩ се проведе през 1991 г. и беше в чест на края на войната в Залива. Тогава в него участваха около 8 хил души. Тръмп планира нещо подобно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Параграф 22

    16 0 Отговор
    Тази година, парад няма да има!

    Коментиран от #15

  • 2 672

    32 4 Отговор
    Червената армия ще ви направят парад, няма страшно.

    Коментиран от #3, #8

  • 3 empire strikes back

    24 0 Отговор

    До коментар #2 от "672":

    Хахахахахаха, точно така! И нищо чудно да е догодина.......

    Коментиран от #4

  • 4 ареся

    21 0 Отговор

    До коментар #3 от "empire strikes back":

    Е затова е отложен за догодина, чакат пак някой друг да им свърши работата ....
  • 5 ****

    17 0 Отговор
    Ами като няма какво ново да покажат,какъв парад да правят,а и пари няма,с напечатани хартии които пробутват на света,не става.
  • 6 АК 47

    16 1 Отговор
    Да гледат,да не се проведе"Ден пабедъй" в тяхната столица,че тогава и финансиране няма да им трябва!

    Коментиран от #9

  • 7 Eeee

    14 2 Отговор
    Денги нет?
  • 8 Само питам

    2 16 Отговор

    До коментар #2 от "672":

    Червената армия вече може да прави само паради, на които да се радват малоумни ушанки. на бойното поле се превръща в ГРУЗ 200.

    Коментиран от #11

  • 9 Рубладжийче

    2 16 Отговор

    До коментар #6 от "АК 47":

    Хубаво, че американците бяха съюзници на рашките иначе Червения площад щеше да се казва "Адолф Хитлер" .

    Коментиран от #14

  • 10 Реално

    16 0 Отговор
    Полу-инфо...в NYT пише,че причината е финансова. Демек-няма пари...Великите амери са с голи задници...
  • 11 ****

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Само питам":

    Я кажи какво е ГРУЗ 200 бе мухльо,първо научи какво е,и тогава пиши ?

    Коментиран от #12

  • 12 Само питам

    1 8 Отговор

    До коментар #11 от "****":

    Мухльо сигурно е малкото име на баща ти. Точно и правилон съм написал, а ти не бесней, да не спукаш някой кръвоносен съд от бяс, че Путин ще остане с един фен по-малко.
  • 13 Баш майстора

    9 0 Отговор
    Тръмп искал парад като във Франция... ами да вземе една франзела и да марширува с нея.
  • 14 Мммм

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Рубладжийче":

    Много малко си запознат с историята за ВСВ,така ,че не дрънкай глупости, за мижавата помощ то страна на САЩ и долнопробната им политика на изчакване да видят на къде ще отидат нещата със тогавашният СССР, и виждайки,че ще загубят цяла Европа се намесват на края 06.06.1944г. и си приписват не малки заслуги за победата. А Червеният площад нямаше как да се казва друго яче,защото германските войски са отблъснати 12.1941г. когато самите САЩ загубват част от флота си в Пърл Харбър и въобще не им е да помагат на когото и да било в този невъзможен за тях момент. и още нещо като си отворен да ти кажа,че САЩ са щели да ядат "големия",ако бяха останали срещу Германия и Япония. Слаб си по история и за това въобще не я намесвай.
  • 15 към парада

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Параграф 22":

    Защото някои юдейските педера*ти не са се обрязали. Джендъри, развратните евангелисти и тъпи феминистки не са се подготвили. Изброените си мислят, че това е анален аналог на парада в Рио. Ами не е! Обаче те, ФАЩ, са първи във всичко, та се не знае. Гледката на ухилен до уши педер*ст възседнал дулото на танк или феминистка с транспарант "отрежете го прилича на к*р, монтирайте му пу*ка, не на дискриминацията, общи бани за всички, но не пипай пу*ките". Ще бъде епохално събитие. LOL След парада нищо няма да е както преди.... във ФАЩ! LOL
  • 16 нема пари нема парад

    0 0 Отговор
    За парада няма пари. Първо казаха че ще струва 10 милиона, после 30, а сега 80 милиона долара. През 2019 може да стигне и - половин милиард. Ето защо америка изостава с внедряването на новите военни технологии - цените растат лавинообразно, щом се чуе, че държавата ще финансира нещо. Най-новия соамолетоносач "Джералд Форд" беше пуснат на вода с две години закъснение и малко след това се оказа, че двигателите му са за ремонт.