20 Октомври, 2018 09:40 1 285 8

Бивш вицепремиер става шеф във Facebook

  • ник клег-
  • facebook-
  • шеф-
  • социална мрежа-
  • фейсбук

Радвам се, че се присъединявам, заяви той

Бивш вицепремиер става шеф във Facebook - 1
Снимка: Shutterstock

Бившият британски заместник министър-председател Ник Клег, водещ противник на Brexit, заяви в петък, че ще започне работа във Facebook. "Радвам се, че се присъединявам. След почти 20 години в европейската и британската политика, това е едно вълнуващо ново приключение за мен", пише Клег на своята страница в социалната мрежа.

Ник Клег каза, че тази социална мрежа е "в сърцето на някои от най-сложните и трудни въпроси, с които се сблъскваме", като например неприкосновеността на личността, почтеността на нашия демократичен процес и баланса между свободното слово и забраненото съдържание, предаде Нова телевизия.

"Смятам, че Facebook трябва да продължи да играе роля в намирането на отговори на тези въпроси - не само като действа в Силициевата долина, а като работи с хора, организации, правителства и регулатори по света, за да гарантира, че технологията е сила за добро. Очаквам с нетърпение да бъда част от това начинание", каза Клег.

Агенция Прес асосиейшън и "Файненшъл таймс" казват, че Клег ще бъде новият ръководител на глобалните дела и комуникации на Facebook и ще се премести в Калифорния през януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рубляна Кростова

    3 2 Отговор
    Ник Клег е невероятно умен мъж, но не ми харесва, че е противник на Брекзита ! В Брекзита ми е надеждата, Англия излиза от ЕС, после Каталония, после Унгария и после ЕС и НАТО да се разпаднат, а мойта Русия да стане еднолична хазяйка на целият свят !

    Коментиран от #2, #3, #7

  • 2 Borislav Rublov

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Рубляна Кростова":

    С това Ник Клег просто доказа, че господари са му не инглизите, а евреите, начело със Зукърбърг и останалите сороспии. Всички противници на имперските руски интереси по света са русофоби и платени от Америка за България сороспии!
  • 3 До Рубляна Кростова

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рубляна Кростова":

    😳добро утро н#е#ч#и#е/я ж🖕и🤘о👎🏻л💪о 👁 к😡у💩р🤑в🤧а 100% поцинкована🗣 чуть ли
    защо и махат от магиСтра-лите да ВИ ГИ преместят зад витрините бе & си в следваш продължението сексоални права декларация на МФСП между народна федерация по семейно планиране ли ?🦃-ко

    Коментиран от #6

  • 4 от фейса👁 започна 🗣манопола

    2 0 Отговор
    с истриване съвест ...,
    не чувствате ли лъжите, как маниполира ни душите 🕳изобретатори -те СА , в стандартизирането на 👁 лъжата “👍👎🏻със знака на Клавди Цезар,Канигула “
  • 5 Рубляна Кростова

    0 1 Отговор
    Ти си само за психиатъра момче младо, друг доктор едва ли ще ти помогне !

    Коментиран от #8

  • 6 Рубляна Кростова

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "До Рубляна Кростова":

    Ти си само за психиатъра момче младо, друг доктор едва ли ще ти помогне !
  • 7 До 1

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Рубляна Кростова":

    Всички психари са умни , та иначе нямаше светъ да на това дередже , нали благодарение на дружбата на психарите видоизменят човешкия ген , види се твоя сиреч е франкенщирал 🤷🏼‍♂️
    100%нта 📝
    к100%🤣у100%🤧р100%👁в100%🤨а100%🖕
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.