Last news in Fakti

25 Ноември, 2018 12:49 3 063 14

Тръмп: Няма проблем, затварям границата с Мексико

  • доналд тръмп-
  • мексико-
  • граница-
  • мигранти-
  • тихуана

Държавният глава повтори, че няма да допусне престъпници на своя територия

Тръмп: Няма проблем, затварям границата с Мексико - 1
Снимки: БТА/АР

Затваряме границата с Мексико при необходимост. Няма да допуснем в страната нелегални имигранти. Единствено онези, които спазват закона, ще влязат в САЩ. Другите ще се изправят пред съда. Това обяви американският президент Доналд Тръмп в Twitter.

Тръмп коментира темата за мигрантите, която беше сред приоритетите му като президент още от самото начало.

Държавният глава повтори, че Вашингтон няма да допусне "престъпници" на своя територия и влезе в конфликт с Мексико заради изграждането на стена по границата.

Междувременно от мексиканска страна отрекоха, че е сключено споразумение със САЩ относно мигрантите. Според твърденията на мигрантите ще бъде разрешено да останат в Мексико, докато изчакват решението на властите в САЩ.

Това е едно от условията, за които от месеци администрацията на Тръмп се бори.

Мигрантите в Тихуана се превърнаха в централен въпрос в политиката на САЩ, като президентът Доналд Тръмп разреши използването на "смъртоносна сила" срещу мигранти на границата, а също така заплаши да затвори цялата границата между САЩ и Мексико.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 1235

    5 0 Отговор
    Най добре е да си малко тралала можеш да направиш всичко
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Borislav Popov

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Обора ще стане следващото Косово !!!..........................
    Калифорния вече е настъпил моментът, в който латиноамериканците изпреварват по брой белите американци, съобщи Асошиейтед прес. Към 1 юли 2014 г. в щата са живеели около 15 млн. латиноамериканци и около 14,9 млн. бели. Калифорния става вторият американски щат с преобладаващо латиноамериканско население след Ню Мексико.

    Хавай, където живеят много хора от азиатски произход, е третият щат, в който белите не са преобладаваща етническа група.

    Коментиран от #8

  • 5 Borislav Popov

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    В обора нямат избор. Ще са следващите индианци които ще са затрити там. Превръща се в новия ЮАР където белите сега ядат хурката!......................................................
    Бялото население се превръща в малцинство в САЩ.............За момента процентът на чернокожите в САЩ е една трета от населението там. Ако тенденцията се запази, се очаква през 2050г. те да бъдат половината от жителите в страната.

    Най-голямо увеличение на чернокожото население е регистрирано в с Ню Йорк, Калифорния, Лос Анджелис, Далас.
  • 6 Помнещ

    0 0 Отговор
    И наш Валери така
  • 7 хост

    7 0 Отговор
    нява ,ама въобще няма да е далеч времето,когато след негър Прецедент ,ФАЩ ще се окомплектоват с хиспанос такъв!
    52 million people or 16.7% of the national population,
  • 8 Фен

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Ма то добре бе. Квото е зле за САЩ, е добре за света. Там големите бели ги правят белите, въпреки, че тоя лъжец Колин Пауъл не беше много бял...

    Коментиран от #10, #12

  • 9 Иванов

    10 0 Отговор
    Е, нали уж някакъв федерален съдия спрял решението на Тръмп? Спрял е гурец красньй. Тръмп командва и това е положението!
  • 10 onq s konq

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "Фен":

    Не знам какво имаш предвид като казваш че "каквото е зле за САЩ е добре за света",но Русия е МНОГО ПО-ЗЛЕ ОТ САЩ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ,защото ЖЪЛТАТА НАПАСТ ОТ КИТАЙ Е МНОГО ПО-СЕРИОЗНА ОТ ЧЕРНАТА В АМЕРИКА. Освен ако ИЗКЛЮЧВАШ РУСИЯ ОТ "СВЕТА" и игнорираш проблема й с Китай...Между другото ПОЧТИ ЦЕЛИЯ СИБИР И ДАЛЕЧНИЯ ИЗТОК/за пограничните райони с Китай пък да не говорим/ са ОФИЦИАЛНИ КИТАЙСКИ ВЛАДЕНИЯ,наети ПОД АРЕНДА за 2-3 МИЛИАРДА ДОЛАРА...ЗА 50 ГОДИНИ!Затова и местните В ЦЕЛИЯ РЕГИОН страшно мразят китайците,но НЯМАТ ИЗБОР И СА ПРИНУДЕНИ ДА РАБОТЯТ ЗА ТЯХ...ЗА "КАКВОТО ИМ ПЛАТЯТ".

    Коментиран от #14

  • 11 многострадалния

    6 0 Отговор
    САЩ имат проблем не само с имигрантите, но и със собствените си негри. Но трудно ще го признаят. Единственото решение е СЕГРЕГАЦИЯ !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 kjl

    1 0 Отговор
    На Тръмп силно му се разклати реитинга и ЦРУ-то веднага организира едно малко стадо от 500 човека да изиграе театъра на инвазия по ганицата със САЩ! Хем вълка сит, хем агнето цяло. Тези "мигранти" може и да ги побият малко. Някой може и да даде фира, но театъра ще бъде изигран до край. Холивуд превзе емоциите и страстите на обикновения човек. Малко манипулирани кадри по СНН и готово. Патриотизма и национализма ще върнат увереността на нацията.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.