Last news in Fakti

27 Март, 2019 13:36 24 017 156

След 30 години в Русия няма да има руснаци

  • русия-
  • руснаци-
  • димитрий смирнов-
  • китайци-
  • мюсюлмани-
  • света софия

Украйна, Беларус, Русия - те умират

След 30 години в Русия няма да има руснаци - 1
Снимка: Shutterstock

След няколко десетилетия азиатската част на Русия ще бъде заселена от китайци - така, както в европейската част се установяват мюсюлмани. Това смята председателят на Патриаршеската комисия по въпросите на семейството, защитата на майчинството и детството протойерей Димитрий Смирнов, цитиран от "Интерфакс".

"Украйна, Беларус, Русия - те умират. На нас като руска държава ни остават 30-ина години. В европейската част ще живеят мюсюлмани, а в азиатската - китайци", каза свещеникът в интервю. Отец Димитрий напомни, че Византия в своето време е била център на света, а сега "няма и дъх от тази Византия". Подобна ситуация, според свещеника, се наблюдава и в съвременна Русия.

Както черквата "Света София" в Константинопол (днешен Истанбул) бе превърната в джамия, така и в Москва, ако снемете кръста от камбанарията на "Иван Велики", би станало прилично минаре, заяви свещеникът. Черквата "Света София" сега е музей, но турският президент наскоро направи изказване, че може музеят да бъде превърнат в джамия. Известната камбанария "Иван Велики", която се нарича по името на основната черква, посветена на Йоан Лествичник, е в състава на архитектурния ансамбъл на Сборния площад на Кремъл. Построена е през 1505—1509 г. по проект на италианския архитект Бона Фрязина. До 1815 г. неоднократно е достроявана, разширявана и преустройвана.

Според свещеника, само чудо може да промени тази ситуация, а чудесата ги твори само Бог. "Тамерлан (Тимур) тръгна към Москва, искаше да я изгори. А Богородица му се яви насън и той се върна назад. Защо той постъпи така? Всички се молеха. А сега кой се моли? Пият бира и ходят на риболов", каза свещеникът. В същото време той изрази мнението, че вярата трябва да се противопостави на процеса за изкореняване на руснаците, пише News.bg.

"Необходимо е да спрем този процес, избършете петите си в кръвта (вероятно има предвид молитвите и причастието, с което тялото и кръвта Христови се изобразяват с хляб и вино - б.р.), за да можем да покажем на Бога по време на Страшния съд своите изтрити пети - Видя ли, старах се. Така че - прави каквото трябва, да става каквото ще", каза отец Димитър. В началото на март председателя на Съвета на мюфтиите в Русия Равил Хайнутдин заяви, че след петнадесетина години до 30% от населението на Русия ще бъде от мюсюлмани.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путин съм

    139 82 Отговор
    Пълни глупости !!!!!!!!!!
  • 2 На всички мюсюлмански страни

    131 52 Отговор
    Трябва да се хвърли по една ядрена бомбичка....................на Турция две............

    Коментиран от #71, #96

  • 3 Meganoob BG

    167 45 Отговор
    Дааа!? В България НИЩО ПОДОБНО не се случва. Ние тука ще надминем китайците по население и всичко това благодарение на нашата дружба с Европа. Друг е въпроса че щом България стане 10 милиона, 90% ще са афро-българи, сирийци, турци и евреите в правителството.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Путин съм

    137 37 Отговор

    До коментар #3 от "Meganoob BG":

    До 10 години в България ще има само хацигани !

    Коментиран от #18, #34

  • 5 Фак ти

    79 18 Отговор

    До коментар #3 от "Meganoob BG":

    90% ще са наши родни римляни!
  • 6 335

    39 11 Отговор
    ГОЛЯМА РАБОТА,въпроса е дали ще има вобще хора макар че и това не е кой знае какво
  • 7 Сибир е китайски

    43 49 Отговор
    Ние като пишем по форумите Путинофилите не вярват Сега вече имат инфо от извора
  • 8 не е само там проблемът

    63 3 Отговор
    Навремето имаше един филм-''Планетата на маймуните''.......
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Кан

    117 10 Отговор
    Не знам дали в Рисия ще останат руснаци след 30 год., по скоро ме интересува дали ще останат българи тук, това е по-интересно и по-близко.

    Коментиран от #106

  • 12 Borislav Popov

    59 30 Отговор
    А я дайте прогнозата за обора ? До 20 години белите там ще са малцинство !!! И сега има щати където не се говори английски. Да не говорим за гетата в градовете - там полицаите се назначават според владеенето на езика.

    Коментиран от #66

  • 13 Малкия Мук

    40 43 Отговор
    Путин строи Джамии не Църкви Негови приятели са мюсюлманите не християните Затова ще бъдат наказани свише
  • 14 Borislav Popov

    38 14 Отговор
    Тече някакъв план за смесване на раси ! Още преди 5 години имаше статии по медиите как ще изглежда бъдещият човек. Ако добре си спомням - бъдещия човек щял да бъде с по тъмна кожа ?!!

    Коментиран от #68

  • 15 Ушанков

    30 40 Отговор
    Вставай страна огромная...Той чичо Пути, неговата си територия не може да оползотвори и опази, тръгнал да налита на чужди народи!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Бесен Язовец

    48 14 Отговор

    До коментар #16 от "Кочината на Злото издъхва в зловоние":

    Направо си втасал като кутия копърка отворена преди една седмица !
  • 18 И Слави Трифонов

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Путин съм":

    ТАЗИ паплач иска редовна помия .
  • 19 висок

    13 20 Отговор
    Всичко точно. Всичко до Урал вече е китайци. Путин заселва средната си номенклатура в България, тук ще е Новорусия!

    Коментиран от #108

  • 20 Шмекер

    54 8 Отговор
    Не ви ли прави впечатление колко често ни броят и правят сметки колко ще са българите след 20/30 години, има апетит за тази прекрасна държава която ще остане сле нас. След 30 години като привършат българите, тук ще се настанят евреи, за максимум 10 години са се справили с циганите и ето ти нова Швейцария на балканите, но без спомен от българите.

    Коментиран от #126

  • 21 Черна Врана

    23 29 Отговор
    Какво лошо има в това? Мюсюлманите са наши братя. Дори и приятелят ми е мюсулманин от Грозни. Да живее руско-турската мюсулманска дружба.

    Коментиран от #48

  • 22 Няма България без

    11 3 Отговор
    Кръчмари и чалгари !
  • 23 Borislav Popov

    67 11 Отговор
    Юдомасонският план Калерги от 1923 г. за унищожаване на бялата раса в Европа, чрез смесване с чужди раси и култури!....Калерги се хвалел, че евреите са лидери на социализма, комунизма и капитализма. А друг известен евреин казва: «Нашата раса е раса от майстори. Ние сме боговете на тази планета. Ние сме толкова различни от по-низшите раси, колкото те се различават от насекомите. В действителност, в сравнение с нашата раса, другите раси като цяло са зверове и животни. Нашата желязна тояга е нашият водещ закон.».....................................Тези думи не принадлежат на Адолф Хитлер, а са казани от евреина Менахем Бегин, министър-председател на Израел, от 1977 до 1983г., на заседание на Кнесета..................................И този “добър човек” спечели Нобеловата награда за мир 1978 г. Ние трябва да помним, че същата награда беше присъдена и на президента на единствената страна, която е в постоянна война, някъде по света, САЩ, - факт, който красноречиво говори за истинската същност на Нобеловата награда, а не онова, което се говори за нея.
  • 24 за всички мутанти

    1 1 Отговор
    Хе от тоя сайт какви https://www.cnet.com/pictures/meet-the-navys-new-13-billion-aircraft-carrier/?ftag=ACQ-10-10abh2b&vndid=fakti.bg&utm_campaign=311539864924&utm_source=
  • 25 жжжж

    16 12 Отговор
    Каквото има да става ще стане и никой поп не може да го спре. "Приспособи се или умри"! Или пък мрънкай на умирачка като някой фашизоиран панелен трол. Модерният човек не дава пет пари за религията или етноса на ближния си.

    Коментиран от #31

  • 26 русофилска подлога

    31 39 Отговор
    В руския обор скоро не само ,че няма да има руснаци ,ами ще изчезнат и християните.До 2050г. в русия най-вероятно почти няма да има християни.Дори в момента в руския обор християните са около 43% и продължават да намаляват ,а мюсюлманите да се увеличават.Ислямска кочинка ,няма какво да говорим.САЩ продължава да бъде най-християнската държава в света ,като християните там са 73%.

    Коментиран от #29, #30, #85

  • 27 стоян

    19 11 Отговор
    Само не разбрах защо са виновни другите че християните не искат да раждат и гледат деца =вижте себе си и вашите приятели и това не е от 1990 а е от 1955 гд Още от тогава половината семейства са с по едно дете

    Коментиран от #76

  • 28 Гост

    27 12 Отговор
    Надеждата ми беше в Руснаците за чиста раса. Какви ги говори този свещеник.
  • 29 Borislav Popov

    25 10 Отговор

    До коментар #26 от "русофилска подлога":

    За ЕС ли говориш ?...Много преди Хитлер, Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi е споделял виждането си за високата степен да духовност и интелигентност на бялата раса, особено на скандинавската подраса, но, за разлика от Хитлер, не се е стремил към нейното издигане, запазване и укрепване, а е искал нейната гибел. Поради тази причина, Планът Калерги се стреми към смесване на расите, защото в мелезите се елиминират талантите и специфичните най-добри характеристики на която и да е чиста раса. В Плана, единствено на мелезите е дадена положителна оценка, защото те могат лесно да бъдат манипулирани, за да може юдеите да дойдат на власт.
  • 30 Светване

    28 20 Отговор

    До коментар #26 от "русофилска подлога":

    През 2050 г. в ЕС (ако още го има) със сигурност няма да са останали християни, просто защото малкото оцелели такива ще са избягали (най-вероятно в Русия). И това го чака целия днешен така наречен "цивилизован" (бивш християнски) свят.

    Коментиран от #38

  • 31 Консервативен

    8 0 Отговор

    До коментар #25 от "жжжж":

    И кой е казал, че трябва да сме "модерни"?
  • 32 новинар

    27 10 Отговор
    Не руснаци а българи няма да има!
  • 33 SAAB

    24 5 Отговор
    Това е спорно.....НО след 30 г у нас ще има само патладжан и тиква !
    :)
    И това ефакт......от сега :)
  • 34 1234

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Путин съм":

    Значи ти оставаш!
  • 35 onq s konq

    18 19 Отговор
    И когато в сегашна Русия КИТАЕЦ СЕ ЗАСЕЛИ ДО КИТАЕЦА и не остане нищо руско,ТОГАВА малка но ВЕЛИКОДУШНА БЪЛГАРИЯ ще подаде ръка на шепата останали руснаци.А как ще стане ли...ами просто ще изпълним със съдържание текста на песента-"Пустите Клисурци станали Московци,а Панагюрци-Донски казаци"!...Кво да ги правим-"братушки" са все пак:)

    Коментиран от #39

  • 36 От 6 млн руснаци почиващи в Турция

    20 14 Отговор
    Всяка година се раждат по около 200000 турчета в Русия
  • 37 БЪЛГАРИН

    17 12 Отговор
    А след десет години в България няма да останат българи.Цялата територия ще бъде заселена с индианци.
  • 38 русофилска подлога

    24 16 Отговор

    До коментар #30 от "Светване":

    Какво пишеш ти бе паткан ? Християните щяли да бягат в русия.Ти си невменяем.В русия няма да има останали християни до 2050г. и за какво изчезване на християнството в Европа пишеш като от 700 милионна Европа има около 30млн. мюсюлмани.Това са 4-5% от населението на Европа.В цяла русия има толкова мюсюлмани колкото има в 700 милионна Европа.Я си помисли пак ,къде ще изчезне християнството и после ми разтягай лукуми ,тъпак.

    Коментиран от #40

  • 39 Borislav Popov

    11 10 Отговор

    До коментар #35 от "onq s konq":

    Калерги създаде понятието “Пан-Европа” и “Пан-Европейски” в смисъл “Обединяване на всички европейски нации в рамките на една държава”. А истинската цел на плана е етническо трансформиране на Европа, чрез интегриране на различни раси и култури, които са чужди на континента, като по този начин се образува една космополитна, мултикултурна смесена раса.......................................Той още през 1923 г. пред своите братя, масоните, тази обяви, че Европа ще бъде доминирана от “аристократичната еврейска раса”. За тази цел, европейците трябва да се “кръстосат” с черните и азиатците, - сякаш става дума за животни. Чрез тази “кръстоска”, Coudenhove-Kalergi е очаквал да се постигне човешко същество от по-нисък клас, без характер и лесно за управление от страна на държавата. Сред най-ранните му последователи намираме чехословашките политици Tomбš Masaryk и Edvard Beneš, както и банкера Макс Варбург, който е станал спонсор с първите 60 000 марки.

    Коментиран от #59, #90

  • 40 Светване

    11 10 Отговор

    До коментар #38 от "русофилска подлога":

    Под християни се разбира най-вече такива които наистина изповядват християнските ценности, не бих казал че на запад са останали много такива имайки предвид някои "прогресивни" социални тенденции. А до 2050 г. не е трудно да се сметне колко ще останат. Докато мюсюлманите са си наистина мюсюлмани и броят и пропорцията им само ще нарастват.
  • 41 Докато има Кр Радков , Виктор Калев

    3 2 Отговор
    Ако ще и камъни да вали от небето. Това е което ПАПЛАЧТА ИСКА, ЖАДУВА И РАЗБИРА ! Фабрика за Хюмен ГЮБРЕ !
  • 42 JAGUARES DE CORDOBA

    15 4 Отговор
    ОТ 3 МИЛИАРДА ХРИСТИЯНИ САМО 400 МИЛИОНА СА БЕЛИТЕ ХРИСТИЯНИ... ЗА СВЕДЕНИЕ В ЛАТИНСКА АМЕРИКА ИМА 700 МИЛИОНА ХРИСТИЯНИ,В СУБ-САХАРСКА АФРИКА ИМА 600 МИЛИОНА ХРИСТИЯНИ,В КИТАЙ ИМА НАД 100 МИЛИОНА ХРИСТИЯНИ А В ФИЛИПИНИТЕ И ОКЕАНИЯ СА 120 МИЛИОНА ХРИСТИЯНИ!!! ХРИСТИЯНСТВОТО ИМА БЪДЕЩЕ В ЛАТИНСКА АМЕРИКА,КИТАЙ,КОРЕЯ,ФИЛИПИНИТЕ,СУБ-САХАРСКА АФРИКА,ОКЕАНИЯ!!!!
  • 43 уеоу

    8 7 Отговор
    Поредната соросоидна платена душица !
    Има ли още балъци да вярват на такива простотии ?!
  • 44 JAGUARES DE CORDOBA

    6 4 Отговор
    ДО 39:ПОД АЗИАТЦИ ТОЙ ВИЗИРА ТЪМНИТЕ СУБЕКТИ ОТ АЗИЯ(ТОЕСТ ИНДИЙЦИ,АРАБИ,КЮРДИ,ТУРЦИ,АРМЕНЦИ,ПАКИСТАНЦИ)
  • 45 Русофили

    9 6 Отговор
    ха добър ви ден :)
  • 46 JAGUARES DE CORDOBA

    13 4 Отговор
    ДО 38:В СВЕТА ИМА 3 МИЛИАРДА ХРИСТИЯНИ И МИ Е МНОГО СТРАННО КАК РАЗНИ НЕВЕЖИ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ХРИСТИЯНСТВОТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ СЛЕД КАТО Е НАЙ ГОЛЯМАТА РЕЛИГИОЗНА ДЕНОМИНАЦИЯ В СВЕТА!!!!
  • 47 гост

    14 16 Отговор
    Рукия ще е следващата ислямска република със ядрено оръжие - катун с ракети също както Иран ... Май ще се окажат вярни приказките че Путин е приел исляма ...
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Черна Врана

    7 12 Отговор
    Надявайте се българо-мангасарски сороси Европа Почерне

    Коментиран от #117

  • 50 Мини

    17 6 Отговор
    Дали това не е фейк нюз???? Преди 1989/90 г.РПЦ е имала 6000 енории/църкви, а днес те са о/о 36000. Това значи прираст от 30000 църкви или 1000 църкви на год. Същото и с манастирите 1980 г. са били 21, а сега са о/о 400, в които живеят 300, 400, дори по 500 монаси. Самият Метрополит Иларион казва, че ако Русия преди 25- 30 год.е била атеистка държава, то днес религиозните християнски ценности процъфтяват. Кое е действителността??? A за ЕС е вярно, че реже клона, на който седи и ако не се завърне към християнските си корени, е обречен. Както казва С. Киркегаард "Който днес се ожени за духа на времето, утре е вдовец"!

    Коментиран от #70

  • 51 onq s konq

    11 7 Отговор
    Тива сигурно го е казал равинчето от синегогата а тука соролетата както винаги изкривяват
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Къде виждаш християни у нас ?

    4 9 Отговор
    У нас всичко е ГЮБРЕ !
  • 54 Borislav Popov

    12 4 Отговор

    До коментар #48 от "Черна Врана":

    Успокой се бе момче. Ще вземеш да си докараш я инфаркт, я инсулт. После Мюмюн какво ще прави без теб ??
  • 55 Електрошок

    11 4 Отговор
    Бялата раса се оказа дори за Калерги много лесно манипулируема.Плановете за еднородна раса се изпълняват даже по- бързо от очакваното.Преди години,един еврейн, съветник на американски сенатор,в платено интервю заяви,че вече не им пука дали сме разбрали това,защото вече нещата са необратими.Почвам да се убеждавам,че това,което се случва наистина си го заслужаваме.
  • 56 БЪЛГАРИН БУДИСТ

    6 9 Отговор
    АКО МНОЗИНСТВОТО ОТ ТЕЯ КИТАЙЦИ СА БУДИСТИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ И В БЪЛГАРИЯ!!! БУДИСТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ МНОЖИМ И ДА СТАНЕМ ПОВЕЧЕ ОТ ХРИСТИЯНИТЕ И МЮСЮЛМАНИТЕ!!!!!
  • 57 гост

    16 9 Отговор
    Всяка година над 200 000 рускини в детеродна възраст между 18 и 40 години напускат Русия , предпочитайки даже женитба в Турция или арабските страни пред "хубавия" живот в родната Раша !!! И никога не се връщат , щото имат най-сигурния и прост начин да емигрират , просто се женят за първия срещнат чужденец и бай бай Путя !!!
  • 58 ГЮБРЕ ?

    2 2 Отговор
    Правителство, Елит, Синод, Народ - е негодна гювен МАСА !
  • 59 Мини

    9 2 Отговор

    До коментар #39 от "Borislav Popov":

    Калерги нарича "човека на бъдещето" дори "планетарния човек" и да, качествата му са именно безхарактерен, без задръжки, със слаба воля, непостоянен, безбожен( т.е без всякаква пиета) и коварен.
  • 60 БЪЛГАРИН БУДИСТ

    2 10 Отговор
    ДО 55:НА НАС НИ ПУКА ЕДИНСТВЕНО ЗА БУДИСТКАТА РАСА!!! А ТЯ НАИСТИНА Е В ОПАСНОСТ И ПЛАНЪТ КАЛЕРГИ Е И СРЕЩУ НАС!!! В СВЕТА СМЕ САМО 700 МИЛИОНА БУДИСТИ!!!!!
  • 61 ГЮБРЕ ?

    1 2 Отговор
    ........ ...... - негодна хюмен МАСА !
  • 62 Петър

    6 3 Отговор
    Нищо вярно няма в тази статия..! Някой пак не си е написал домашното както трябва. :) Ако толкова се интересувате и искате да сте обективни а не просто да си тролите както обикновено...вижте закона за вероизповеданията в Русия и ще ви се отворят хоризонтите. :)
  • 63 БЪЛГАРИН БУДИСТ

    3 10 Отговор
    ЗА ДА СПАСИМ БУДИСТКАТА РАСА,НИЕ БУДИСТИТЕ ТРЯБВА ДА ПОЧНЕМ ДА ПРАВИМ ПОВЕЧЕ ДЕЦА ОТ ХРИСТИЯНИТЕ,МЮСЮЛМАНИТЕ,ЕВРЕИТЕ,БЕЛИТЕ,ЧЕРНИТЕ,ЖЪЛТИТЕ,ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ!!!! И ТРЯБВА ЕДИНСТВЕНО ДА СЕ ЖЕНИМ ПОМЕЖДУ СИ ДА МОЖЕ СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ДА СА ЗАКЪРМЕНИ В БУДИСТКАТА ВЯРА,КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!! МУЛТИКУЛТУРИАЛИЗМА НЕ ВОДИ ДО НИЩО ДОБРО!!!!
  • 64 Един

    7 2 Отговор
    Еми, ако Путин е на власт може и да стане това. ;)
  • 65 Бююкек Угуз

    2 7 Отговор
    Тезиновини са храна за българските гяури
  • 66 Boxer

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Borislav Popov":

    Недей му обиснява на ганю, той сичко знай и затуй ти цъка минуси ;)
  • 67 офффф

    2 3 Отговор
    поредната простотия...
  • 68 Ми не си ли чел

    8 5 Отговор

    До коментар #14 от "Borislav Popov":

    Че светлите очи и коси са рецисивен белег. И да се вайкаме, това е положението.
    А драстичната промяна в България на брой деца в семейството идва след 9.9.44 и руската окупация и сътресенията, които тя донася

    Коментиран от #74

  • 69 JAGUARES DE CORDOBA

    5 2 Отговор
    ДО 68:ЧЕ ТО НА БАЛКАНИТЕ ПОВЕЧЕТО СА С ТЪМНИ КОСИ И ОЧИ!!! ТОВА Е НОРМАЛНИЯ БЕЛЕГ ЗА СРЕДИЗЕМНОМОРСКАТА ПОПУЛАЦИЯ!!! АРАБИТЕ И ТУРЦИТЕ ДА НЕ БИ ДА СА ПО РАЛИЧНИ!!!
  • 70 Ми те много зле, бе

    5 2 Отговор

    До коментар #50 от "Мини":

    Че 21манастира в 1/6 от територията на Земята си е изпусната работа. България под турско е имала много повече!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Иван

    1 3 Отговор
    И в Европа няма да има европейци...
  • 74 Borislav Popov

    8 5 Отговор

    До коментар #68 от "Ми не си ли чел":

    За това ли след руската окупация станахме 9 милиона ? Кога България в цялата си история е била с по многобройно население ? Сега след 30 години демокрация - колко реално сме Българите ?

    Коментиран от #79

  • 75 Електрошок

    7 1 Отговор
    Семейният и родовият инстинкт методично се отслабва.Половият инстинкт се насочва в грешна посока.Материалното става цел в живота.Умните се насочват към безопасната и неутрална наука.Учебниците по история и икономика са в услуга на тези процеси.Религията мълчи,а папата защитава миграцията.Всичко това е насочено САМО СРЕЩУ БЯЛАТА РАСА!Нима не можехме да помогнем на бедстващите народи на тяхна земя?
  • 76 И аз да кажа

    13 3 Отговор

    До коментар #27 от "стоян":

    Тъжно е, имам хубави снимки на семействата на дядо ми и баба ми по бащина линия- едните с 5 ; другите с 8 деца, с европейски дрехи, с одухотворени лица - изучили са до едно децата си за учители. Ама не са знаели какво ги чака - социализъм, народен съд, национализация, доносничество, ръководна роля на пролетариата, строителство на комунизЪма. Едно общество като му се преобърне елитът и начело излезе слагачат, кланящ се на неукото, тъпото, завистливото и агресивното...пиши го пропаднало! Имаше момент на надежда да се освестим, да осъзнаем какво се е случило, да се покаем и да хванем по разумен път, но се направи и невъзможното с лъжи и демагогия да се изкриви и размъти всичко. И разбира се, че всичко по-витално и качествено младо не желае да стои и да се множи в тази тиня! Никакви конспирации не са нужни, за да сме на днешния ред, сами го допуснахме и няма да се оправим ако не го съзнаваме. Кресливият национализъм и православието няма да задържат никого в страна, дето има несправедливост, безнаказаност и смислените усилия не водят до резултат, а цъфти далаверата и уреждането .
  • 77 vasik atanasova

    7 1 Отговор
    абсолютно вярно
    днес отивам на магазина до нас
    и гледам че купен от китайци голям магазин на три етажа
    китай са много богати
    както и индия
    че и виетнам напредва
    това е истината светът върви на там
  • 78 Adolfo Hit

    6 0 Отговор
    Пълен безбожник, ако Господ Бог не го позволи,не даде своето божествено позволение, би ли станало това за което бръщолеви този? Мигар не вярваш че, сал ЕДИН, ГОСПОД БОГ Е БЕЗГРЕШЕН?Всичко случващо се на този свят е БОЖИЕ ДЕЛО, за да ни даде УРОК. ДОРИ РОБСТВОТО, КОЛКОТО ПО ДЪЛГО Е ТО, ТОЛКОВА КРЪВ СМЕ ПРОЛЕЛИ В...... "ИМЕТО БОЖИЕ"!!! ТОЛКОВА МНОГО СМЕ ГО РАЗГНЕВИЛИ. Бъдете богобоязливи и смирени.
  • 79 Да добавя

    9 2 Отговор

    До коментар #74 от "Borislav Popov":

    Живков внесе цигани, затвориха границите, инерцията от следосвобожденско време, все пак медицината има напредък. ..Но още преди 60_те кривата тръгва надолу и само ромската раждаемост я маскира

    Коментиран от #115

  • 80 БЪЛГАРИН БУДИСТ

    1 3 Отговор
    ДО 75:ДА БЕ ЧАКАЙ...... А ТОВА ЧЕ БУДИСТИТЕ СМЕ 700 МИЛИОНА НЕ ЛИ Е ГЕНОЦИД СПРЯМО НАС............ СТИГА САМО РЕВАХТЕ БЯЛАТА РАСА ТВА БЯЛАТА РАСА ОНОВА....... ПЛАНА КАЛЕРГИ Е СРЕЩУ БУДИСТКАТА АРИЙСКА РАСА И ЦЕЛТА ИМ Е ДА НАБУТАТ МЮСЮЛМАНИ И БАВНО НО СИГУРНО БУДИЗМА ДА БЪДЕ ИЗТЛАСКАН ОТ ИЗКОННИТЕ СИ ЗЕМИ!!!!!
  • 81 БЪЛГАРИН БУДИСТ

    2 2 Отговор
    ДО 75:А КОГАТО УМИШЛЕНО БЯХА ВКАРАНИ МИЛИОНИ МЮСЮЛМАНИ МАЛАЙЗИЙЦИ,РОХИНГИ,ИНДОНЕЗИЙЦИ В БУДИСТКИТЕ СТРАНИ ТОВА НЕ Е НАГЛАСЕНО СРЕЩУ БУДИСТКАТА РАСА НАЛИ? ДАЖЕ ХИЧ ХАХА
  • 82 БЪЛГАРИН БУДИСТ

    2 2 Отговор
    ДО 75:А КОГАТО СВЕТА МЪЛЧИ ЗА КИТАЙСКАТА АГРЕСИЯ СРЕЩУ ТИБЕТСКИТЕ БУДИСТИ ТОВА ХИЧ НЕ Е СРЕЩУ БУДИЗМА НАЛИ ТАКА......... ВСЕ ЖЕРТВИТЕ СА БЯЛАТА РАСА А ДРУГИТЕ ПАСАТ ОВЦЕ НАЛИ ТАКА? ИСТИНСКИЯ ГЕНОЦИД Е СРЕЩУ БУДИСТКАТА РАСА А БЕЛИТЕ САМИ СИ ГО ВКАРВАТ НИКОЙ НЕ ИМ Е ВИНОВЕН...........
  • 83 Хрониките на Евразия

    8 5 Отговор
    Да не би сега да има ?
    Руснак е нещо като византиец , миш маш ..
    Мордовци , Чуваши , Башкирци , Комяци и смес ..
    А фолклора и приказките им финландски ..
  • 84 Ганьо

    0 0 Отговор
    Малко остана 😉
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Turgut

    13 2 Отговор
    След 30 години няма да има нито Турция. Това ще бъде голям Кюрдистан. Кюрдите правят 5-10 деца и турците 1.5 ...
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 4-ти километър

    4 1 Отговор
    Съобщение: БУДАРИН БЪЛГИСТ, КОРДОВАРЕС ДЕ ЯГУАР, ГВАТЕМАЛЕЗ РАМИРА и т.н., време е за ежедневна тройна инжекция. Oтиди в стаята си, легни, οтпусни се и изчакай. Hаслаждавай се на момента!
  • 90 Иван

    5 4 Отговор

    До коментар #39 от "Borislav Popov":

    Имам някои резерви спрямо споменатото от теб! Ще твърдиш ли, че азиатците и в частност китайците, японците и корейците, са лишени от способности и таланти? Защото така излиза от приказките ти, които са като преписани от "Анонимъс България". Доколкото си спомням, Китай е втора икономика в света и има повече научни статии от САЩ, както и разполага с повече суперкомпютри от американците... Японците се държат плътно сред най-развитите икономики, а корейците от Юга са доста сериозен играч... Индийците, дето ги смятаме за гаджали, днес имаше статия как са унищожили сателит в космоса с ракета собствено производство... Т.е. кое в случая ти говори за липса на качества, способности, таланти и интелект?! Или те ще ги загубят в резултат на смесването с европеидната раса?! Друг е въпросът - да се заличи неравенството между хората и да се създаде световно правителство, което да заличи конфликтите между държавите, защото се очаква, че те постепенно ще отпаднат като организация...
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Зомби

    7 0 Отговор
    Накрая Ленин ще стане и ще си тръгне от мавзолея като гледа какви ги вършат в Русия
  • 94 BROWN POWER MEXICO

    1 3 Отговор
    БОРКАТА ПРЕНАПИСВА КАКВО Е КАЗАЛ КАЛЕРГИ НО КАЛЕРГИ ПОД АЗИАТЦИ ИМА ПРЕДВИД АРАБИТЕ,ТУРЦИТЕ,ПАКИСТАНЦИТЕ И ДРУГИТЕ МЕМЕЛЮГИ А НЕ ИЗТОЧНА АЗИЯ,ИНДИЯ ИЛИ БУДИСТКИЯ СВЯТ(ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ)
  • 95 BROWN POWER MEXICO

    5 3 Отговор
    ДО 90:ИНДИЙЦИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕИДНАТА РАСА,ИНДИЙСКА РАСА НЯМА!!! ЕВРОПЕИДНАТА РАСА СЕ ДЕЛИ НА 2:НА БЕЛИ ЕВРОПЕИДИ(ЕВРОПЕЙЦИТЕ) И КАФЯВИ ЕВРОПЕИДИ(ИНДИЙЦИ,АРАБИ,КЮРДИ,ТУРЦИ,ПАКИСТАНЦИ,БАНГЛАДЕШЦИ,АРМЕНЦИ,ГРУЗИНЦИ,ИРАНЦИ,ТАДЖИКИ,АФГАНИСТАНЦИ,МАРОКАНЦИ,АЛЖИРЦИ,ЕГИПТЯНИ) РАСА Е ЕДНО А ЦВЯТ НА КОЖАТА Е СЪВСЕМ ДРУГО!!! РАСАТА Е ДНК И АНТРОПОЛОГИЧНИ ДАДЕНОСТИ КАТО ФОРМА НА ЧЕРЕПА,НОСА,УСТНАТА КУХИНА И ДР!!!!!
  • 96 Опа

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "На всички мюсюлмански страни":

    Турция е близо, едната ке земе да падне у бугарско
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Синеок

    4 1 Отговор

    До коментар #97 от "BROWN POWER MEXICO":

    И цялата вселена да изредиш с главни букви,айкюто ти ще остане на цената на кофичка кисело мляко 1'5%

    Коментиран от #103

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 1944

    6 7 Отговор
    признаваме правото на украйна върху крим и си поделяме европейска русия. оттатък урал ще сме съседи с китай.

    Коментиран от #107

  • 102 Крали Марко

    7 5 Отговор
    В най голямата мюсюлманска държава - Русия никой не знае кои са руснаците!
  • 103 скарида

    2 1 Отговор

    До коментар #99 от "Синеок":

    урааа, най-накрая е установено, че някой има по-нисък iq от мен!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 CambodiaPower

    6 2 Отговор
    Крайно време е да се сложи Регистрация в този сайт,много откачалки са се навъдили тука
  • 106 2610

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Кан":

    Какво направи за раждаемостта?
    Аз имам две деца като баща ми и дядо ми
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 бай х

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "висок":

    а дано да е сталинизъм
  • 109 Догми

    1 1 Отговор
    Бе стига с тея църкви бе и религии сичко е лъжа и измама що като са мюсюлмяни?нали и те са хора
  • 110 Тъй

    8 1 Отговор
    Прав е попът да бие камбаната! Огледайте се в жените около вас и ще видите причината за катастрофата. Половин България е в София, а бременна не можеш да видиш. Всички се лигавят с телефоните си и нямат акъл и морал за 5 стотинки. После защо ги трепят, реват за насилие... Нищо не оправя тая малоумна паплач освен здравата ръка с остена!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Фрунзе

    4 3 Отговор
    Че то и сега единствените трезви и недрогирани в Русия са китайците и мюсулманите !
  • 113 Голем смях

    4 3 Отговор
    От Урал та чааааак до Тихи океан живеят около 30 млн. човека.Останалото население е в европейската част.От тези 30 млн. и половината не са руснаци.Стандарта на живот е от 18 век.Няма канализация и водопроводи.Кенефа е на двора при -50 градуса.Китайците настъпват.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Borislav Popov

    2 3 Отговор

    До коментар #79 от "Да добавя":

    От къде ги внесе Живков циганите бе селяндур ?! От Монако ли ?

    Коментиран от #118, #119

  • 116 факт

    2 1 Отговор
    в българия вече няма българи
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Електрошок

    2 0 Отговор

    До коментар #115 от "Borislav Popov":

    Ако не се поддаваш на емоции,а потърсиш в интернет или в стари вестници от 60те и 70те години,ще намериш информация.Ще разбереш също,че за брак между българин и циганка или обратното имаше решение да се дават някакви парични помощи.
  • 119 Да добавя

    2 0 Отговор

    До коментар #115 от "Borislav Popov":

    От Гърция,Унгария и Румъния ги прие, виж документи. Моето семейство е в София от пет поколения, пък ти си лай...

    Коментиран от #120

  • 120 Електрошок

    1 0 Отговор

    До коментар #119 от "Да добавя":

    Точно така беше!!!
  • 121 до шибаняците от Гроб

    1 1 Отговор
    ...то свят може да няма....
  • 122 бай Даньо

    1 1 Отговор
    Нема се пуашите , бе русоробите тая статия не е верна щотото е написана като част от хибридната война която България води срещу Русия. Абе знаеш като "България изчезва до 2075г." или не "Прогнозите за изчезване на българите се оказват оптимистични. Изчезваме 2050" ... абе съшата работа хибридки!
  • 123 Нищо подобно

    3 2 Отговор

    До коментар #114 от "Баси":

    Лъжа до лъжа сипеш ти. Провери какви земи дава Путин на 50-годишни концесии на китайци, прочети какво интензивно земеделие развиват китайци в обезлюдени северни територии, виж% мюсюлмани в Русия, мисля 12%, и в Европа, средно под 3%, като високият %във Франция и Германия се компенсира от централноевропейските. А у нас е около10% заради етническите турци, но те не са фанатици. Като чета някой да твърди такива безумици, все се чудя невежа ли е или лъжец?
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Нищо подобно

    3 2 Отговор
    Лъжа до лъжа сипеш ти. Провери какви земи дава Путин на 50-годишни концесии на китайци, прочети какво интензивно земеделие развиват китайци в обезлюдени северни територии, виж% мюсюлмани в Русия, мисля 12%, и в Европа, средно под 3%, като високият %във Франция и Германия се компенсира от централноевропейските. А у нас е около10% заради етническите турци, но те не са фанатици. Като чета някой да твърди такива безумици, все се чудя невежа ли е или лъжец?
  • 126 кашик

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Шмекер":

    Не знам изобщо дали имаш представа колко си прав!?!?
  • 127 един от всички

    3 3 Отговор
    Това си е чистата истина! Простата аритметика го показва! И това се отнася не само за Русия,ами за цяла Европа! Вече от две години,новородените в България с небългарски майчин език са повече от тези с майчин език-български.Навсякъде в Европа е така. например по една статистика в Белгия,и от преди няколко години,вече близо 24% от населението са мюсюлмани,и 56% от новородените.КОйто може да смята,каквя ще е младежта там след 20 години! Други статистики незнам,но положението е подобно в почти цяла Западна Европа! европейската цивилизация загива,както някога е загинала Римската империя,Византия...! Това си е исторически процес. Преди това,най-великите цивилизации са унищожени от мюсюлманите -Египет,Асирия,Персия,Палестина,Двуречието (Акад,Шумерия,Финикия,Вавилон...)! В момента е реда на Европа-:( Жалко,но факт!

    Коментиран от #131

  • 128 секс

    4 0 Отговор
    Ами освен да наблягат на секса вместо на водката и всичко ще е на ред!!!

    Коментиран от #133

  • 129 Станчо

    4 0 Отговор
    Напишете след коментара си колко деца имате! От това е ясно всичко!
  • 130 Християнин

    4 1 Отговор
    Ами секс му е майката, кога ще го правите, като му мине гаранцията!!!
  • 131 Електрошок

    1 0 Отговор

    До коментар #127 от "един от всички":

    Не трябва да сравняваш унищожението на древните народи с Европа.Европа се САМОУНИЩОЖАВА!!!!
  • 132 Голем смях

    6 1 Отговор

    До коментар #114 от "Баси":

    Ватенка,не случайно в Москва се намира най-голямата джамия в Европа.В Москва е най-многобройното ислямско население в Европа .Повече от 3 000 000 човека.Повече от 20 процента от населението на руската педерация изповядва исляма.Русия е с най-ниска продължителност на живот в Европа и с голяма емиграция.

    Коментиран от #134

  • 133 Голем смях

    5 1 Отговор

    До коментар #128 от "секс":

    Не случайно рускините са световно известни разпоретини.Просто няма кой да ги начеше.Пияния грездей работа не върши.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Гостъ

    4 2 Отговор
    Не след 30 г а след 3 г с Жужето психопат ще се затрият!Справка мустакатото Жуже от миналия век!
  • 136 Мохикан

    1 1 Отговор
    Абсолютна простотия интернет пространството се използва от какви ли не идиоти да си правят свободни съчинения.
  • 137 Майкъл джексън

    2 1 Отговор
    Какви тридесет години то и сега няма Гледаш само бради се разхождат и дръпнати очички Иначе били Руснаци Дръжки
  • 138 Мюмюнчо

    2 1 Отговор
    Затова Путев строи Джамии Може да е малък с малко акъл ама навреме му идва или друг му подсказва
  • 139 BROWN POWER MEXICO

    2 2 Отговор
    ДО 137:МИ ЧЕ ТЕ РУСНАЦИТЕ СА СИ ЧАСТ ОТ МОНГОЛОИДНАТА РАСА КАКВО СТРАННО ИМА? ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ Е 80% В АЗИЯ ТАКА ЧЕ Е НОРМАЛНО ЗА ТОЗИ РЕГИОН ДА ИМА МОНГОЛОИДИ
  • 140 BROWN POWER MEXICO

    1 1 Отговор
    ЗА ЛАТИНСКА АМЕРИКА Е СТРАННО ДА СЕ ВИЖДАТ БЕЛИ ЛИЦА КОИТО НЕ СА ОБИЧАЙНА ГЛЕДКА ЗА НАШИЯ КОНТИНЕНТ(ТЕ СА ОТ ЕВРОПА НЕ ОТ АМЕРИКИТЕ) НО ВСЕ ПАК МНОЗИНСТВОТО В ЛАТИНСКА АМЕРИКА СМЕ МЕТИСИ И ИНДИАНЦИ(ЧИСТИ) БЕЛИТЕ СА ЕДИНСТВЕНО В АРЖЕНТИНА И УРУГВАЙ!!!!

    Коментиран от #143

  • 141 Алексей Шибаев

    0 1 Отговор
    Ще шибаме всички путинофили, путикантропи, москалопитеци и позитански курви в пърделниците
  • 142 Читател

    1 1 Отговор
    А какво е руснак. Туснак е всеки който се смята за такъв. Може бана му да е китайка, нурятка или осетинка, това не означава че не е руснак. Дори може да е осетинец и едновтеменно руснак. Това с нациите и народите е доста относително и е вупрос единствено и само на самоопределение. Да не говорим, че сегашните руснаци са наследници на един куп народи: славяни, скандинавци, угрофини хуни татари, сармати и тнт.
  • 143 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #140 от "BROWN POWER MEXICO":

    Не метисизирани европейци има из целият континент и в Куба и в Бразилия, Мехико и тнт. В много от страните от латинска америка легализацията е с африканци. Веднъж проникнали едни гени в дадена общност те се разпространяват вътре в нея и без да има активно смесване. Пример са афроамериканците в САЩ няма нито един без европеидни гени.
  • 144 Чочо

    1 1 Отговор
    Стига сте писали тъпотии.мързеливи българи, затова сте останали тук.А пък тези така наречени русофоби са пълно общество от чалги!
  • 145 BROWN POWER MEXICO

    1 1 Отговор
    ДО 143:В ЛАТИНСКА АМЕРИКА ПОВЕЧЕТО СА СМЕСИЦА МЕЖДУ ЕВРОПЕЙЦИ И ИНДИАНЦИ!!! А ЕДИНСТВЕНО В КАРИБСКИЯ БАСЕЙН И БРАЗИЛИЯ СМЕСИЦАТА Е ГЛАВНО С АФРИКАНЦИ И ЗАТОВА ИМ ВИКАТ МУЛАТИ А НЕ МЕТИСИ!!! МЕТИСИ СА ВСИЧКИ СМЕСИЦИ МЕЖДУ НЕ-АФРИКАНСКИ РАСИ А МУЛАТИ СА ВСИЧКИ РАСИ СМЕСЕНИ С АФРИКАНСКАТА РАСА!!!!
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 BROWN POWER MEXICO

    2 1 Отговор
    БЕЛИТЕ СА ГЛАВНО В АРЖЕНТИНА,УРУГВАЙ И ЧАСТИ НА БРАЗИЛИЯ!!! ОСОБЕННО В ЩАТА САНТА КАТАРИНА!!!

    Коментиран от #149

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #147 от "BROWN POWER MEXICO":

    Метисизация означава смесване на гени. Населението на Куба определено е европеидно в мнозинството с. В Чили също птеобладават европейците. Коста рика пък си е съвсем европейска страна, като население.
  • 150 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #148 от "Бъз":

    Може, учените очакват обръщане на мгнитните плюси в недалечно бъдеще.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 BROWN POWER MEXICO

    1 1 Отговор
    КАКТО КАЗАХ ЕДИНСТВЕНИТЕ БЕЛИ СТРАНИ В ЛАТИНСКА АМЕРИКА СА АРЖЕНТИНА И УРУГВАЙ!!! ДРУГИТЕ СА ИЛИ С ПРЕОБЛАДАВАЩО НАСЕЛЕНИЕ НА МЕТИСИ ИЛИ С ТАКОВА НА ИНДИАНЦИ(ПРИМЕР СА ГВАТЕМАЛА,ПЕРУ,БОЛИВИЯ) ИЛИ С ТАКОВА НА МУЛАТИ(КУБА,ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА,БРАЗИЛИЯ)
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #153 от "BROWN POWER MEXICO":

    Имам пред вид черти на лицето, не цвят на кожата и очите. Европейското население в тази част е от времената на испанското владичество и сътответно е средиземноморско с тъмен цвят на кожата и очите, а и е много старо като миграция, много поколения. Веднъж проникнали чужди гени в една общност, особено в началото на формирането и ,първите заселници, те се разпространяват хомогенно сред всички равномерно .
  • 155 Анонимен

    0 0 Отговор
    В Аржентина и уругвай има мощна миграция през 20 в. от Европа, включително България. Но също и от германия и други северно европейски страни. Дори езика в Аржентина е леко повлиян от италианският. Куба пък е последната испанска колония загубена през испано_американската война.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания