Last news in Fakti

26 Ноември, 2018 09:00 6 965 53

Мини война на границата между САЩ и Мексико (СНИМКИ)

  • сащ-
  • мексико-
  • доналд тръмп-
  • граница-
  • мигранти-
  • тихуана

Американски граничари използваха сълзотворен газ срещу мигранти

Мини война на границата между САЩ и Мексико (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Американски граничари използваха сълзотворен газ срещу мигранти от Централна Америка, които се опитаха да пробият граничния пункт между Мексико и САЩ при град Тихуана, предаде АР.

Мигрантите, приближаващи границата на САЩ, бяха посрещнати с облак сълзотворен газ, след като някои от тях се опитаха да преминат бариерата. В настъпилата паника са се разнесли писъци на деца.

Повечето мигранти са мъже, които се опитват да пробият граничния пункт между Тихуана и Калифорния. Част от тях участвали в мирна демонстрация край границата, но след това се насочили към металната бариера и я прескочили, за да се опитат да преминат в САЩ.

Мини война на границата между САЩ и Мексико (СНИМКИ)

Американската гранична охрана побърза да съобщи, че е затворила граничните пунктове между мексиканския град Тихуана и американския Сан Диего.

Границата е затворена за автомобили и пешеходци до нова заповед, заяви Федералната агенция за митниците и граничната охрана.

Мини война на границата между САЩ и Мексико (СНИМКИ)

Мини война на границата между САЩ и Мексико (СНИМКИ)

Президентът Доналд Тръмп заплашваше през последните дни, че ще затвори напълно границата между Мексико и САЩ, ако ситуацията се влоши с приближаването на хиляди мигранти от Централна Америка.

"Ще бъде много УМНО, ако Мексико спре керваните много преди да достигнат южната ни граница или ако страните на произход не допускат да се събират кервани", написа стопанинът на Белия дом в Тwitter.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ай стига бе

    63 17 Отговор
    Аре бе нали уж бяха големи демократи и човеколюбци........нали така проповядват на другите, изискват от тях да приемат и хрантутят всякви отрепки.........май вече не им трябват разни гладници за евтина работна ръка щото обора се пренасели пък пари нема!

    Коментиран от #21, #25, #29

  • 3 Public Owner

    58 17 Отговор
    Маймуните искат да влизат за да паразитират. Общото между всички низши раси е паразитизма. Нито една от тях не е дала нито една технология на човечеството, а само болести, разруха, война при негрите и канибализъм. Жълтурите и те от милиарди един арбалет са измислили и до там. Всичко друго 'копи-пейст' . И още има идиоти които нямат и понятие от расова култура, история и даже елементарна обща култура които папагалстват, че всички били хора. За да отговаряш на "хора" обаче не трябва и да си толераст! Либералите и толерастите всъщност са виновниците в белите държави да идват маймуните, за което и те в крайна сметка ще си получат заслуженото! Господ забавя, но не забравя!

    Коментиран от #4, #16, #26, #43, #45, #46, #49

  • 4 kick

    41 5 Отговор

    До коментар #3 от "Public Owner":

    За жълтурите не си наясно явно! Вземи прочети за нещата изобретени само китайците!

    Коментиран от #6, #9

  • 5 Петко

    19 3 Отговор
    Така се действа.
  • 6 Public Owner

    13 37 Отговор

    До коментар #4 от "kick":

    Като пишеш, че някои не е наясно, трябва да обясниш, в противен случаи коментара ти не е нищо повече от неуспешен опит за прикриване на истината. Жълтурите и в частност китайците не са измислили и изобретеили абсолютно нищо, освен арбалета! Както написах всичко е копирано. Копирано и откраднато от белите държави. В Япония в началото на 2рата световна война например не е имало асвалт даже и германците им го дават. А те се водят уж най-умните от всички жълтури и много хора без расова култура ги прехвалват. А чисто и просто и техните 'изобретения' са копирани и крадени от Европа! Какво да чета, ти имаш да четеш или по-скоро да се научиш да мислиш, ако наистина вярваш, че жълтурите били измислили много неща....

    Коментиран от #33, #39

  • 7 Генерал

    31 1 Отговор
    Там нямат ли Американски Хелзински Комитет ?!
  • 8 Ridik

    24 2 Отговор
    Там ще се оформи огромна хуманитарна криза. От юг идват огромни маси хора. Грешката на мексиканците е, че ги пускат. Тия хора ще легнат по границата със САЩ и местните ще вдигнат ръце. Тълпата трябва да яде, пие и всички останали биологични особености. Вярно, че са индианци и оцеляват по-лесно но са много и това, че ще ги обгазят е най-малкия им проблем.
  • 9 Public Owner

    9 23 Отговор

    До коментар #4 от "kick":

    И всъщност какво ми се хващаш за някаква дума бе, мишок!? Аз обяснявам общо важни неща, пък най-обичам като някой дебил почне да ме изпитва и да ми вади думи от които да се опитва да прави спор. Ясно какъв толераст и предател си щом ми даваш минус на коментара и ми наливаш акъл с фуния. Промитото ти мозъче има нужда от лечение!

    Коментиран от #11

  • 10 Орляк

    22 1 Отговор
    Е туй е ограда,не като нашата.
  • 11 kick

    30 5 Отговор

    До коментар #9 от "Public Owner":

    Виж се само колко си заблуден,когато китайците са имали тъкани дрехи,тук още са убивали бизони за да се обличат,когато китайците са имали пушки тук още са били с лъкове и стрели,а за металургията какво да ти обяснявам като нямаш капацитета да ме разбереш!

    Коментиран от #13, #32

  • 12 ceco

    14 0 Отговор
    Баба Меркел обича да и дръгнат муната
  • 13 Public Owner

    14 25 Отговор

    До коментар #11 от "kick":

    Абсолютни глупости. Особено това за пушките ахахаххаха. Именно обратното, китайците са били с лъкове и стрели, а европейците са пушки, умнико. Както си и мислех, ти най-вероятно си един трол, на който му плащат за да пише лъжи и да компрометира дадена тема или въпрос. Или просто си обикновен промит мозък който е чел доста евреиска пропаганда и е напълно заблуден. И в 2та случая по-зле за теб, че изкарваш жълтурите повече от белите хора, коментара ти е мазохистичен, като на човек който е пасивно агресивен и няма уважение към себе си. Що не написа, че и езика писмеността са ни дали дръпнатите жълтури а? От подобни предатели като теб България няма нужда. Ходи живей в Китай да те сготвят там с ориз!

    Коментиран от #15, #37, #47, #48

  • 14 куку руку ку

    18 0 Отговор
    Чичко шорош започва да удря все по-често на камък. А и както казва Вера Лион, му оставали още 2 годинки живот, в които да мъти водата на цялата планета.

    Коментиран от #27

  • 15 куку руку ку

    25 0 Отговор

    До коментар #13 от "Public Owner":

    Научи малко история. Барутът е изобретен в Китай 4 века преди да се чуе за него в Европа.
  • 16 Чукундур

    31 2 Отговор

    До коментар #3 от "Public Owner":

    Барута и още един куп неща са измислени от китайците аратлик. Те са имали цивилизация кулура и писменост по времето когато в европа хората са били диви племена загърнати в кожи на убити животни.
  • 17 Калоян

    17 5 Отговор
    Сащ да им върнат земите на мексиканците! Всички южни щати - от флорида до калифорния са отнети със сила от мексико!

    Коментиран от #22

  • 18 От Пирдоп

    9 1 Отговор
    Бреей , че хубава ограда !
  • 19 Пешо

    12 1 Отговор
    Меркел да вземе да ги покани и тези в ЕС. 😂
  • 20 jforfk

    19 0 Отговор
    Браво на американците. Показват на Меркел, Макрон, Карл ХVІ, Уилям Холандски и т.н. как се пази граница. А ние арестувахме хората дето ги ловяха на границата емигрантите и фактически показаха на ЦЦ и ББ как трябва да се пази границата. Сега гледам и как Русия си пази териториалните води ... НО. Ужсно се дразня когато същите тези американци ни обясняват как трябва НИЕ и ЕС да сме "демократични" и "толерантни". НЕ МОЖЕ КОГАТО СА НАРУШЕНИ ИНТЕРЕСИТЕ НА АМЕРИКА ДА Е ЕДНО, А ЗА ДРУГИТЕ ВТОРО. НЕ МОЖЕ АРШИНИТЕ ДА СА РАЗБИЧНИ!

    Коментиран от #34

  • 21 Джони

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "ай стига бе":

    А тия гладници защо не си оправят държавите а отиват да притесняват хората които са си спретнали достоен начин на живот

    Коментиран от #35

  • 22 Джони

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "Калоян":

    Не са мексиканци ..и защо са им тези територии да ги превърнат пак в пущиняци ли..отиди и виж от двете страни на границата как изглеждат териториите .
  • 23 Гост

    17 0 Отговор
    Така трябва бе! Не може за нас примерно зелена карта, интервюта и кво ли не, за да те допуснат, а тея джагали наготово да си влизат дето им скимне! Границата затова е сложена - да се знае, че не може да се минава ей така! А като толкова пък са дали зор, един откос и ще се оправят работите! Едно време така се пазеха държавните граници, какво е това своволие сега - разграден двор? Скимнало им на маймуните да се преселват и дайте ние тука да размитаме за тях и да ги чакаме да ги хрантутим! Ако искаш да мигрираш, си има редовен и законен начин за това! Много изгодно им е така, пуста политика!

    Коментиран от #36

  • 24 ТОЧКАТА

    16 0 Отговор
    Я глей ти как ПОСРЕЩАТ ДЕМОКРАТИТЕ!!!А как НАКАРАХА Европа да ги посрещне......
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 robin

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Public Owner":

    И кой ги измисли останалите неща,според теб?Голямата (не) култура на 200 години?!По-добре, вземи се образовай,вместо да бръщолевиш глупости,"хейтър от класа".
  • 27 Robin

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "куку руку ку":

    Точно там е цялата работа;знае че не му остава още много и затова ще се опита да повлече всичко със себе си.За съжаление,има ресурси.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Антон

    2 0 Отговор
    Армията все пак спазва заповедите на началниците. Пуснете тексаските дебели чичковци, качени на пикали, и със заредени бренекета и други такива железни ихрачки, да видите какво е емигрантски вой и бяг обратно на юг.

    Коментиран от #41

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Да да

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "kick":

    Изтрещял си леко! Звънни на 112 и потърси доктор Кукуригов! Когато Александър Македонски е косил в Азия ,явно са му отвръщали с пушки :D. Китай е открил порцелана и барута евентуално,а руснаците са открили водката! От съвременния свят,май нищо не са открили!
  • 33 Мммм

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Public Owner":

    Да говориш за жълтурите,че нищо освен арбалета не са изобретили е направо смешно,вземи се образовай достатъчно с източната култура,но най-напред с правописа. АсФалт, а не асВалт. Глупаво е да спориш при положение,че нямаш достатъчно ти самият.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Мммм

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "Джони":

    Защото тези,които според теб са си спретнали и устроили държавицата са изсмукали много от ресурсите на тези държави в които живеят тези "гладници",и след като тези краварски уроди са направили това,то е напълно логично да си получат ответното действие за лъжливата им и гнусна демокрация. Между другото,както плюете по социализъм и комунизъм,защото не е лъжа но бе малко извратен,така би трябвало да се замислите дали и демокрацията и в този си вид не е извратена и то по доста циничен начин. Действията на краварите го доказват това в пълна сила.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Чинга чук

    0 0 Отговор
    А да сте чули нещо за,, пътя на сълзите"
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Мммм

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Бесен Язовец":

    Ти явно също не си толкова голям за да помниш случая и точно как се разиграват нещата,защото Южно Корейският Боинг е летял на 600 км на вътре в територията на тогавашният СССР, и второ уж пътнически, а светлините му изключени,и при пуснати на няколко пъти трасиращи снаряди той не отговаря,а като отговор се опитва с маневри не присъщи на пътнически самолет да напусне територията на страната и едва след половин час игра на нерви летеца на СУ 15 го сваля с ракета клас въздух-въздух. Оказва се после,че летеца на Южно Корейският Боинг е бил опитен бивш военен пилот участвал преди това във войната разделяща двете Кореи,и казваха,че може да се заблуди човешко е но толкова на вътре в територията е умишлено,а не заблуда. Бесен,когато излагаш такива факти казвай цялата истина,а не преразказан вероятно от някой както на него или на теб ти е изгодно.
  • 41 Мммм

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Антон":

    Ами да ги пуснат,ама после да не се въргалят нарязани дебели и мазни краварски задници по границата.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Може би си едно велико кафяво лайно.

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "BROWN POWER MEXICO":

    Рядко ако лъжливо.

    Коментиран от #53

  • 52 Може би си едно велико кафяво лайно.

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "BROWN POWER MEXICO":

    Рядко ако лъжливо.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.