Last news in Fakti

18 Август, 2018 20:25 2 237 5

Тръмп уволнява критици

  • сащ-
  • критици-
  • доналд тръмп

Ограничения за участващите в руското разследване

Няколко души на ръководни постове в САЩ са били освободени от своите постове или са били уведомени, че ще бъдат освободени, съобщи „Вашингтон пост“.

Смята се, че това е станало, защото те са участвали в разследването за руската намеса по време на изборите в САЩ преди две години. Президентът на САЩ Доналд Тръмп вече ограничи достъпа до секретна информация на бивши шефове на разузнавателните служби.

Според разследване на изданието Тръмп е освободил от техните постове много висши служители, участвали в разследването. Бившият шеф на разузнаването Джон Бренън вече беше ограничен до достъп до секретна информация.

Припомня се, че президентът често е критикувал бивши служители на своята администрация. Той отрича да е имал връзки с Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еееее

    9 5 Отговор
    Диктатор
  • 2 Ционитите в Русия

    2 5 Отговор
    Си ги назначиха, за да настроят цял свят срещу тях. Явно Русия играе на геополитическата сцена
  • 3 българче

    5 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Джими Фалън
    Комикът и телевизионен водещ коментира кандидатурата на републиканците за изборите
    От кампанията на Доналд Тръмп обявиха, че той няма да си взима ваканции, ако стане президент. Според мен това е така, защото е обидил толкова много страни, че не може да напусне САЩ"
  • 4 мнение

    20 2 Отговор
    Време е да изчисти вражеските либерал-соросоиди от всички постове във властта! От както е президент, те постоянно му забиват нажа в гърба!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.