Last news in Fakti

1 Януари, 2019 09:09 3 833 14

Тръмп: САЩ се справят страхотно

  • сащ-
  • поздрав-
  • доналд тръмп

Американският президенет публикува новогодишното си слово

Тръмп: САЩ се справят страхотно - 1
Снимка: Shutterstock

Президентът на САЩ Донал Тръмп публикува своя новогодишен поздрав. В него той заяви, че неговата администрация е постигнала повече от всяко друго правителство за период от две години, съобщи Fox News.

Тръмп обяви, че американската икономика се развива забележително. Той отбеляза, че за първи път от години заплатите в страната са започнали да нарастват.

Като свое постижение той отбеляза факта, че американците вече могат да се справят, работейки само на една работа, а не на две или три. Тръмп заяви, че САЩ може да сключат нови търговски споразумения с Мексико, Канада и Южна Корея.

В момента работата на американското правителство е блокирана. Причината е спор за бюджета за строеж на стена по границата с Мексико в Сената.

Поради тази причина и Тръмп реши да прекара Нова година в Белия дом, а не в имението си във Флорида.

Той посочи, че стената ще защити САЩ от престъпност. Тръмп заяви и че намаленията на данъците са допринесли за по-добрия живот на американците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 толерантен

    27 5 Отговор
    "Справят се", върхушката на сащ. За сметка на останалия свят. На цената на десетки милиони жертви на войните на сащ по света и у нас. На превратите, атентатите, политическия и икономически натиск... На грабежите им, като в Сирия, Украйна, Ирак, Либия, Афганистан... България... С парите пък от ограбеното си купуват "мозъци" от по света и у нас. За радост и възхита на зомбитата по света и у нас.
    ЧНГ на нормалните хора, по света и у нас.
    И по-малко американска и всякаква агресия.
  • 3 Яшко

    11 8 Отговор
    Продължавай все така ,на задна пожелавам ви цунамите земетресения пожари наводнения ,че да нямате време да мислите за останалия свят ,
  • 4 некойси

    16 4 Отговор
    Нещо ми се струва че сам си дава оценка за управлението също както селянчето от Банкя.

    Коментиран от #13

  • 5 mom4eto

    14 4 Отговор
    Трябва да му спрат порното - като санкции! :)
  • 6 фен

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Има хубаво матрялче в сайта "Как да преборим махмурлука?", но няма "как да се преборим, ако е мешано с препушване, на трева" и ако си прееван, наобратно.
  • 7 Гост

    6 3 Отговор
    Да всичко друго освен Дефолт (финанси) е справяне . Но за супер трябва да върнат златното покритие на долара.А в момента са на светлинни години от възможността да направят това.
  • 8 ****

    8 4 Отговор
    На този каун,само хвалботе му големи.
  • 9 да ви кажа

    3 1 Отговор
    НЕМА МЪНИИИ ОТКАЗА СЕ ОТ ЮНЕСКО БЯГА ОТ СИРИЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ РАБОТИ ОТИ НЕМА ЗАПЛАТИ ЩЯЛ ДА СЪКРАТИ ГОЛЯМ БРОИ СЛУЖИТЕЛИ А ОСТАВАЛИТЕ ЩЕЛИ ДА СА С ПО НИСКО ЗАПЛАЩАНЕ ЗА ТОВА НЕ РАБОТЯТ
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Турист

    0 0 Отговор
    Нямам си представа за ситуацията там , но като говоря с приятели , всички казват че за бачкаторите е по добре
  • 12 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    тръмп шизофреника продължава с лъжите.щом е по-добре що ще махаш шефа на резерва бе убавец?и що ще се вдигат лихвите като е толкова добре?вдигането на лихвите винаги е свързано с рецесия!!!а и кво толкова е станало в сащ?спря здравната реформа без да предложи нищо в замяна,скара се уж с китаи вдигаики митата дето сега американците ще трябва да плащат за китаиското карго ,а ситуацията с европа и латинска америка си остана същата щото уви тръмп въпреки напъните си не измисли нищо атрактивно за сащ.единственото дето направи е да блокира правителството и да се хвали .тоя ако в 10 % от хвалбите си казваше нещо вярно щеше да е егати и успелия политик!
  • 13 Димитър Кънев

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "некойси":

    Ами кажете от къде ги знае тия неща самохвалството.А познайте.Сигурно е бил е Тръмп се с комунииста Бойко Борисов.
  • 14 незнайко

    0 0 Отговор
    Той посочи, че стената ще защити САЩ от престъпност. ПРЕСТЪПНОСТ КОЯТО ТЕ САМИТЕ СЪЗДАДОХА !!! Върховен популизъм !!!