Last news in Fakti

18 Май, 2019 18:20 5 347 12

Невъобразим ужас във ферма в Мексико

  • мексико-
  • ферма-
  • полиция

Открити са били 18 чувала с човешки останки

Невъобразим ужас във ферма в Мексико - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Полицията в Мексико откри 18 чувала с човешки останки, съобщи РИА Новости.

Полицията е извъшрвала акция в щата Халиско. Полицаите са щурмували местна ферма. Предстои претърсване на цялото помещение. Не е ясно колко тела са били открити.

Открити са били още инструменти, за които се смята, че са служели за разчленяване.

Полицията се е задействала след сигнал на човек, избягал от фермата. Вътре са били открити още петима души. Трима от тях са били пленници.

В момента мексиканските власти извършват масирани акции срещу организираната престъпност. Все още не е ясно кой стои зад случилото се.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    16 6 Отговор
    Мексико е образцова държава... там поне полицията се е задействала LMAO.
  • 2 град козлодуй

    13 2 Отговор
    нарко картела мехикана
  • 3 Бат Саше

    37 5 Отговор
    Това не е ужас, а норма за всички видове подчовеци. Чалми, негъра, латиноси, цигани и други подобни.

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Реалист

    19 2 Отговор
    Не забравяйте какво са намерили испанците - пирамиди от човешки глави. Традиция, как да им се сърдиш на хората. Пазят си традициите!
  • 6 Алтруист

    15 6 Отговор

    До коментар #3 от "Бат Саше":

    Бат Саше, защо се мислиш за "надчовек"? Бил ли си в Латинска Америка, за да видиш как европейци и американци ги грабят и те се чудят как да оцеляват? Лошото е, че не се борят, а просто се "крият" от проблемите, наречени европейци и американци, които са потомствени такива. А пък бодигардовете от комунистическо време в Европа бяха отлични ученици на наркопроизводители, пласьори и трафиканти. И сега те са там - построили огромни къщи, направили цели квартали от евросредства ...

    Коментиран от #8

  • 7 Аноним

    3 2 Отговор
    Евросредства, бегай бързо
  • 8 Бат Саше

    15 1 Отговор

    До коментар #6 от "Алтруист":

    Мисля се просто за човек! Прав си за грабенето. Грабят ги точно защото и те ги смятат за подчовеци. Робовладелството никога не е приключвало, просто не е толкова явно. И колкото и иронично да звучи, без варварското нашествие на европейците по тези земи, местните още щяха да редят камък върху камък, да градят пирамиди, на които да принасят в жертва децата си и да се бият с примитивни оръжия помежду си. Дори колелото е било непознато за тях. Та как си мислиш, че днес някой ще приема тези хора за равни и няма да ги експлоатира? А за негрите въобще не ми се и говори. Там е просто трагично.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бат Саше

    3 0 Отговор
    грабят ги защото са по-силни. И ги заробват икономически (Confessions of an Economic Hit Man). А ако някой реши да промени нещо му организират преврат.
  • 11 Така така Саше

    3 0 Отговор
    Добре че белият човек е отишъл да ги цивилизова. Както е цивилизовал Китай и Индия и всички други страни които са имали нещо ценно.
    Самите британци това го поддържат много, "Ако не бехме ние да им направиме железниците, те щеха още да мизеруват. Еми взехме им разни неща, диаманти това-онова, ама само да ги пазиме"
  • 12 дявола

    1 0 Отговор
    Мафията е голяма подбират си донори
Новини по държави: