Last news in Fakti

21 Декември, 2018 13:02 2 812 10

Тръмп хвърля САЩ в хаос

  • сащ-
  • чък шумър-
  • доналд тръмп

Демократите критикуват президента

Тръмп хвърля САЩ в хаос - 1
Снимка: BGNES/EPA

Лидерът на Демократическата партия в Сената на САЩ Чък Шумър обвини президентът Доналд Тръмп, че хвърля страната в хаос, съобщи ABC.

По-рано днес американският военен министър Джеймс Матис обяви, че ще напусне поста си през следващите месеци. Според Шумър това, както и срива на акциите на фондовите борси и заплахите за прекратяване на работата на правителството, хвърлят страната в хаос.

„Това са много важни събития. Това е една от най-хаотичните седмици, които съм виждал в американското правителство. Президентът Тръмп избухва гневно и заплашва със затваряне на правителството. Той отстъпва от решението си да подпише законопроекта за финансирането, заради натиск от твърдата десница“, заяви Шумър.

Той определи Джеймс Матис като един от малкото елементи на сила и стабилност в администрацията на президента. Демократите продължават да отказват да приемат закона за стена по границата с Мексико.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАТО ВЕЦ

    19 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Лидерът на Демократическата партия в Сената на САЩ Чък Шумър обвини президентът Доналд Тръмп, че хвърля страната в хаос - Бе, вие я държите в хаос, откакто загубихте изборите, но иначе сте "демокроти" ;)
  • 2 Крот

    15 0 Отговор
    Разбира се, всичко което не изнася на т. нар. "демократи" (става дума изобщо, не само Демократическата партия в САЩ) автоматично се определя като хаос. И тук един наш политик имаше подобно изказване относно протестите. А Тръмп бърка в здравето на много по-дълбоки води - но това само показва, че е на прав път.

    Коментиран от #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Георги Патрашев

    2 6 Отговор
    Абе Борко ти да не си на щат в този сайт . Изявяваш се като пенкилер - специалист по всичко .От тук ли ти идва дохода или от лизането на руски з-ци. Този сайт не бих го отварял щото денонощно бълва някакви дебилни статии за руските мега успехи , ама понеже натрапчиво ми се появява в дясната лента на монитора та и аз се лъжа. хайде вече скрий се или замини за Любимата Рус.

    Коментиран от #6, #8

  • 5 стоян георгиев

    0 1 Отговор
    предполагам че тръмп ще иска да изтъргува оставането в сирия срещу това да му бъде позволено да изгради стена с мексико.жалък негодник.стената с мексико дето бе в основата на неговото спечелване на изборите ,ще бъде едно ненужно и скъпо съоражение,щото 90% от нелегалните имигранти не минават през пустинята и реално тази стена няма как да ги спре.

    Коментиран от #7

  • 6 Borislav Popov

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Георги Патрашев":

    Почивен ден съм и мога да си бръщолевя каквото си искам. Не задължавам някой да ми чете коментарите. Има много по прости - що не питаш тях - какъв го държат тук ?

    Коментиран от #10

  • 7 дяло коледа

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    ех тази Америка ..., все през простинята се стига до там
  • 8 Румяна Костова

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Георги Патрашев":

    Решението е лесно ,не четете статии ,които не Ви интересуват.Няма смисъл сам да се обричате на мазохизъм и да обвинявате журналистите за това.Ще си спестите лошото настроение и истерията.
  • 9 Америка плаче за война

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Крот":

    Няма как, да не са в хаос, всичките им акции и икономика, са
    настроени за война , я виж как ревът, като посрани бебета,
    не искат мир , чуждата градина, винаги е по-хубава!
    Милиардите, за военния бюджет ги няма!
    Руснаците, излязоха костелив орех, и яко ги притискат , с краставиците.
  • 10 Румяна Костова

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Borislav Popov":

    Господинът има свободно време в излишък.Брои в сайт,който не го интересува, който влиза и излиза.