Last news in Fakti

29 Януари, 2019 13:00 2 290 2

Латинска Америка не иска външна намеса във Венецуела

  • латинска америка-
  • намеса-
  • венецуела

Решението е на Парламента на Латинска Америка и Карибите

Латинска Америка не иска външна намеса във Венецуела - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Парламентът на Латинска Америка и Карибите отхвърли всеки опит за пряка или непряка чуждестранна намеса във вътрешните работи на Венецуела, съобщи „Пренса Латина“.

Решението е взето по време на събрание на Парлатино, която е постоянна организация, съставена от страните от Латинска Америка и Карибите и е консултативен съвет, подобен на ранния Европейски парламент.

Организацията призовава възможно най-скоро да започне диалог за постигането на благо за венецуелския народ въз основа на етични ценности.

Вече няколко държави от Латинска Америка обявиха подкрепата си за Хуан Гуайдо, който се самообяви за президент на Венецуела. Те призоваха за оттеглянето на настоящия президент Николас Мадуро, който отказва да предаде президентски пост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 случаен

    8 6 Отговор
    Латиносите масово гледат да се докопат до Щатите. Там бъка от такива от Латинска Америка и Карибите. Наред с афроамериканците, сред които престъпността е много висока, и тези от Латинска Америка не им отстъпват. Да не говорим за красивите им жени, които са готови на всичко да докопат някой американец и да заживеят в Щатите. От своя страна обаче на Щатите им писна от емигранти, особено мексиканци, колумбийци и подобни. Защото е трудно да се справиш с диваци, дошли за пари, кражби и престъпления. Културата била различна. Все си мисля, че културата е една, само че всеки я разбира по свой начин така, както му изнася.
  • 2 Сопаджиев

    1 12 Отговор
    Финита ла комедия!Ще има И намеса,И сопа!!С Русия до тука!!