Last news in Fakti

24 Януари, 2019 15:22 2 151 2

Половин метър сняг в Япония

  • япония-
  • буря-
  • сняг

Зимна буря връхлетя страната

Половин метър сняг в Япония - 1
Снимка: Shutterstock

Мощна зимна буря връхлетя Северна Япония, съобщи ДПА.

В Хокайдо има райони със снежна покривка между 30 и 45 см. До утре сутринта се очаква тя да надхвърли 60 см.

Разстроено е било движението на влаковете в региона. На летищата са били блокирани пътници, на които се е наложило да прекарат нощта на място.

Затворени са били над 200 училища. Метеорологичните служби предупредиха, че валежът може да се засили и да бъде придружен от силни ветрове.

Има очаквания и за високи морски вълни. Те ще затруднят корабоплаването и може да причинят проблеми в движението по пътищата.

Регистрирани са десетки пътно – транспортни произшествия. В момента се наблюдава циклонална област с много ниско атмосферно налягане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Жоро

    4 2 Отговор
    Путин не им даде Курилите при вчерашните преговори и японците се обидиха..А Путин им вика-що се обиждате бе самурайчета-"я сега вземи тоя снег" та да видите що е ядове.
Новини по държави: