Last news in Fakti

21 Декември, 2018 13:49 1 857 6

САЩ трябва да се фокусират върху себе си

  • сащ-
  • отбрана-
  • доналд тръмп

Доналд Тръмп защити решението за изтегляне на военни от Сирия

САЩ трябва да се фокусират върху себе си - 1
Снимка: БТА/AP

САЩ трябва да се фокусират върху себе си, а не в сраженията с терористичните групировки. Това заяви американският президент Доналд Тръмп, цитиран от ТАСС.

През тази седмица Тръмп разпореди изтеглянето на американските сили от Сирия. Изтегляне се готви и от Афганистан.

„Трудно ми е да повярвам, че сенатори могат да бъдат срещу спасяването на живота на нашите военни и спестяването на милиарди долари. Ние се борим за Сирия, за да унищожим терористите там, а те се държат като наш враг. Време е да се съсредоточим върху нашата страна. Ние трябва да върнем младите в къщи, където трябва да бъдат“, заяви Тръмп.

Сенатори и политици разкритикуваха решението на Тръмп. То срещна противоречиви реакции и от западните страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъдър и жесток ход

    6 3 Отговор
    Правилно.Включи маймунарията на автопилот и си гледай държавата.Резултатите сами ще дойдат.Сега като започне играта КОЙ Е ПО-ПО-НАЙ,разните му там близки,далечни,средни,незнам си още какви истоци,Европи,Русии,Турции,ислями велики и какви ли още не-сами ще се приключат.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 реалист

    5 2 Отговор
    Щатите запалиха Близкия изток с цветните революции ,изхарчиха много пари,Тръмп видя,че печалбата е минимална и реши да променя нещата,ще продължи да си продава оръжие на всички,но същевременно няма да прави големи разходи,а ще се съсредоточи да повиши благосъстоянието на американците ,ще си развива икономиката и ще връща бизнеса в САЩ,а когато има смисъл и полза отново ще се намесва където си иска.Така с поред мен правеше и Путин.Не е много печелившо да си жандарм.Да му мислят скапаните европейци-дрънчат се на Русия,но са "на гол тумбак чифте пищови"-без чадъра на САЩ трудно ще се правят на велики.
  • 4 стоян георгиев

    3 5 Отговор
    няма никакви противоречиви мнения за решението на тръмп.всички страни приемат решението му като идиотско.спестените пари сащ ще трябва да дава много скоро по две,а животите на американците ще бъдат застрашени дори в самите щати след тъпата му политика.дежурните идиоти в сащ за съжаление се оказаха достатъчно този ненормалник да стане президент.къв човек трябва да си ,прдишните преди теб да нещат да ти кажат здрасти министрите ти до един да напускат,да се отазва шефа на фбр и този на цру щото виждат кви идиоти правиш и ти да продължаваш!!!!!днес министъра на отбраната на сащ подаде оставка обявяваики отново тръмп за идиот.същото смята и съюзниците на сащ от англия ,фрнация,австралия,германия и израел.
  • 5 Българан Европейски

    1 2 Отговор
    Интересен, рискован и прекалено бизнес подход на Тръмп. Ще е любопитно до какъв политически хаос ще доведе позицията му американското военно присъствие да е доведено до "който плати - ще го пазим". Проблемът му е, смесва "Америка е велика" с "Америка е скъпа". Превръщането на политическата отговорност в търговска сделка може и да е разбираемо за предприемач средняк, но надали е това, което поколения наред американски политици отстояваха. Политическата инфантилност на Тръмп накрая ще му изяде главата. Нужно е само мъдро търпение. Това европейците го могат от векове.

    Коментиран от #6

  • 6 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българан Европейски":

    Е,НЕ всичко може да е идеално...НО ПРОМЯНА ТРЯБВА!!!И ТОЙ!!!я прави.