16 Януари, 2019 19:12 2 224 10

Кремъл: Тръмп да е руски агент? Това е абсурдно

  • русия-
  • агент-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • абсурдно-
  • владимир путин-
  • юрий ушаков

Това са пълни глупости, твърдят руснаците

Кремъл: Тръмп да е руски агент? Това е абсурдно - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кремъл окачестви днес като "абсурдни" и "глупави" твърденията на някои американски медии, че президентът на САЩ Доналд Тръмп може да е работил за Русия, предаде AP.

"Това са пълни глупости, какво има да се коментира тук?", каза в отговор на журналистически въпрос Юрий Ушаков, помощник на руския президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС. "Нещата вече отиват толкова далече, че е даже неудобно да се говори. Как може президентът на САЩ да бъде агент на друга държава?", попита с недоумение той.

По-рано днес същата тема бе засегната и от руския външен министър Сергей Лавров на обзорната му пресконференция в Москва. Той бе запитан дали Русия би публикувала протокола от разговора на четири очи между президентите Доналд Тръмп и Владимир Путин при първата им официална двустранна среща в Хамбург през 2017 година Лавров отхвърли идеята, като каза, че това противоречи на основните правила на дипломацията.

Според него подобни искания са израз на незаконна намеса в конституционните правомощия на президента на САЩ да провежда външната политика на страната. А по повод самата поява на предположения, че Тръмп може да е действал като руски агент, Лавров отбеляза, че те свидетелстват за срива на журналистическите стандарти в американските медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алооо

    22 2 Отговор
    Тръмп руски агент, Путин американски?!? Егати и простотиите.
  • 2 среднощен

    20 1 Отговор
    Ако се докаже, че Тръмп не е руски шпионин - отново Русия ще е виновна, затова че не си е свършила работата докрай..!?
  • 3 Meganoob BG

    18 4 Отговор
    Бойко да е корумпиран!? Пффт, това е абсурдно. ДПС да е про-турска, антибългарска партия!? Пффт, това е абсурдно. Всички в българският парламент да са бивши комунисти!? Пффт, това е абсурдно.
  • 4 Долу сащ и идила им

    5 1 Отговор
    ...А АКО СЕ ОКАЖЕ,
    ЧЕ ТРЪМП НЕ Е БИЛ РУСКИ АГЕНТ...,
    ...ПАРАНОИЦИТЕ И КРЕТЕНИТЕ ОТ МЕДИИТЕ НА САЩ
    ЩЕ КАЖАТ - (
    - "ДА, НЕ Е БИЛ,
    АМА ПУТИН СЕ Е ОПИТАЛ ХИБРИДНО ДА ГО ВЕРБУВА
    ЗА АГЕНТ НА РУСИЯ
    И ТРЪМП АХА АХА ДА СЕ СЪГЛАСИ
    И ЕДВАМ С ПОСЛЕДНИ УСИЛИЯ Е УСПЯЛ
    ДА СЕ СПАСИ ОТ ВЕРБУВАНЕ ЗА АГЕНТ НА РУСИЯ"...
    АКО ШАШАВИТЕ ЖУРНАЛЯ ОТ МЕДИИТЕ НА САЩ
    И ОЩЕ ПО-ШАШАВИТЕ ИМ ПОЛИТИЦИ - ПАРАНОИЦИ
    РЕДОВНО СИ ПИЯТ ХАПЧЕТАТА...,
    ...МОЖЕ И ДА ИМАТ ПОДОБРЕНИЕ
    И СТАБИЛИЗИРАНЕ...НА СЪСТОЯНИЕТО...,
    ...НО ПАРАНОЯТА НЕ СЕ ЛЕКУВА...
  • 5 Оон

    3 5 Отговор
    Абе в този кремъл ненормални ли са бе, не спират да си говорят сами денонощно, не че някой им обръща внимание, но все пак. Да почнат да произвеждат нещо човешко, че тези оръжия им изпиват мозъците и все за глупости мислят.

    Коментиран от #6, #8, #10

  • 6 Реалист

    1 5 Отговор

    До коментар #5 от "Оон":

    Бояришника ги държи махмурлии, включително и "пиклата с малките цицки"... От лош алкохол им е проблема. Нямат култура на пиенето и не "мезят" а се наливат :). А за тръмпи си имат филмче с проститутки пикаещи в леглото където са спали сем.Обама и патока се на...ра от страх да не го изкарат на светло. Че онея в щатите ще го изпратят президент на затвора в Гуантанамо.
  • 7 Воrislav Ророv

    1 3 Отговор
    Има си хас и да си признаят!
  • 8 Пешо

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Оон":

    Какви оръжия ти се привиждат, бре, неграмотнико?

    Коментиран от #9

  • 9 Оон

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пешо":

    Хипер,супер, върховни, по-по-най....
  • 10 Румяна Костова

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Оон":

    Лудаците непрекъснато обвиняват Тръмп, че е руски агент. Невменяемите журналисти не се умориха да спекулират с тази благодатна тема.Е,от Кремъл понякога им отговарят.Излиза ,че американците от хайката на Хилъри са онези,които си говорят сами.А журналистите не са кадърни един анализ да напрявят какво Тръмп е направил в интерес на Русия и в ущърб на американския народ,че да го спрягат за руски агент.Човекът е ангиглобалист, дъската малко му хлопа, но си изпълнява обещанията ,които е дал
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания