Last news in Fakti

14 Ноември, 2018 07:45 4 230 8

Българка изроди бебе във влак до Лондон

  • българка-
  • бебе-
  • лондон

Тя работи в страната

Героична постъпка на наша сънародничка във Великобритания трогна стотици. Марияна Вълкова помогна на жена да роди детето си във влак до Лондон. Това предаде Bulgaria ON AIR. Тя се озовава на точното място в точния момент.

Марияна пътува с влак до предградие на Лондон, когато вижда, че жена започва да ражда. Без да се колебае тя веднага се впуска да помогне на жената да роди рожбата си. Марияна споделя, че изпитвала страх, но и за миг не се е поколебала да помогне, а чувството от стореното не може да опише с думи.

Новината за раждането на бебето е отразена в медиите на Острова. Според изданията парамедиците, които са пристигнали по-късно, са помогнали на жената да роди. А името на нашата сънародничка не фигурира никъде.

Марияна разказва, че не помага за първи път и би го направила отново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Антигрубиян

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Guðmundsson":

    Ти па си ного убав!
  • 4 Как си?

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Guðmundsson":

    Добре ли си? Някога било ли ти е по зле?
  • 5 Ехооо

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Guðmundsson":

    Тебе като ти се ражда екипа само моделки на плейбой ли си избираш да са в екипа... ей аман от прости хора. Жива и здрава да е жената. Това такъв човек да се окаже до теб в такъв момент.... безценно.
  • 6 Мужик

    3 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Според изданията парамедиците, които са пристигнали по-късно, са помогнали на жената да роди. А името на нашата сънародничка не фигурира никъде."
    Дали това не е така, защото нашата сънародничка просто е била свидетел на случая и е наблюдава всичко с любопитство и погнуса от няколко реда седалки по-нататък, а после е решила да си приписва чужди заслуги пред наинвните и мързеливи български (а и някои жълто-кафяви британски) медии?...
  • 7 Guðmundsson

    5 5 Отговор
    Бях си помислил, че тая на снимката е родила.
    Въпроса е какво се е родило. Бежанец, румънски манго или чернилка от Африка.
  • 8 Гадната Англия

    1 2 Отговор
    Коя нормална майка ще се докара до там да го прави във влака?Сигурно е бил някой тъмнозелен фъндък от общинските гета, там където се ръгат с ножовете и си плискат киселина в лицето. Ако е било такова хич не си струва да го родиш.
Новини по държави: