18 Октомври, 2018 07:34 3 220 11

Любовна драма стои зад клането в Крим?

  • крим-
  • любовна драма-
  • керч-
  • стрелба-
  • колеж-
  • владислав росляков-
  • украйна

Убиецът е бил отличник

Любовна драма стои зад клането в Крим? - 1
Снимка: БТА/ AP

Една от версиите за клането в Крим е любовна драма. 18-годишният Владислав Росляков откри стрелба в колеж в град Керч, убивайки най-малко 20 души и ранявайки много други. По-късно младият мъж се е самоубил.

Руският следствен комитет обяви, че случилото се е терористичен акт. Лента.ру написа, че любовна драма може да стои в основата на клането в Крим. Последната публикация на убиеца в социалните мрежи е съдържала снимка на блондинка в бяла рокля и надпис „Обичам те, слънце“. Росляков е живеел с майка си, която е била служителка в местния онкологичен диспансер. FlashCrimea също смята, че любовна драма може да е причина за действията на убиеца.

В хода на разследването, което продължава, стана ясно, че Владислав Росляков е бил отличник. Нямал е никакви проблеми с оценките и редовно си взимал изпитите с отлични оценки. Негови съученици го описват като спокоен и тих човек, който не е имал много приятели. Не е показвал обаче и признаци, че може да извърши нещо подобно. Бащата на Росляков, който не живее с неговата майка, също потвърди това. По думите му неговият син не е имал приятели и е било трудно да се комуникира с него, защото е бил затворен.

Владислав Росляков заложи самоделна бомба и откри стрелба в колежа. Разследващите установиха, че младият мъж през месец септември е получил разрешение за притежание на огнестрелно оръжие, след навършване на пълнолетие. Студентът е действал сам, но се разследва и версията за съучастници в нападението. Бяха разпространени и кадри от фаталната стрелба:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    13 18 Отговор
    Жалко за загиналите деца,руснаците са стабилни като психика и като хора,на ми се вярва да откачат като сащците!
  • 2 Пеньо

    18 2 Отговор
    Всяка една държава има своя Брайвик, Росляков или... Спрете да се кефите на чуждото нещастие. Това дори животните не го правят.

    Коментиран от #5

  • 3 Stefko 88

    4 3 Отговор
    Е ? Провокация било а ? Ццццццц.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Само питам

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Пеньо":

    Кой се кефи бе путлераст? Досега единствено русофилите се кефихте когато в САЩ стане някаква стрелба със жертви и се дуехте, че в руската кочина такива неща не стават. Е, станаха, дуйте се още, но не виждам много-много да коментирате. Сега се сетихте , че "Публикувано във факти.бг: Всяка една държава има своя Брайвик, Росляков или..." преди се скасвахте от кеф и злоба.
  • 6 Гост

    4 1 Отговор
    "Любовна драма стои зад клането в Крим?" Изречението не е въпросително, за да слагате въпросителна в края. Правилно ще е: "Любовна драма ли стои зад клането в Крим?" Това вече е въпросително изречение. Спрете да се правите на интересни. Това е на границата с фалшивите новини.
  • 7 Диди

    5 0 Отговор
    Убитите да почиват в мир. Жалко за толкова млади живота.Горките родители.Съчувствам им.
  • 8 Шляхтиц

    4 5 Отговор
    Защо е издадено разрешително за оръжие на осемнадесет годишен младеж. Колелото на историята се върти винаги напред и никога назад, но пред настоящата демокрация предпочитам диктатурата на ТАТО.

    Коментиран от #9

  • 9 Българин

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Шляхтиц":

    И при Тато имаше психопати направили масови убийства, бе путлераст! През 1974 г. 17-годишния Бранимир Дончев разстреля с пистолета на баща си 16 души в Студентски град, от които 6 починаха. Какво ми хвалиш диктатурата!? Такива работи стават навсякъде. Да не дава Господ повече у нас.

    Коментиран от #11

  • 10 Boxer

    5 0 Отговор
    Черната серия за Русия продължава. Ракетата им падна, това е най-малкото, а и мина без жертви. Разкол между Украинската и Руската Църква, това е проблем който ще отнеме между 20 и 200 години да се реши. А, сега и това масово убийство, в американски стил. Това е по-лошо за руснаците от терористичен атентат. Те реагират по-добре на външна заплаха. Интересно ми е какви мерки ще вземат? Ами, ние, дали не идва това нещо и към нас?
  • 11 Шляхтиц

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Най-напред да Ви благодаря за изисканото определение путлераст. При диктатурата може и да са ставали подобни трагични инциденти, но по мое скромно мнение са били голяма рядкост. В момента според мен са ежедневие изнасилвания, побоища, грабежи и какви ли не посегателства над обикновените хора, извършвани от престъпници, разхождащи се спокойно по улиците. Преди тези престъпници бяха на кариерите и в мините и изкупуваха с труд греховете си.
Новини по държави: