Last news in Fakti

12 Април, 2019 17:50 3 562 32

САЩ да преразгледат отношенията с Русия

  • русия-
  • политика-
  • сащ

Висши политически фигури с призив към американския елит

САЩ да преразгледат отношенията с Русия - 1
Снимка: Shutterstock

Американски политици призоват за преразглеждане на политиката на САЩ спрямо Русия, съобщи Уолстрийт Джърнъл.

Със статия по въпроса излязоха бившият държавен секретар на САЩ Джордж Шулц, бившият шеф на Пентагона Уилям Пери и бившият сенатор Самюъл Нън.

Те подчертават, че сегашната американска политика спрямо Русия е отживелица и трябва да бъде преразгледана. Те предлагат съставянето на двупартийна група в Конгреса на САЩ. Тя ще трябва да отговаря за укрепването на НАТО и за връзките с Русия.

Според политиците е важно президентът на САЩ Доналд Тръмп и руският държавен глава Владимир Путин да излязат с обща декларация, в която да осъдят използването на ядрени оръжия.

Шулц, Пери и Нън се обръщат не само към президента, ами и към целия политически елит в страната.

Според руският експерт Юрий Почта двете държави имат повече общи неща, от колкото противоречия. Той смята, че в САЩ трябва да спре двупартийното противоборство и да се потърсят решения за международните въпроси. Все още няма коментари от американски представители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даммммм

    41 5 Отговор
    Еми то се видя, че русите са голяма льжица за американската уста-и щом немогат да ги победят-ще се наложи да си седнат на задника америте

    Коментиран от #24, #26

  • 2 Шалом

    8 10 Отговор
    Няма какво да преразглеждат! Те са си в братски отношения още от началото на втората световна,благодарение на техните господари от "ЦИОН"

    Коментиран от #9

  • 3 Червен еврейски интернационал

    7 10 Отговор
    Дете пита майка си:
    - Мамо, кой е този Тръмп?
    - Това е третият президент на САЩ назначен от Путин,а него пък назначиха-чифутите.
  • 4 Бай Шиле политолог

    28 6 Отговор
    САЩ безспорно са първата финансова и военна сила в света.Те обаче искат да са единствената.Ако това продължи,рано или късно третата световна война ще е "всички срещу САЩ".
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Насрана соросня

    20 3 Отговор
    В краварника ги хвана яко страх от руското торпедо „Посейдон” (фашистката сган напълниха памперсите и крачолите догоре) и сега дават зор да се преразгледат отношенията с Русия!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 goni

    1 10 Отговор

    До коментар #2 от "Шалом":

    САЩ и Русия може и да си мерят пишките, ама стане ли напечено винаги намират общ език. Колкото до "ЦИОН" не че нямат влияние, но твърде много се преувеличава. Разбира се, ако Хитлер не беше почнал да избива евреите щеше да спечели войната. Не на два, на три фронта да беше воювал, пак щеше да спечели! Стига да имаше евреите на своя страна! Не знам, кой го е кандардисъл за тая глупост да ги ликвидира...?! Особено германските евреи са били лоялни граждани на Германия и са щели да и служат вярно. Като не ти харесват пращай ги на фронта в най-опасните места! Сигурен съм че щяха да се докажат! Както и се доказаха в Израел! Ама, има нещо друго. Щяха да станат герои на Германия!:) E! Това вече е прекалено!:)

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ха така

    14 3 Отговор
    Всичко е заради ХИПЕРЗВУКА. Или както се казва: "Бий,за да те уважават".
  • 13 Рошко

    2 4 Отговор
    И само Русия и фащ ли имат ядрен арсенал ,или ше разберем като почнат да гърмят ядрените оръжия
  • 14 😂😂😂

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "Какви пишки бе ?":

    Не се знае к'во имат отдолу, нали скоро се шумя, че някакъв брадат джендър от САЩ забременял...😂😂😂
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 За руснаците най пагубен е мира с америк

    11 1 Отговор
    С лошо срещу руснаците , никой не е успял . На път са да съборят американската колибка. Създадоха много силни съюзи , разхвърлят оръжие в половината свят,изкупуват златото, с което поставят долара под натиск. Подритват американските колониални територии , с техните марионетки . Ако американците продължат в същият дух , просто ще загубят своето световно господство ,което все още имат.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 куку руку ку

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Даммммм":

    И го правят (сядането на задника си). Свириха отбой за Сирия, само лаят срещу Венецуела и тЕ така.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Да да

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Даммммм":

    ДрОгарю, това което е написано в статията, май е виждане на Юрий Почта и е доста далеч от реалната ситуация. Скоро ще има нови санкции за пРосия и васалите и. Но вие се дръжте, денги нет, бояришник все още има
  • 27 jforfk

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "НАТО МИРО ТВОРЕЦ":

    Ако четем историята не е ли по-правилно ПЪРВО САЩ да се изтеглят от Луизиана и Тексас, АНЕКСИРАНИ мексикански територии и от Хавайските острови? Ами там точно както и в Крим е направен "демократичен" референдум ... Та тогава когато САЩ чуят че има международно прави и спрат да го нарушават да изискват това нещо и от другите? Най-много се дразня от аршините - за едните може, а за другите не може! По статията ... добре че и в САЩ има някои да мислят трезво ...

    Коментиран от #28

  • 28 Барчо

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "jforfk":

    САЩ е основана от 13 щата. Всичко друго е анексирано, откраднато, присвоено, присъединено с война. Когато станат отново 13 щата, могат да имат претенции. Пък и нека да четат коя държава по какъв начин се създава и кога. Но първо трябва израелтяните да върнат всички заграбени земи и да си търсят друга планета за основаване на тяхна собствена държава или пък да се пилеят по света като свободни електрони.
  • 29 Барчо

    4 0 Отговор
    Много интересно как тези държавни мъже след като вече не са във властта започват да пеят в друг хор. Сигурен съм, че тия двамката ако сега бяха на ония си постове сега, щяха да вият като кучета за санкции до дупка срещу Русия и да дрънкат ядрени заплахи. Не съм и гледал политиката назад във времето, но сигурно тогава са лаели като бесни псета срещу руснаците и са сипели огън и жупел. Сега като започнаха да слагат памперсите и се заоглеждаха за мирни и сигурни старини.
  • 30 Марк Енгелс

    2 0 Отговор
    ЕС и НАТО, се раждат и съществуват заради СССР. СССР го няма, и те нямат смисъл. Така е и с десните, комунизмът ги осмисля. На всички тях, им трябва смисъл да продължат да бъдат, да бъдат елит елитът им. Те драпат да останат в това положение. Юнакът си измисля ламята, за да е нужен, и рекетира. ЛАМЯТА ПУТИН!? .................. .................... ................. А ФАШИЗМЪТ? ЛИ? - Капитализмът е плутокрация с имитация на демокрация, а фашизмът е сваляне на маските. Хитлер: "Правителството няма да защитава интереса на германският народ, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемачество"
  • 31 Петър Волгин

    2 0 Отговор
    САЩ натискат ГЕРБ, да даде властта на КОСТОВ И СДС. Ако САЩ не стоят зад "Свободна Европа" пуснали информацията, първи, от тях нямаше да остане и перушина, но ГЕРБ СИ ПОДВИ ОПАШКАТА И СКИМТИ. ... На ниско ниво ни е русофобията, направо никаква я няма. ГЕРБ и ЦВ.ЦВ. им беше гадно да преглътнат А.ЙОРД но им помогнаха.. САЩ им даде чаша с която да преглътнат горчивият и отровен хап. артекс напитка. "Свободна Европа" и господарите им, натискат бутонът, ГЕРБ германия за българия, да направят седесар кмет на софиаа, и няколко евродепутати сини. Но най вече удар поо кокалчетата заради медведев и искана помощ от Русия за газовият хъб. И защото още не сме обявили война на Русия, и да не забавяме покупката на американско оръжие от всякакъв калибър. Такъв бутон беше нашумялата паспорт афера, който включи Каракачанов да подкрепи Ф-16. РУСОФОБИЯ, БАТЕ!който слушка ще папка, КОЙТО СЛУШКА ЩЕ ПАПКА, КОЙТО НЕ СЛУШКА ЩЕ ПОВРЪЩА!
  • 32 Оруел

    1 1 Отговор
    След окончателната приватизация на и концесии преди това, от там ще има пари - вероятно ще компенсират внеслите пари за пенсии, или ще ги внесат в частния ти пенсионен фонд, или ще приватизират вноските и ще стане като здравната каса - но частни. Приватизация на пътищата, тротоарите, училищщата, полицията и армията, всичко ще е частно. Тодор Живков и БКП подписаха Вашингтонският консенсус,. БКП се раздели на много партии, за да изпълни консенсуса. 40 години след НРБ ще има БВП равно на сегашни 200 милиарда лева. Няма да има осигуровки към държавата и държавни услуги свързани с това. Държавната издръжка ще е 10% от БВП. Пари само за армия, полиция и Безусловният базов доход. ББД тогава ще е 250 лева сегашни, 13 пъти в годината, или 60 лева седмично. 5 милиона български поданици. 100% частни услуги. И собственост. ПЪЛЕН СВОБОДЕН ПАЗАР НА ТРУДЪТ! тоест доход 250 месечно от държавата и заплата от частнкът 100 лева - или по-малко или повече.. ПАЗАР НА ТРУДЪТ!!! ни пенсии от държавата ни нищо. Всичко ще се плаща, бонус малка армия и полиция плюс пети клас читмо писмо, с 3,333% от БВП, 6,666% ББД - безвъзмезден базов доход. 6% ддс, 6% дод, 6 данък фирми.. или 10%ддс и 1% от бвп дял от новите евро банкноти. После чип на челото със знакът на диктаторът на планетата, за да се купува и продава, а и роботи ще работят и шоубизнесът ще е единствена работа.