Last news in Fakti

23 Август, 2018 08:22 3 007 28

Лондон: По-добре вън от ЕС, дори и без споразумение

  • джереми хънт-
  • брекзит-
  • тереза мей-
  • борис джонсън
Лондон: По-добре вън от ЕС, дори и без споразумение - 1
Снимки: БТА/АР

Британският външен министър Джереми Хънт заяви, че за Лондон ще е "по-добре извън ЕС", дори и да го напусне без споразумение, пише Politico.

Хънт заяви, че въпреки, че е искал оставането на страната в съюза по време на референдума за Брекзит през 2016 г., той сега смята, че ще е по-добре Обединеното кралство да излезе, какъвто и да е резултатът от преговорите с Брюксел.

Според министъра Великобритания "ще оцелее и просперира и без споразумение".

Хънт похвали своя предшественик на поста Борис Джонсън, който подаде миналия месец оставка в знак на протест на смекчаването на позициите на премиера Тереза Мей на нейните позиции по Брекзит.

Лондон: По-добре вън от ЕС, дори и без споразумение

"Джонсън промени курса на британската история чрез своята кампания за Брекзит", заяви настоящият външен министър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наплатанов

    14 22 Отговор
    "Бракята" хангличани се оправиха видяха накъде духа вятъра и накъде отива скърцащия кораб ЕС, ма ние га ?! Но нЕма страшно няма съюз в който сме били ние ние да не се е разпаднал няма такъв, няма да пожалим ни ЕС ни НАТО да се готвят нищо че ни натикаха като стадо там без референдум няма да ги има !
  • 2 правист

    11 16 Отговор
    А, кога Софияще каже същото? Бойко - оставка! Арест, съд, присъди, затвор на ликвидаторите суверенитета на България, включително и на генералите, продали родината ни и нас! София екзит, Булекзит!
  • 3 Распутин

    24 6 Отговор
    Комунисти, ако продължавате да говорите така, ще се наложи с европейски средства да построим няколко концентрационни лагера, където да ви настаним. Там ви е мястото. Не сред обществото. Или това, или бягайте в хангличания да берете ягоди за по 3 цента на час.
  • 4 баш майстора

    7 15 Отговор
    НЕкой искали да строят концентрационни лагери за техните опоненти ма като искат да ги строят може и те да са вътре в тях ха ха.Казано е-кой нож вади някому от нож ще умре и те така ма кой да чете кой ?

    Коментиран от #14

  • 5 Гост

    20 4 Отговор
    Англичаните имат 400% външен дълг спрямо БВП и се увеличава, чудно ми е дали ще изпаднат във финансов колапс като Гърция когато стигнат 600% или кризите са само за малките. Големите печатат пари и цял свят поема инфлацията, но техните валути не се обезценяват.

    Коментиран от #9, #15

  • 6 Амнезия

    5 13 Отговор
    Постройте ги лагерите! Това ще даде онование да ви се покаже на такива като теб, колко кратък е живота. Първо, ще влезе Земята в облак. Нама да има Слънце да ви свети на лудите тикви. Ще мръзнете... После няма да ви лудеят хлебарките в главите. Ще отрезнеете. Енергокорпорациите ще ви рекетират с тока. Накрая ще въстанете и ще ликвидирате и корпорейшън и ЕС, ще обесите Тиквата и червени, сини, дапасари, монархисти,.... е по дереците и ще забравите и за Алах и Христос. Ще станете в мизерията ЧОВЕЦИ. Е, защо да се минава по този път, а не станете човеци и сега? После ще вали половин година от студа и ще ви текат покривите лт вода. Ще сте толкова европейски нстроеи, че ще линчувате всеки, който произнесе Евро, НАТО, Сорос, Меркел, Шенген, депутат, политик.... Поле, няма да има ратения и ще гладувате. После може да няма....
  • 7 1234

    8 14 Отговор
    И ние така мислим но тук няма референдум не ни дават защото не било демократично и по американски

    Коментиран от #10

  • 8 Иво

    21 3 Отговор
    Нека, да се махат, островни маймуни. Ще ги заврем в кучи гъз. Нека живеят в изолация, извън единния пазар и митнически съюз. Европейските компании вече започнаха масово да се изнасят от англичания. Нека да продължават да губят работни места. Най-късно април 2019 като пресъхнат парите по европейски проекти и субсидиите от Брюксел, когато пристанището на Доувър започне да се затапва с по 10 хиляди камиона на ден, които чакат митническа проверка и опашките от камиони, очакващи да преминат във Франция стигнат до Лондон, когато ЕС започне да третира маймуните от острова като трета страна и им удари мита за стоките, тогава малоумниците ще разберат какви са ги надробили. Лекари, медицински сестри, научни работници, инженери, архитекти, работници на полето от ЕС ще си плюят на петите. Ние пък ще си седим радостно отстрани и ще люпим семки докато наблюдаваме хаоса и самопричинената мъка на острова на идиотите.

    Коментиран от #19

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 No Exit from Brexit

    17 0 Отговор
    Пълната импотентност на английските политици ще доведе до разпадането на обединеното кралство. Шотландия и Северна Ирландия тотално искат в Европа. Англия ще остане един пакистанско-негърски анклав на САЩ извън Европа. Пряко подчинен на финансовия капитал. Скоро малкото останали англичани ще разберат какво е див йудейски капитализъм - всичко на кредит, безумно скъпи жилища, ГМО-та, шистов газ, хлорирани пилета, тотално промиване на мозъците. Най-често спряганото име за следващ министър председател е това на Саджид Джавид.
  • 12 хайлигер криг

    14 0 Отговор

    До коментар #10 от "Распутин":

    Викам направо да ги почваме, без референдум, ако това беше станало преди 30 години, сега щяхме да сме Швейцария на Балканите!
  • 13 Ъптан парк

    2 8 Отговор
    Разбира се че за UK e по-добре без споразумение, но няма как ще трябва да си плати за тази екстра.

    Коментиран от #18

  • 14 Распутин

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "баш майстора":

    Не схващаш ли иронията, бе маймун? Каквото повикало, това се обадило. Едно време, сталинистите като теб строяха лагерите.
  • 15 No Exit from Brexit

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Точно защото си имат собствена валута няма да ги сподели съдбата на Гърция. Валутата поема тежките удари и икономиката се свива. Така става и в Турция. Паундът се обезцени и то много. Преди две години беше €1.4, сега е €1.1.
  • 16 5831

    3 3 Отговор
    На снимката са Поляк и Англичанка. И дветете страни са стиснали здраво Американския буй. Какво може да се очаква!

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 DaDa

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Ъптан парк":

    Цената ще е EUR/GBP 1:1
  • 19 Ъмнести

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "Иво":

    Значи ти си от ГЕРБ или ВОЛТ? Ако не си, гладен ще ходиш. Буце сега разпределя баницата, а зад кадър Доган. Ингиюизите са умни. Ще загубят нещо, но ще запазят суверинитет, свобода, и ще си търгуват пак. Ние загубихме независимост преди векове, но сега сме тотална колония.

    Коментиран от #21

  • 20 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "789":

    Поправка 313%

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt
  • 21 Иво

    6 2 Отговор

    До коментар #19 от "Ъмнести":

    Заври си мнението там дето слънце не огрява, комуняга.

    Коментиран от #23, #24

  • 22 лондон бой

    5 2 Отговор
    Цялата история е да не плащат пенсиите на бачкаторите имигранти, които им работиха за без пари тия 50-60 години и стабилизираха британската икономика.
  • 23 Ъмнести

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "Иво":

    Сигурен ли си, ще го искаш? Там, дето Слънце не грее е любимото ми място. Май е време да си ида там, тоя вашия сбъркан свят е безполезен ад. А, ти подлого на чужд интдрес си продължи с лакейството, ще ти дават кокалчето ти. Чудна работа са тия Сороспидни джендъри? Желаеш им доброто, правиш им доброто и пак те псуват и гонят? На такива ви казват "лумпени" - зомбирани слоги на някой тарикат. Ами да се махам, аз нямам нужда от Слънцето и като теб. Вие сте Ада. Аз ти казвам, че такива подарихте и продадохте българите и България и съсипахте милиони години труд и енергия, ти се цупиш? А, докажи, че не съм прав и се махам, завинаги в мрака! Отдавна съм отвратен от политиците ви, генералите ви, повечето хора са като теб и не им пука за другите. Никога не съм харесвал и членувал в БКП. И не мисля. Справедливостта е отношение към нещата, безпристрастно, а не партия. Тя е мой кфитерий, а нд Комунизма Фашизма, те са интереси... Давай, докажи, ще не съм прав! Наричам Винету Тиквата не, за да го обидя, а да покажа, колко отвратително изглеждат отстрани с лъжите и вредите им към нас, на фона на красивите им обещания.
  • 24 Ъмнести

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "Иво":

    Щом не ви трябвам, отивам далеч от Слънцето и вас. Там няма ад. Ада вие го творите, част от хуманоидите. Ако ви притрябвам извикай ме! Викай силно: Ъмнести, каммон! Гледай да викаш точно, защото ако викаш Амнести, няма да дойда! Ок?
  • 25 месара

    1 4 Отговор
    да се разпада тоя европейски "съюз", че европа се напълни с дълбоко религиозни хора!
  • 26 Антон Кутев

    2 1 Отговор
    Всички платени и неплатени тролове червени , хващайте се на работа ,За каквото и да
    става въпрос ,виновен е Борисов и ГЕРБ.Даже и манна небесна да ни докарат ,ще са виновни че е малко и може да бъде по- вкусна .А зад всичко седят Хамериканците.
  • 27 Баш майстора

    2 1 Отговор
    По-добре без ЕС, отколкото с британия. Не случайно Господ ги е оставил на острова, далеч от хората.
  • 28 123

    0 0 Отговор
    Тя за това се нарича В-Е-Л-И-К-О Британия защото винаги тя е командвала света. А сега в ЕС германците искат да са главните.Тъпите геманци бързо и лесно забравиха,че ако не беше плана Маршал на Англосаксонския свят още щяха да рупат картофите. Сега палачинката ще се обърне всички държави 46 на брой от Комануел са заедно с УК.А Шотландците са много курназ,но когато Камерън им каза ОК искате независимост но няма да използвате бтитанския паунд и те свиха бързо знамената.
Новини по държави: