Last news in Fakti

13 Ноември, 2018 01:29 6 571 12

Във Великобритания ще има втори референдум

  • великобритания-
  • референдум-
  • гордън браун

Гордън Браун вярва в повторното гласуване за излизане от ЕС

Във Великобритания ще има втори референдум - 1
Снимка: Shutterstock

Бившият премиер на Великобритания Гордън Браун обяви, че вярва, че ще има втори референдум за излизането на страната от ЕС, съобщи „Индипендънт“.

Няколко висши политици смятат, че британските граждани трябва да кажат финалната си дума за излизането на страната от ЕС.

Според Браун дългосрочните въпроси по темата все още не са решени.

„Мисля, че ще има втори референдум. Вярвам, че ситуацията се е променила и гражданите трябва да кажат своята дума“, заяви Браун.

Според него Brexit ще причини голямо разделение в самата страна. Той заяви, че планът на премиера Тереза Мей е краткосрочен и не дава точни решения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отегчен

    40 2 Отговор
    Отново заглавие без покритие ! Едно е " ще има " , съвсем друго е " мисля , че ще има " !

    Коментиран от #8

  • 2 Гадната Англия

    34 11 Отговор
    Не. Няма да има друг референдум. Отиваме към твърд брекзит. Англия ще се изпльоска в калта като прясно кравешко лайно.
  • 3 Бесен

    22 2 Отговор
    Кога и как, имат няколко месеца - до брекзит и никой няма подготовката ии нагласата да агитира за референдум. На кой какво му се иска не означава, че някой ще го направи...
  • 4 Именно

    30 0 Отговор
    Втори референдум ще има.
    Въпросът ще бъде: "Искате ли да се присъединим към Евро-съюза?"
    ;)

    Коментиран от #5

  • 5 среднощен

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "Именно":

    Именно..!! И тогава - последни на редичката..!! С възможност за някои "бонуси", като стари "дружки"..!? Примерно - почивка на Слънчев бряг по "предприсъединителните" програми..!?
  • 6 Едо

    23 3 Отговор
    ВЪПРЕКИ, ЧЕ ИМА МНОГО ТЕЖКИ ГРЕХОВЕ, ПО-ДОБРЕ Е ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА ОСТАНЕ В ЕВРОПА, А ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ В ТОЗИ МОДЕЛ НА БЮРОКРАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ, НЯМА ШАНС ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА! ТЪЙ КАТО, ДУХОВНО МНОГО ПРОСТИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ ЗАГЪРБИХА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ГОДИНА СЛЕД ГОДИНА ТЕГЛЯТ ЕС КЪМ ПРОПАСТ С ЯСНО ПРЕДВИДИМИ КАТАСТРОФАЛНИ ПОСЛЕДИЦИ, ПО-ДОБРЕ Е ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ-ЧЛЕНКИ, В ЕДИН ДЕН ДА МИНЕМ НА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ, КАТО ШВЕЙЦАРИЯ! ТАКА, ВСЕКИ НАРОД ЩЕ ПОКАЖЕ, НА КАКВО Е СПОСОБЕН! И МНОГО СЕ НАДЯВАМ, ДА ЕЛЕМИНИРАМЕ НЕПРАВЕДНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА И ВСИЧКИТЕ ИМ СЛУГИ, И БЪРЗИ, ЕФЕКТИВНИ МЕРКИ СРЕЩУ РАЗБУШУВАЛИТЕ СЕ ИСЛЯМИСТИ! С ПОМОЩТА НА АРМИЯТА, ДА БЪДАТ ИЗГОНВАНИ ОТ ЕВРОПА, ЗАЩОТО ТЕ СА ПО ОПРЕДЕЛЕНИЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО! КОГАТО НИЕ НАПРАВИМ МАЛКОТО, БОГ Е СИЛЕН , ДА НАПРАВИ ГОЛЯМОТО!

    Коментиран от #11

  • 7 гощо

    9 2 Отговор
    Тия са много зле! Лошо време,лоша храна,грозни жени,скъп паунд,шофират на обратно изобщооооо.....Трябва да им се помогне,да им се даде път и посока в живота.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 вярващ

    2 2 Отговор
    Аз пък вярвам в Дед Мороз и най-вече в снегурочката му.
  • 10 0123

    1 0 Отговор
    Брекзит ще има. Дали твърд ,мек или друг са само подробности.Въпроса за втори референдум за сега е мнение на някой си. Относно това кой печели и кой губи е вярно ,че има протести на острова.Но никой не коментира протестите на работещите на терминала на Кале от евентуалните рестрикций .Така ,че медала има 2 страни. Да не говорим ,че всички негативни коментари за Великобритания по отношение на Брекзит са с автори от DW защо ли?!?!!!!!!
  • 11 Гадната Англия

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "Едо":

    Не че са ми много на сърце, но кой създаде джихадистите? Кой се развилня в страните им? Кой ги пусна в Европа? Кой им дава пари да раждат без да работят? И не само на тях, ами и на бялата гмеж от общинските гета! Англия е пълна с мюслюмани. Избраха си кмет на Лондон. Вътрешен министър. Хората в Европа правят истински национални партии като в Австрия, Полша, Италия, Алтернатива за Германия дай боже някой ден. Англичаните си направиха брекзит, ще вкарват още азиатци, още африканци, защото пак ще им трябват работници, но от Европа вече няма да взимат. Кой им проми мозъците на тях? Кой ги закачи за ипотечни кредити, кредитни карти, безумно скъпо (20 хиляди лева на година само такса обучение) висше образование ... Половината от Англичаните едва избутват до следващата заплата. Тук и въздуха струва пари. Много пари. Кой го направи това? Да превърнеш хората във впрегатен добитък който умира от страх че ще му вземеш къщата, образованието, колата, телевизора, защото нищо не е негово? Кой?
  • 12 Бай Ганю

    0 5 Отговор
    Алоооо плювалниците.... Височко ви става гроздето. .. Май. ..А?! Ще гледате Англия-та през крив макарон хахаха. Нещастници удавени в собствената си мизерия и злоба.
Новини по държави: