8 Септември, 2018 08:17 2 807 10

Министър обвинен в отвличане на имигранти

  • италия-
  • министър-
  • матео салвини

Разследване срещу Матеу Салвини

В Италия е започнало разследване срещу министърът на вътрешните работи Матео Салвини. Това обяви самият Салвини, след като е бил информиран от свои служители, съобщи ANSA.

Салвини е обвинен в незаконно лишаване от свобода на имигранти и злоупотреба с власт.

Повод за разследването е станала ситуацията с кораба "Дичоти" на италианската брегова охрана, на чийто борд остават над 100 бежанци, спасени от бреговата охрана в Средиземно море на 15 август. На тях им беше отказван достъп до страната повече от седмица. След като част от имигрантите бяха приети в събота се взе решение страната да поеме грижите за всички тях.

Разследването се води от прокуратурата в Сицилия. Самият Салвини заяви, че би върнал имигрантите в Либия, ако не получи помощ от ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ами нека

    30 2 Отговор
    разследващите прокурори и обвиняващите го само да поемат издръжката на навлеците !! защо италия трябва да поема грижите за натрапниците ....който иска да си ги паркира в хола
  • 3 нормален

    35 1 Отговор
    Какво "отвличане" какви "имигранти" какви пет евро, като това са ислямски нашественици под прикритие.

    Трябва да разследват соросоидта, включително тези "съдии" за държавна измяна, конспирация с цел геноцид и престъпления срещу човечеството.
  • 4 Bahti

    20 1 Отговор
    Че плачат за Хитлер, Сталин и Мисолини. Ама...
  • 5 ?????????

    9 4 Отговор
    "В Италия е започнало разследване срещу министърът на вътрешните работи Матео Салвини. Той обяви самият Салвини, след като е бил информиран от свои служители, съобщи ANSA.'' Само аз ли не улавям смисъл в тия 2 изречения?
  • 6 фбр

    15 1 Отговор
    Човека е патриот и затова ще го съдят... Не казвам,че всички мигранти са крадци,изнасилвачи и убийци ама повечето...Да..бе тез соросоидни ко..еленца жалки !!!
  • 7 ХанкоБрат

    13 2 Отговор
    Така се отнасят либералните-комунисти по света с всеки обичащ родината си, ако се опита да и помогне.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 плевен

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "ХанкоБрат":

    Напълноси прав.Всички проклинаме Меркел за това което изходи насред Европа. Но ако се поинтересуваме от предателската позиция на социалистите, ще ни се изправят косите. По яростни защитници на африканците от тях няма.

    Коментиран от #10

  • 10 ХанкоБрат

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "плевен":

    Е поне нашичките БСП се усетиха и станаха консерватори. Жалко че бившата БКП, сега ГЕРБ е на власт и се радва на секса с тъмнокожи, които и освежават кръвта.
Новини по държави: