24 Март, 2019 17:02 1 127 0

Лидингтън не иска на мястото на Мей

  • брекзит-
  • тереза мей-
  • лидингтън

Той е на мнение, че тя върши фантастична работа

Лидингтън не иска на мястото на Мей - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Фактическият заместник на британския премиер Тереза Мей Дейвид Лидингтън не желае да поеме работата ѝ, предаде агенция Reuters. „Не мисля, че имам каквото и да било желание да заменя премиера. Мисля, че тя върши фантастична работа", каза Лидингтън пред журналисти днес.

По-рано излезе информация за евентуален заговор, който да издигне Лидингтън за временен премиер. „Един от резултатите на това да работиш отблизо с премиера е, че те лекува от амбицията ти да искаш да вършиш тази работа. Абсолютно се възхищавам на начина, по който тя се справя”, допълни Лидингтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: