Last news in Fakti

3 Април, 2020 07:50 1 614 4

Срив на Instagram в Европа

  • социална мрежа-
  • instagram-
  • интернет

Достъпът е паднал в редица страни

Срив на Instagram  в Европа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Потребители съобщиха за срив на Instagram в Европа, съобщи The Telegraph.

Това е станало в отделни райони. Достъпът до социалната мрежа е бил прекратен във Великобритания, Нидерландия, Франция, Испания, Германия и Русия.

В редица страни е имало ограничение на достъпа до социалната мрежа. По-голямата част от потребителите са имали трудности с преглеждането на своята страница, 38% са имали трудности с публикуването на истории, а 8% с публикуването на друго съдържание.

От компанията не са коментирали какво е станало. По въпроса се работи, като достъпът е възстановен.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    7 1 Отговор
    Ами сигурно защото мн истини почнаха да излизат наяве, очаквайте скоро всички соц мрежи да се сринат, съвременните роби да нямат мнение, защото в цял свят ше почнат да хвърчат глави, не изключвам да настъпи и анархия
  • 2 Дон Чико

    0 0 Отговор
    Броят на самоубииствата рязко скочи.
  • 3 габровец от варна

    0 0 Отговор
    Нормално за нашите ширини
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.