11 Май, 2019 13:20 8 016 19

Велика Албания е най-голямата заплаха за Балканите

  • александър вулин-
  • александър вучич-
  • косово-
  • сърбия-
  • велика албания-
  • евангелос апостолакис

Сръбският министър на отбраната Александър Вулин разговаря с гръцкия си колега Евангелос Апостолакис в Ниш

Велика Албания е най-голямата заплаха за Балканите - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Най-голямата заплаха за сигурността на Сърбия и балканския регион е създаването на Велика Албания, заяви сръбският министър на отбраната Александър Вулин на среща с гръцкия си колега Евангелос Апостолакис в Ниш, предава македонският портал А1 Он.

Както съобщи сръбското военно ведомство, Вулин е заявил, че той лично подкрепя политиката на Гърция, както и Преспанския договор

Апостолакис от своя страна „похвалил мъдрата политика за разрешаване на косовския въпрос“ на сръбския президент Александър Вучич. Той е изразил надежда, че ще се намери компромисно решение и е изразил подкрепа за териториалната цялост на Сърбия.

В съобщението се казва още, че двамата са разговаряли са текущото сътрудничество в сферата на отбраната и са се съгласили, че има място за неговото разширяване, най-вече чрез провеждане на съвместни военни учения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    62 14 Отговор
    Албания и Косово са заплаха не само за Балканите, а и за цяла Европа, това е бомбата, която говеждите ни заложиха.

    Коментиран от #5, #15

  • 2 Бай герги

    59 15 Отговор
    Сърбите си стягат армията и тоя път американците и нато ще гледат безпомощно как фърчат албански чалми а руснаците и китайците няма да допуснат никой да се меси

    Коментиран от #4

  • 3 Реално

    40 9 Отговор
    100% е прав сърбина
  • 4 ратко младич

    18 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бай герги":

    Ех мечти, ама няма кои да се бие с албанците и българите и сърбите сме на изчезване до 50 г ще има само роми от старите демек албанци и от новите роми български, и програмата за правопис ми свети в червено кат пиша роми

    Коментиран от #16

  • 5 Aлбaнец aмa реaлиcтa

    9 15 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    зa caжеление пропaгaндaтa е много cтрaшнa,хорaтa оcлепявaт и cе предaвaт под тaкaв нaтиcк или ca подкупни,друго не може дa бъде.
    Cпокойно Коcово не е зaплaхa зa никой,живеите cпокойно и cе обичaйте ,не cлушaите пропaгaндa и лъжливи новини,
    приятем уикенд

    Коментиран от #8

  • 6 Европеец

    11 16 Отговор
    Пешо, Пешо, много си тъп,явно си слушал без да четеш. А Вие Бай Георги ходи при бабата си да ти бае на дъртия..... мозък, защото китайците само дебнат руснаците да ги сложат на малките си....шишчета. Между другото те вече ги сложиха. Когато Русия стигне Китай икономически и във военно отношение ела и ми се обади. Но китайците са умни, а руснаците само се праскат, че са някакъв фактор.

    Коментиран от #10

  • 7 Справедлив

    29 11 Отговор
    Тези които симпатизират на Сърбия и Гърция ,да ЗНАЯТ.....те са грабили чисто български територии и са причинили 2 Национални катастрофи за НАС!!! Нека шиптерите да ги Попилеят!!!!!!

    Коментиран от #9, #11

  • 8 Румяна Костова

    15 8 Отговор

    До коментар #5 от "Aлбaнец aмa реaлиcтa":

    Никой няма да пита обикновенните албанци, както не ги питат и за базите, в които основно се обучават терористите искямисти, нито за трафикът на мафията, печелеща от наркотици.

    Коментиран от #12

  • 9 123456

    20 6 Отговор

    До коментар #7 от "Справедлив":

    Работил съм с албанци.....не приказвай неща , за които нямаш идея ! Не ща да чуя за тази пасмина .Като нашите циганори са 1/1 .
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Пешо

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Справедлив":

    Какъв Китай, каква Русия? Ти неграмотен ли си или си малоумен. Я се опитай поне да прочетеш за какво иде реч, ако не можеш, помоли някой, който може.
  • 12 Aлбaнец aмa реaлиcтa

    6 9 Отговор

    До коментар #8 от "Румяна Костова":

    Знaм че cледиш cъc голямо внимaние cитуaциятa въф Коcово,
    но мaй ниcи зaпознaтa или не иcкaш дa признaш че Коcово е cуверенa държaвa и поcледото което нaпрaви е тaкca 100% зa cърбия и б и х.
    що cе къcaе терориcтите зa caжеление те ca вcякaде,и могa дa ти потвърждaвaм че по cигурно од Коcово зa тероризa нямa,зa мaфиятa
    то бaлкaнците ca прочути мaфиоти,
    и нищо по нaзaд ниca и тхнитр Бг колеги, caмо че човекa требвa дa е по реaлен и дa зaпочвa дa плуйе зa нещо зa което не е реaлно информирaн и поне мaлко дa е прочел иcториятa.
    Руми убеден caм че никогa ниcи билa
    въф КОCОВО и зaтовa пишеш глупоcти, елa виш caмa и поcле пиши кaкво cи видялa,колко теориcти cи нaбязaлa,ферджетa ,зa мaфиятa cъщо,пa можеби и нaркотик дa пробвaш щом толко ги хвaлиш,
    помиcли ,нaи одговорно ти кaзвaм
    cтрувacи дa иcкaрaш поне три денa имa кaкво дa те впечaтли,

    Коментиран от #19

  • 13 Славен

    13 1 Отговор
    Едно време гърци и сърби решиха,че са съседни народи и направиха едно антибългарско съзаклятие . След това започнаха да плячкосват български земи и да асимилират, избиват и прогонват българите . А след това им се върна тъпкано и те изгубиха свои територии и население, защото Бог е справедлив. Това антибългарско съюзче функционира и до днес. Та относно страховете им от Велика Албания нека си ги имат. И нека страдат, това е техен проблем. Още имат да изкупуват сторените на нас грехове.
  • 14 СПОКОЙНО БЕ

    4 0 Отговор
    Мадлин Олбрайт нали каза че няма да има велика Албания ! А ген. Колин Пауъл се набълбука с акции на тамошния телеком !
  • 15 така ли

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    много си смешен да знаеш. няма да спим тая вечер от новината!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Veap Shtino

    4 0 Отговор
    Това не е велика а Албания просто се връща всичко на свое място .
  • 18 Не си затваряйте очите

    2 3 Отговор
    Така както върви ще вкараме албанската мафия и легално в Европа. Ако Македония бъде приета в ЕС албанската мафия няма никакъв проблем да се настани и у нас и ще го направи със сигурност.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: