Last news in Fakti

2 Януари, 2019 08:02 6 469 20

Тръмп полудя в Twitter: Този е любовник на Хилари

  • стенли маккристъл-
  • сащ-
  • сирия-
  • доналд тръмп-
  • хилари клинтън

Във все по-дългия списък с личности, обидени от него, бе прибавен и пенсионираният генерал Стенли Маккристъл

Тръмп полудя в Twitter: Този е любовник на Хилари - 1

Президентът на САЩ Доналд Тръмп реагира гневно на думите на пенсиониран генерал, който разкритикува него и решението му да изтегли американските войски от Сирия.

Във все по-дългия списък с личности, обидени от него, беше прибавен и пенсионираният генерал Стенли Маккристъл.

Президентът изригна срещу него, като обяви, че генералът бил "известен с голяма, тъпа уста" и че е "уволнен като куче от Обама".

Президентът иронизира Маккристъл като сложи кавички на генералския му чин и за капак го обяви за "любовник на Хилари" (Клинтън).

Критиката на Тръмп към Маккристъл дойде, след като пенсионираният генерал каза пред телевизия ABC, че президентът е неморален и не казва истината.

Маккристъл каза също, че решението на президента да изтегли американските войски от Сирия ще доведе до нестабилност в региона. "Ако оттеглите американското влияние е много вероятно да настъпи голяма нестабилност и , разбира се, ще бъде много по-трудно за Съединените щати да се опитат да подтикнат събитията в някоя посока“, каза Маккристъл.

Генералът стана известен сред военния елит в САЩ по време на президента Барак Обама, който го назначи за командващ силите на САЩ в Афганистан. Генералът подаде оставка през 2010 г. заради публикуването на статия в списание "Ролинг Стоун”, в която той и негови помощници критикуваха служителите на администрацията на Обама, включително вицепрезидента Джо Байдън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Москва

    22 12 Отговор
    Няма да пишете лоши новини за нашия човек ееей лично путин ви го избра

    Коментиран от #19

  • 2 Пеньо

    8 20 Отговор
    Дони доказа, че подминавайки дъното може да продължиш да падаш.

    Коментиран от #3

  • 3 Бай хой

    19 7 Отговор

    До коментар #2 от "Пеньо":

    А ти какво очакваш от страната на неограничените възможности? Говедарска им работа. Или оргии или масови разстрели.

    Коментиран от #5

  • 4 Lover

    21 6 Отговор
    Между "любовник на Хилари" и "любимец на Хилари" разликата е голяма, въпреки че думата е една и съща. Ама в жълта медия кой да мисли.

    Коментиран от #7, #11, #13

  • 5 Тъп мангал-русофил

    3 11 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    Друго си е да измират между 100 и 1000 души накуп, като в сатрапията.. Достатъчно е да пуснат метилов препарат за пране..
  • 6 информатор

    15 0 Отговор
    В имейла, който беше разсекретен от Уикилийкс, тогавашната държавна секретарка Клинтън пише, че „най-добрият начин да помогнем на Израел“, е като „използваме сила за да свалим Асад.“
  • 7 Fcuker

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Lover":

    И ти май си завършила Английската езикова гимназия в гр. Ихтиман
  • 8 О.р. Генералчето плюе

    7 0 Отговор
    А Тръмп, да си трае? Все едно, че дъжд вали ли?
  • 9 Borislav Popov

    10 0 Отговор
    Такова нещо - да се плюят един други - няма никъде по света. Ега ти му елита !Всичките са без грам собствено достойнство.
  • 10 Българин 1

    17 0 Отговор
    ".... Hillary lover! ... " Не се превежда "Любовник на Хилари" а "обичащ" Хилари, която Тръмп редовно наричаше "crooked Hillary" "нечестната (корумпираната, мошеничката) Хилари".
  • 11 мммм да

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Lover":

    на дъртата лесбо ,едва ли генерал и е любовник
  • 12 Русофил

    9 1 Отговор
    Много интересно родната соросоидна паплач с джендърска окраска спря да коментира САЩ и тръмп. Изтърква до протриване русофобските ругатни. Чета, че с някаква руска елха воюват на живот и смърт. Усетиха, че предстои намаляване на субсидийте и даже оттегляне на някои брантове. На бедност ще е новата година за правилните евроантлантици. Смех в залата.
  • 13 Ран Ът

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Lover":

    Много точно качано но ти какво очакваше
  • 14 стоян георгиев

    1 5 Отговор
    нищо ново.още един генерал изказва мнение че тръмп постъпва идиотски в сирия.неморално и непрозорливо,оставяики на произвола на съдбата съюзниците си ,които се биха в полза на сащ толкова време.

    Коментиран от #15

  • 15 Ран Ът

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Какви ползи. Кампанията в сирия беше под съмнение от самото начало. Колко американски виници загинали, колко пари изхарчени, колко техника ще озоставят. Големият въпрос е всъщност какво спечелиха

    Коментиран от #16

  • 16 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #15 от "Ран Ът":

    американски воиници там загинали няма ,а пентагона въпреки изтеглянето си от сирия и заяйавка за изтегляне от афганистан и ирак увеличи бюджета си.демек парите дето се харчат ще продължат да се харчат,само дето противниците на сащ и европа ще си поделят сирия и ще разпердушинят западните съюзници на терен.
  • 17 Ddd

    4 1 Отговор
    Може да е цапнат в устата, но като истински американец говори направо. И казва истината. Америка няма работа там. Освини всичко, което можеше. На генералът война му се иска. Да си я води у дома.

    Коментиран от #20

  • 18 Крутин

    1 3 Отговор
    Хамериканците никога не са имали по смахнат вожд, то бива да си отпичалка Чак пък толкоз .....
  • 19 факт

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Москва":

    путин е Той-Всевишният
  • 20 Иво

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Ddd":

    Ddd - майна, не е цапнат в устата - просто ТОЛКОВА му е багажа! Това си може - като решения, като изхвърляния, като парадиране.... тъпа история - за голямо съжаление!Малоумен , ограничен ШУТ!