Last news in Fakti

25 Февруари, 2019 09:20 3 686 28

Бивш агент: Искат да развалят българо-руските отношения

  • сергей скрипал-
  • русия-
  • българия-
  • агент-
  • михаил богданов

Няма и следа от Сергей Скрипал

Бивш агент: Искат да развалят българо-руските отношения - 1
Снимка: БГНЕС

Страхувам се за децата си, каза племенницата на бившия полковник от руското Главно разузнавателно управление (ГРУ) Сергей Скрипал – Виктория Скрипал пред Би Ти Ви.

"Не се страхувам за себе си", допълни жената. Тя предположи, че нейният чичо вече не е сред живите, а братовчедката ѝ Юлия Скрипал е държана като заложник. Виктория Скрипал отрече българската следа. "Не вярвам Емилиян Гебрев да е бил отровен от Москва", посочи тя.

"Не знам какво се е случило. Сергей Викторович не го виждаме и чуваме, тоест – според мен, той не е жив, а Юлия я държат като заложник… Това е мое усещане. Защото той би се опитал – ако не друго, то поне да се свърже с майка си“, признава Виктория Скрипал

Според Михаил Богданов, бивш съветски агент във Великобритания, изваждането на отравянето в София през 2015 г. на бизнесмена Гебрев има за цел да развали българо-руските отношения. "Очаква се нашият премиер Дмитрий Медведев да посети скоро вашата страна", каза той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    35 5 Отговор
    Да се оправят. Ние що си врем носа? Двама като си мерат надениците, ти не си подавай задника.
  • 2 Реалист

    15 44 Отговор
    Тая е прекалено загрижена за една племенница - май някой я подритва отзад да се пъчи по медиите. Трябва да разбере дали случайно чичо и е останал жив. За да го довършат - джуджето комплексар се изживява като господ и господ скоро ще го прибере пре себе си да му поиска сметка.
  • 3 Boxer

    23 12 Отговор
    Доколкото помня, руснаците предложиха помощ на щерката и тя отказа...

    Коментиран от #10, #11

  • 4 Хаджи хаджи Българин

    37 9 Отговор
    Всичко е за да омаскарят посещението на Медведев на 3 Март в България! Затова е този медиен турлюгювеч! Ами вижте му физиономията на този Гербев! 100% -ов алкохолик! Явно е ударил тогава некоя шльокавица с метилов алкохол или 2 бутилки концентрат, и започнал да сънува руски агенти! То бива параноя, ама пък и децата се смеят вече на тези глупости!

    Коментиран от #9

  • 5 един

    35 11 Отговор
    Българо - руската енергийна връзка никой не е в състояние да разруши ... и Ванга го е казвала, нищо, че вече 30 години се опитват краварите да ни настроят срещу Русия! Независимо, че ни слагат подлоги да ни управляват, който се е обърнал срещу Русия е изтекъл в канализацията, затова и БОКО много внимава по-отношение на Русия ;) И понеже краварите виждат, че не подлежим на промивка, решиха да ни унищожат като нация, но и тук нещо не им се получава!

    Коментиран от #7, #24

  • 6 бтв.ру

    8 5 Отговор
    Благодарим ти бтв, нямаше нужда.
  • 7 Руските свине

    13 15 Отговор

    До коментар #5 от "един":

    Се опитват да ни унищожат като нация посредством петоколонниците българофоби.
  • 8 Пеньо

    14 24 Отговор
    Единствено Кремъл, който води хибридна война срещу Европа, може да повлияе негативно на българо-руските отношения.
  • 9 Реалист

    12 21 Отговор

    До коментар #4 от "Хаджи хаджи Българин":

    Можеше и да ти повяраме ако не беше СЪВПАДЕНИЕТО ЕДИН И СЪЩИ ГЛУПАК КГБЕЕЦ да цъфне на записите и в България и в Англия. Тея от татаро-монголия ще им трябва доста време да разберат че вече има камери НАВСЯКЪДЕ и мутрите им са окачени вместо мишени за дартс в офисите на западните служби. А на медведев ЕВРЕЙЧЕТО посещението ще е пълна безсмислица, както на пингвина радев в рашка - и от двама нищо не зависи, само си разхождат зад...те по чужбина. И то когато им нареди решетников...
  • 10 Румяна Костова

    13 8 Отговор

    До коментар #3 от "Boxer":

    Мислите ли ,че е в положение да приема и отказва каквото и да било?Тя е заложник и една дума не може да каже без одобрението на агентите,на които е поверена.
  • 11 Чичо Тони

    12 7 Отговор

    До коментар #3 от "Boxer":

    Тя не отказа. Отказаха англичаните. Тя не се е появявала пред медии откакто я "отровиха".
  • 12 Хахаха

    10 19 Отговор
    Че руснаците, от над 140 години все ни крадат, убиват и правят всякакви мизерии …
    Стамболов е убит по особено жесток и садистичен начин от убийци пратени от руския император. Най-големият атентат до кулите близнаци, извършен от комунистите в църквата света Неделя е извършен по заръка на Сталин. През 1944г. дори безродника Георги Димитров се отвращава от извършваните грабежи, изнасилвания и убийства от съветската армия и пише на сталин да си усмири диваците. Още българомразеца Аксаков го е казал: „Всяко тържество на България е смърт за Русия“
    А Захари Стоянов не му остава длъжен на този руски тъпанар:
    http://bezlogo.com/2011/04/всяко-тържество-на-българия-е-смърт-за.html
    Всеки русофил, задължително е и българомразец !!!
  • 13 Румяна Костова

    12 10 Отговор
    На закъснялата сага за недотровения Гебрев ще повярват само онези които ни надуха главите с тази безсмислица и единици ,ощетени от природата откъм логическо мислене.Само пък ще повярвам,че Медведев ще идва в България да разплита и се обяснява как руснаците не са отровили нашия човек.Но ако дойде, журталистите няма да пропуснат да го попитат и дали Путин не е отровил Гебрев.Доколкото знам по въпросите за външното разузнаване в Русия Медведев не отговаря.
  • 14 4444

    10 17 Отговор
    Когато Кремъл извършва масово отравяне на български граждани, ние трябва да се снишим, защото руснаците са ни освободили, те са ни братушки и православни славяни. Могат да правят с нас каквото си искат, защото ние им принадлежим.

    Коментиран от #16

  • 15 тръц

    15 9 Отговор
    Много е смешно, когато назначават за троляци едни толкова крайно неграмотни хора, без елементарни знания за историята на България и Русия, за дружбата им, за духовната им връзка... ма хора, харчете по-внимателно парите си, с толкова ниско качество биологичен материал, къде сте тръгнали да манипулирате обществото? Ако ще правите нещо, го правете като хората - да чета такива простотии от е обида за моят интелект!

    Коментиран от #18, #19

  • 16 666

    7 4 Отговор

    До коментар #14 от "4444":

    Жалко че кремъл те е пропуснал :))

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Само питам

    8 16 Отговор

    До коментар #15 от "тръц":

    Каква духовна връзка има между България и Путинистан бе руска подлого?

    Коментиран от #23

  • 19 скъперника

    6 6 Отговор

    До коментар #15 от "тръц":

    Остави тез песни любовни ми я разкажи за духовната връзка вътре между руснаците, например между Путин и Навални. И после помежду нас, българите, да кажем Нинова и Борисов. И после си реди глупостите.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Мара отровната

    4 2 Отговор
    Като се страхува за живота им,значи са си живи и здрави,а всичко останало е най-тъпа постановка тип сапунка- клан,клан недоклан.Такава сценка само пакистанци могат да скалъпят,че и продължават ли,продължават,явно ги натискат шефовете им.
  • 22 Тя е

    1 0 Отговор
    Костова, признай си.
  • 23 владо киров

    12 2 Отговор

    До коментар #18 от "Само питам":

    Ако другарят Плевнелиев беще на власт,сигурно на 3-ти Март щеше да изръси,че Шести американски флот ни е освободил от турско робство.
  • 24 Бат Расим

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "един":

    Кое не им се получава бе братле? Ние сме свършили курса тотално само дето май не го осъзнаваме.. И подлежат на промивка българите и още как.. Защото са мелези между гнусни татари и монголи и всякакви други чикиджий и чифути.. Останаха малко славяни на територията на България! Бугари татари не е празно обръщение от съседите ни към нас да знаете!
  • 25 Бат Расим

    3 4 Отговор
    За душевна чикия на русофобите, аз като заклет русофил ще кажа и ще потвърдя че ДА руслфила е и българофоб! Определено с всеки изминал ден все повече ненавиждам това малоумно стадо населяващо територията наречена България! А и още една душевна чикия за русофобите - да определено няма душевна връзка между тези овце които описах и най-великодушният и силен народ на планетата - руснаците! Така че спете спокойно гьотверени))
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Докато МОЧА се пъчи насред София няма да се оправим!
  • 28 зулус

    0 0 Отговор
    Айде ,сега господа драскачи -пребройте колко хора са писали тук по темата Скрипал и колко се мъчат да пренасочат разговора към разделянето на българите на русофили и русофоби...тогава ще разберете кой е българофил и кой българофоб!
    Никой който се опитва да разделя един народ не може да нарече себе си част от този народ!!!
    А сега на темата Скрипал -ако Юлия и Сергей вярваха че сънародниците им са ги отровили, а англичаните са ги спасили??? то тогава щеше да има едни пресконференции,интервюта,изявления...щяха да се скъсат да ги показват по всички медии...да ама не!!! Никой не ги е виждал от отравянето насам.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания