Last news in Fakti

7 Май, 2019 17:00 2 333 4

Тръмп с рекордно одобрение

  • сащ-
  • президент-
  • доналд тръмп

САЩ с много позитивни доклади за БВП

Тръмп с рекордно одобрение - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се радва на рекордна популярност в периода след началото на мандата си, съобщи Fox News.

Президентът има одобрението на 46% от американците. Това показва проучване на агенция „Галъп“.

Той обаче все още има неодобрение от 50% от анкетираните. Все пак това са рекордни показатели на одобрение от началото на неговия мандат.

Рейтингът на Тръмп се е повишил след публикуването на доклада на специалния прокурор Робърт Мълър. В него се заявява, че няма доказателства президентът да е работил с Русия по време на президентската си кампания.

Отчита се и много положителния доклад за БВП на САЩ от първото тримесечие на 2019 г. Министерството на труда също излезе с доклад, според който САЩ са открили 263 000 нови работни места само през април.

Съобщава се, че безработицата в страната е достигнала най-ниската си точка от 1969 г. насам. Икономическото развитие беше основна точка в предизборната кампания на Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    9 8 Отговор
    По-добре не сравнявайте със 1969-та година. Това е лоша поличба защото още на следващата година изпадат в криза и за да оправят нещата избиват няколко милиона виетнамци.
  • 2 Ердоган

    15 11 Отговор
    Тръмп си е Тръмп.Печен е.
  • 3 иеотгьтмьрисвгшщеншлим

    3 5 Отговор
    Местим ли?
  • 4 тстс

    3 5 Отговор
    Явно и американците са прости като него, след като одобряват глупостите дето плещи, а след ден - два каже коренно обратното?
    Луд, непостоянен - носи всичко друго но не и сигурност!
    Затова по добре разкарайте шизофренясалия старец и си сложете друг по-нормален президент!