11 Октомври, 2018 16:42 2 872 3

Обърнаха центъра на Солун в катун

  • гърция-
  • имигранти-
  • солун

Гръцката полиция изведе имигранти от централната част на града

Гръцката полиция извърши мащабна акция за отстраняването на имигрантите от централната част на Солун, съобщи „Катимерини“.

Солун се превърна в център за новопристигащите имигранти, които влизат в страната по суша от Турция.. Сега голяма част от тях са били преместени в лагера „Диавата“.

Мигрантите са спели по пейките на тревните площи в парка „Аристотелис“ в центъра на града.

Според регионалния координатор за Северна Гърция Никос Рагос обяви, че броят на пристигащите имигранти в Солун е голям и това създава трудности.

До скоро десетки имигранти чакаха пред полицейското отделение на града, за да могат властите да им издадат необходимите документи за престой.

Имигрантите са изчистили площада, преди да бъдат извозени с автобуси. Смята се, че българи и албанци движат нелегалния трафик към Гърция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дивака

    34 0 Отговор
    Под българи разбирайте цигани.
  • 2 Bubbles

    24 1 Отговор
    Ми те гърците са по-мързеливи от циганите, какво се чудите!?
  • 3 Европа в колапс

    13 0 Отговор
    За гърците имигрантите са само разменна монета с ЕС и никой не ги закача! Пълно е с имигранти и ако няма изрична заповед полицията се прави, че не ги забелязва! Е преди няколко дена ги гледах посред бял ден по обяд си се влачат на тумби абсолютно необезпокоявани по път към албанската граница. Замислихсе, защо искат отново да "излязат от ЕС" и стигнах до извода, че явно от там по-лесно и безпроблемно ги реекспортират на Меркел !
Новини по държави: