8 Февруари, 2019 07:52 1 581 3

Бомби от Втората световна война затвориха летище

  • летище-
  • бомби-
  • италия

Евакуирани бяха стотици пътници

Затвориха летище „Чампино“ в Рим след откриването на три бомби от Втората световна война, съобщи ANSA.

Летището е трябвало да остане затворено в продължение на три часа. През това време бомбите са били обезвредени от специални екипи.

Експлозивите са с общо тегло от 150 кг. Затварянето на летището е забавило някои полети, а други са били пренасочени.

Около 750 пътници са били засеганти от евакуацията на летището.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 mediator37

    10 3 Отговор
    Тя Втората световна война не е притежавала заводи и не е произвеждала бомби, нито ги е хвърляла където реши. Винаги ме е напушвал смях, когато чета подобни статии, как нееежно пропускат да кажат коя държава е произвела и хвърлила бомбите. Нали ще му дърпат ушичките на Росенчо, ако каже, чии са бомбите. И вместо да каже чии са, казва от кое време са. Следващият път вместо да отговори на най-важния въпрос чии са, може да напише в каква боя са боядисани или оперението на опашката от колко ламела е. И ето така говорим, пък не казваме. Чичко Шорош бие пръстчетата и устенцата, дето не знаят какво говорят.

    Коментиран от #3

  • 3 Джони

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "mediator37":

    Ти си болен нали..
Новини по държави: