Last news in Fakti

29 Август, 2018 14:00 2 366 8

50 кораба шпионират НАТО

  • нато-
  • кораби-
  • гърция

Списък с корабите е бил предаден на Гърция

Представители на НАТО са предали на бреговата охрана на Гърция списък с 50 плавателни съда, за които се смята, че извършват разузнавателна дейност в Егейско море, съобщи Real.

Според данните риболовните и развлекателни съдове се движат в морето, за да събират информация.

В същото време САЩ са активизирали дейността си в региона, който е започнал да се превръща в американски полигон.

В района все по-често се забелязват преминаващи американски кораби. Преди няколко дни Гърция и САЩ подновиха споразумението за разполагане на безпилотни летателни апарати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Шпионя

    18 1 Отговор
    То пък какво ли ще чуят шпионите, освен простотии...
  • 2 юрист

    4 25 Отговор
    И? Русия няма външна държавна граница на Егейско море- какво значение има, че в Егейско море има американски кораби, като излаз на бреговете му имат САМО държави- членове на НАТО? Ааааа- сетих се- из уики “...През морето преминават всички морски линии за русия...“- тука ги стяга чепика руснаците...И въпреки това- какво значение за нас- българите- има новината от статията, след като сме в един и същ военен съюз със сащ?!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 юрист

    0 12 Отговор

    До коментар #3 от "любопитен":

    Вместо да пишеш спам, напиши нещо по темата. Какво значение има дали съм баба или не, след като ти НЕ МОЖЕШ да опонираш с факти и с логически аргументи на моите коментари, което пък доказва, че за разлика от други индивиди, мисловната и интелектуалната ми дейност са непокътнати? Дано повечето български баби са като мен!
  • 5 запознат

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "любопитен":

    Остави я тая бабушкера бе. Видях я пред Народното Събрание на протеста против Орешарски. Сдухана патка, която не млъкна, само простотии бълваше, а хората й се смееха. Може и на палатка да е била там, палаткуващите пикаеха на жълтите павета, скрити в палатките или увити в одеала и шинели.
    Тая е толкова грозна, че не я изтърпях и една минута, макар че се опита да ме заговори.
  • 6 Реалист

    2 6 Отговор
    Хахаха - представям си как руските наследници на Щирлиц се редят на опашка пред шефа с молба да ги изпрати с яхта лятото да шпионират в Егейско море. Е по-добре е отколкото да те изпратят да шпионираш с шейната на китайската или монголската граница зимата. Мъкаааааа комунистическааааа….
  • 7 CL500

    3 0 Отговор
    Росенеее, ай стига си въртял тая снимка, станаха вече няколко години. Има ли статия за военни кораби - НАТО и Русия и все тая снимка. Бактиса вече, вече имам чувството, че в целия свят са само тези 4-5 военни кораба. Виж в гуглето, все ще намериш и други снимки ...
  • 8 МиГ 23

    0 0 Отговор
    САЩ са със 7 разузнавания + АНС и ФБР, си почиват, т.е. не шпионират.
Новини по държави: