19 Май, 2019 15:20 7 311 116

Турция рано или късно ще получи F-35

  • турция-
  • f-35-
  • реджеп ердоган

Реджеп Ердоган няма да се отказва от С-400

Турция рано или късно ще получи F-35 - 1
Снимка: Shutterstock

Турция рано или късно ще получи изтребители F-35, съобщи агенция Анадола.

САЩ може да замразят доставката на самолетите, заради закупуването на руски ракетни комплекси С-400 от руското правителство. Турция продължава да отказва да отмени споразумението.

„Рано или късно ще получим F-35 и оборудването за тях. Ще получим и С-400. Пред нас не стои въпросът да се откажем от тези комплекси. Сделката за това е приключена“, заяви Ердоган.

Русия приветства твърдата позиция на Турция по темата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БКП ТВ HD

    50 25 Отговор
    Боко Тиквуната е поръчал 100 F-35 през 2089 година(+/-). :)

    Коментиран от #82

  • 2 xexexe

    33 26 Отговор
    без Ердоган рано, с Ердоган ... късно
  • 3 985

    48 69 Отговор
    Да.успех ! Най-много стойността на лирата още да падне и да заприличате тотално на руската кочина.

    Коментиран от #23

  • 4 Синан

    22 20 Отговор
    Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган каза снощи, че сделката за доставката от Русия на системите за противовъздушна отбрана S-400 е вече сключена и че Анкара ще произвежда заедно с Москва системите S-500. САЩ са заявили, че планираното от Турция купуване на руските системи за ПВО е много голям проблем.

    Според Вашингтон това подлага на риск турското партньорство в изграждането на изтребителя от пето поколение F-35, защото руските ракети компрометират самолета на корпорацията "Локхийд Мартин", припомни агенцията.

    Но Ердоган, отговаряйки на въпроси на студенти в Истанбул, каза, че Турция е направила технически анализ и е установила че такъв проблем не съществува. "Те [американците] пратиха топката към центъра на полето, като проявяват известна неохота. Но рано или късно ние ще получим самолетите F-35 . Няма вариант да не ни бъдат доставени", заяви турският държавен глава.

    Коментиран от #116

  • 5 Делфийски Оракул

    47 32 Отговор
    Турция рано или късно ще получи санкции до дупка.

    Коментиран от #20, #22

  • 6 Синан

    21 16 Отговор
    Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган каза снощи, че сделката за доставката от Русия на системите за противовъздушна отбрана "C-400" е вече сключена и че Турция ще произвежда заедно с Русия системите "C-500 Прометей.

    Коментиран от #17, #26

  • 7 Реалист

    35 29 Отговор
    Мдаааа, агенция А-НАДОЛУ е все едно тасс - султана каквото и каже това обявява. туркя се е запътила към дупката на икономическия колапс. Лошо за нас че са ни съседи. Много асан ще се нареди да иска да бачка в България. Ще изровят българските паспорти и ще обясняват как дядо му бил активен борец против тодор живков.

    Коментиран от #8, #110

  • 8 999

    46 48 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    Докато мразената от българите Турция е в много близки отношения с обичаната от българите Русия, в България газ пикаете, че не България а точно Турция е приятел на Русия.. Умрете от яд.. Турция и Русия ще правят заедно C-500 Прометей, докато в България един домат няма на кой да продадете.. Викаш турската икономика, ама въпреки проблемите тя е 17 в света, а къде е българската икономика? Ако има такава де.. Или викаш българската икономика е като българската армия НЕ СЪЩЕСТВУВА!

    Коментиран от #11, #13, #15, #44

  • 9 125 000

    16 15 Отговор
    Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че страната му ще участва в производството на руските противоракетни ракетни системи С-500. Ердоган вече е изпратил в Русия 100 инженери, за да помогнат за производството на оръжието и сто войници за да се обучават за работа с C-400.

    В началото на май изпълнителният директор на „Ростех“ Сергей Чемезов заяви, че Русия оценява развитието на технологичното партньорство с Турция в областта на противовъздушната отбрана. „Ще приветстваме желанието на турската страна да стане партньор в проекта С-500“, отбеляза той.

    Припомняме, че желанието на Турция да придобие руските ракетни установки С-400 е един от големите разломи в отношенията между САЩ и Турция. Заради желанието на Анкара да използва руски отбранителни системи е под въпрос сделката за американския изтребител F-35 от 5-то поколение. Ердоган обаче смята, че „рано или късно ще получим F-35“.
    Ердоган вече потвърди, че закупуването на системите С-400 е „приключена сделка"
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Реалист

    29 26 Отговор

    До коментар #8 от "999":

    Много ти е плитко и първично мисленето мустафа - ние българите обичаме и русия и турция като добър съсед на който трябва да се помага. Ние БЪЛГАРИТЕ - НЕ ХАРЕСВАМЕ КОГАТО ВРЕМЕННО УПРАВЛЯВАЩИТЕ горните две страни се опитват да се месят в наши ВЪТРЕШНИ ДЕЛА. Със реджеп начело - потъвате смело... Ако искате всичките се изнесете в рашка, ние тая попара сме я сърбали 45 години - вие където отивате, ние от там се връщаме. А дали има българска армия не си ти който може да каже, ако искаш пробвай се... По износ на оръжие и военно оборудване ви слагаме в джоба си. Дано подпишем и с евреите договора за дроновете и тея измислени ОСТАРЕЛИ ТЕХНОЛОГИЧНО системи можете да си ги заврете където слънце не ви огрява. Май не си чувал за swarm of drones - съветвам те преди да пишеш глупости и да се опитваш да скараш два братски народа да четеш повече. А вие колкото и да се напъвате, с рашките братска дружба НИКОГА НЯМА ДА ИМАТЕ. Те са християни-фанатици, вие мюслита, те са военолюбиви щото само това могат - вие сте страхлив башибозук който създаде и все още поддържа ДАЕШ. Скоро общите ви интереси в Сирия ще свършат - петрола остана за кюрди и американци - и вие ще се хванете за гърлото заради азиатските РЕСПУБЛИКИ ОТ БИВШИЯ СССР. Там ще видите другата страна на медала.

    Коментиран от #16, #70, #114

  • 12 Само питам

    20 11 Отговор
    Докога Факти ще експлоатират най безобразно темата с С400 за Турция? Отдавна статиите посветени на сагата с руските ракети за Турция надхвърлиха 100. Досега всеки ден Факти ни осветляваше за драматичното раразвитие на доставката. Понякога и два пъти на ден. Не знам дали руснаците ще спечелят от продажбата на С 400, но Факти определено са на огромна печалба. Но е дошло време Факти да спрат да подценяват читателите си. Защото, ще си останат една маргинална тролска медия разчита ща единствено на руската хибридна война.
  • 13 Реалист

    23 18 Отговор

    До коментар #8 от "999":

    Много са ти стари данните - вече сте паднали на 21 място и продължавате да се смъквате. А ние сме в обратния тренд - отървахме се от "любовта" на орките и вървим нагоре. преди да лъжеш, чети...

    Коментиран от #21

  • 14 дддд

    20 16 Отговор
    Турция имаше участие в производството на Ф 35 . Сега това производство се изтегля . Каквото сам си направиш ,никой не може да ти направи. Лука ще поскъпва и лирата ще пада ,ашколсун на Ердоган
  • 15 Реалист

    17 14 Отговор

    До коментар #8 от "999":

    Ще ми отговориш ли - ЗАЩО ТУРСКИТЕ ФИРМИ БЯГАТ ОТ ТУРКЯ И ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ? Не е заради заплатите, защото в туркя са по-ниски... Хайде адамакъллия, чакам?

    Коментиран от #18, #75

  • 16 999

    22 16 Отговор

    До коментар #11 от "Реалист":

    Жалък и незначителен отговор.
    Първо виж в YouTube IDEF 2019 после пиши кой ще слагате в скъсаният ви джоб.
    През 2018 в Турция са почивали 7 - 8 милиона руски туристи, през 2019 се очаква да са около 10 милиона. Вие в България кога сте виждали толкова туристи и то само руснаци... Плюеш по Турция ама на година колко хиляди българи правят живото спасяващи операции в Турция, щото хората там са на светлинни години напред от колкото тука в България. Все ви чета смешните коментари, че дружбата Русия - Турция ще спре, но всеки ден четем новини как Турция и Русия правят нещо ново заедно, руските туристи се увеличават в Турция, Турски поток, АЕЦ Аккую, C-400 и вече и C-500 и др.

    Коментиран от #27

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 999

    21 17 Отговор

    До коментар #15 от "Реалист":

    Какви фирми какви 5 лева, къде сравняваш 82 милионна Турция, със незначителна малка България, която падна под 7 милиона души.. Както каза бившият президент на Турция Йозал, Той казва: „Един ден България ще бъде наша, само че този път ще я купим“

    Коментиран от #24, #29, #34

  • 19 Цял свят разбра това

    16 8 Отговор

    До коментар #17 от "Zinan":

    Ние сме мързеливи, крадливи, завистливи и злобни .

    Коментиран от #98

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 999

    23 15 Отговор

    До коментар #13 от "Реалист":

    Няма как Турция да е на 21 място по икономика, защото Турция е в Г-20! Ти си провери информацията...

    Коментиран от #28, #31

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гражданска война

    16 15 Отговор

    До коментар #18 от "999":

    82 милиона с 50 милиона предатели, врагове, терористи или без тях?
  • 25 985

    15 18 Отговор

    До коментар #23 от "Защо":

    А, защо пък ти да не умреш ислямска радикална свиньо? Ние сме си българи и си живеем в Българи, но ти къв го дириш тук? Май искаш пак да си избираш име?

    Коментиран от #101

  • 26 Насран сикнан

    13 13 Отговор

    До коментар #6 от "Синан":

    Да ще им шият предпазните калъфи ,с плат 8-мо качество ,също така в комплекта ще се доставят безплатни ибрици и памрерси, за келявите аскери които ще се опитват да работят с тях.
  • 27 Реалист

    21 16 Отговор

    До коментар #16 от "999":

    Не само използваш глупави доводи но и си вярваш - туризма е крехко цвете, както беше казал един умен турчин. Днес в Египет до пирамидите бомба, утре същото може да се случи и в населените предимно с кюрди южни части на турция. За всички руски проекти ще плащате поне 50 години напред а те са безсмислени за вас. Полза има султана и кръга около него. Ако още не си го разбрал е безсмислено да ти го обяснявам. Той просто копира поведението на пути и кръга около него - кръга "Озеро". Ц-400 и Ц-500 са остарели и безсмислени защото са безполезни срещу дронове - набий си го в алабаша белким проумееш. Чети в нета swarm of drones и си отвори очите. А относно медицинските услуги - познавам швейцарци които са си правили зъбите в България, това означава ли че българското здравеопазване е по-добро. Много плитки разсъждения имаш - здравните услуги вече са глобални и за съжаление високо заплатени. А в Турция е евтино. И ПАДАЩАТА ГЛАВОЛОМНО ЛИРА ГО ПРАВИ ОЩЕ ПО ЕВТИНО ЗА БЪЛГАРИТЕ. Защото лева е стабилен с еврото а лирата е като есенно листо откъснато от вятъра, хахахаха.... На нас руснаци за туристи не ни трябват - те сами се натискат да идват и да живеят за постоянно в България. Ние имаме туристи от Европа които плащат с ЕВРО а не с рубли. И ОЩЕ НЕЩО - НИКОГА НЯМА ДА СТЕ ТОЛКОВА БЛИЗКИ С РУСНАЦИТЕ КОЛКОТО НИЕ С ТЯХ. Ние сме им дали религия, език и самочувствие. Воювали сме с тях срещу вас, те са ни помогнали да се осводим от турско робство и ние сме им благодарни(с мярка)

    Коментиран от #35, #45, #49, #64

  • 28 Само че

    15 12 Отговор

    До коментар #21 от "999":

    Турция може да е в Г-20, но аз знам много страни, които не са в Г-20 и населението им живее много много много по-добре, отколкото в Турция. Швейцария, Австрия, Швеция, Норвегия и т.н.
  • 29 Нека

    13 13 Отговор

    До коментар #18 от "999":

    Къде слагаш и 50 мил Кюрди, като си отхапят половината територии турциика ще се окаже по незначителна държавичка и от Боливия.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Реалист

    9 9 Отговор

    До коментар #21 от "999":

    GDP Rankings Of The World’s Largest Economies:21 Turkey" достатъчно ли ти е? Мога и линка да ти постна но ще го изтрият. А и не заслужаваш - търси си сам. И не пи пускай инфо от тубата - там са пишлеметата на султана, а от независими бизнес сайтове.

    Коментиран от #33, #38, #74

  • 32 Турски геноцид

    16 13 Отговор
    Днес е ден на памет за човечеството и срам за Турция. 19 май 1919 г. започва геноцидът на населението на Понт. Това престъпление от 400 000 мъртви все още не е признато.

    Коментиран от #73

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Реалист

    17 15 Отговор

    До коментар #18 от "999":

    Не ми отговори на въпроса - ЗАЩО ТУРСКИ ФИРМИ БЯГАТ В БЪЛГАРИЯ? А заплатите в Турция са по-ниски... Аз ще ти помогна - защото сте некадърни работници. Болт с гайка не можете да завиете правилно. затова и източноевропейците ви изместват навсякъде в Европа и особенно в Германия. А втората причина е - очаква се Европа да ви отреже привилегиите да изнасяте безмитно и тогава ще видите къде зимуват раците. Това сега е само началото. Ще плащате с ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЗА РАХАТА НА СУЛТАНА и родата му. Абдал научаване няма.

    Коментиран от #39, #41, #65, #72

  • 35 Mорук

    7 11 Отговор

    До коментар #27 от "Реалист":

    Бтатчед по тъп националист не бях чел ,пий си хапчетата овъргаляй си се в кочината и си легай,

    Коментиран от #36, #37

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Долу радикалния ислям

    12 9 Отговор

    До коментар #35 от "Mорук":

    Аз пък по-тъпи пюскюли от вас потурчените българи или накратко помаци имащи се за баш турци не съм виждал. Май забравихте екскурзията през 1985 г. като минахте границата и се озовахте на "родна" територия, какво ви се случи? Вашите ви наобиждаха по няколко пъти и мъже и жени. Пак ли са ви засърбяли хралупите?

    Коментиран от #40

  • 38 СССРБарета

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист":

    и кои са тия независими бизнес сайтове? и колко точно са независими казваш? Да не би да имаш предвид блумбърг? Хахахахааа
  • 39 Америка е клозет

    10 10 Отговор

    До коментар #34 от "Реалист":

    защото турските фирми търсят евтина работна ръка! по същата причина поради която и гръцките фирми бягат от Гъгръцката икономика е 10 пъти по-голяма от българската казаха го по телевизията! доходите в Турция са по-високи от тези в България Това е безспорно всеки който живее в Турция и има роднини в България го знае Няма нужда да се чете никъде! Гърция доходите са два пъти по-високи от тези в България а в Турция са един път и половина по-високи!

    Коментиран от #42, #59

  • 40 Боклук

    8 10 Отговор

    До коментар #37 от "Долу радикалния ислям":

    Време е за нов възродителен процес,мина доста време от първите процеси, на мангалите трябва по често да им се припомня ,кой са, и че са 3та ръка племе

    Коментиран от #52

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Насран сикнан

    13 8 Отговор

    До коментар #39 от "Америка е клозет":

    Само ти си вярваш на глупостите ,турчолята са озверели от глад, гледат ни като извънземни, каk пълним чантите.

    Коментиран от #46, #50

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Гурбетчия Ханко брат

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "999":

    Нека си направят и по един дудук
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Америка е клозет

    9 12 Отговор

    До коментар #42 от "Насран сикнан":

    не знам за мен но съм сигурен че дори ти не си вярваш на това което говориш! България е болна От рак държава! провинцията е пълна разруха депресираща по-зле изглеждаща от война територия! държава с шест милиона и нещо население и няколко милиона емигранти които са разпродали всичко тук и не се обръщат назад! А тези които са тук малкото останали се чудят дали да разпродават и да бягат или да продължават да се борят с Вятърните мелници! Турция е държава която за 10 години увеличи населението си с 10 милиона!
  • 47 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    3 7 Отговор
    В нас е истината,гласувайте за нас,ние сме вашата надежда,заплати поне 1500 лв.,пенсии поне 600 лв.
  • 48 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    2 8 Отговор
    В нас е истината,гласувайте за нас,ние сме вашата надежда,заплати поне 1500 лв.,пенсии поне 600 лв.
  • 49 Гурбетчия Ханко брат

    5 4 Отговор

    До коментар #27 от "Реалист":

    Каза го много точно...браво..от мен +
  • 50 Бай бай

    14 13 Отговор

    До коментар #42 от "Насран сикнан":

    миналата година бях в Турция Моля ви не говорете глупости Турция е 50 години напред пред България! особено европейската част е наистина европейсказа района на Истанбул изобщо няма да коментираме този Районен съд години напред пред България Неслучайно миналата година при посещение на един турски министър в София коментарът му беше че София изглежда като стар занемарен турски град от 70-те години!

    Коментиран от #68, #69

  • 51 Америка е клозет

    10 11 Отговор
    възхищавам се на Превъзходството на Америка! За 30 години приятелството с англосаксонците така опустошха България нещо което турското робство постигна за цели 500 години!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Нефта

    5 3 Отговор
    Стига със тая турция ве българия какво има кебабчета и бира
  • 54 Нефта

    6 7 Отговор
    Кой опустоши кой че не разбрах ние сме токъф народ че знаем само да крадем и да мамим после дрг са ни виновни старите хора са казали каквото си правиш сам никой враг не може да ти стори вашата уста само тирция е виновна америка марсианците са ни виновни ние сме супер кадърен народ не ни се работи нямаме закони нямаме нищо германиа след 2рата св война остана без нищо а сега са локомотива на европа боже боже това за отговор ви стига

    Коментиран от #56

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Америка е клозет

    7 4 Отговор

    До коментар #54 от "Нефта":

    аз ще ми обясниш ли защо в Великобритания по-голямата част от избирателите са трето поколение безработни ФАКТ! тоест Мита че не работим а пък другите били много работни автоматично отпада! българите са доста работливи много по-работливи от западноевропейците и от американците Но тези от тях които са най-работливи отдавна избягаха да работят за по-високи дкоито много ги интересува които много ги интересува чий газопровод щкКолко милиарда Ще дадем за изтребители, колко милиарда Ще дадем за изтребители но изобщо не ги интересува че цената на труда в България и при тях е в пъти в някои случаи 10 пъти разлика! а те са ни съюзници давах наставления но ги интересува само това което е в техен интерес за останалото не дават! никога няма да допуснат цената на труда да бъде еднаква в западна Европа Америка и Източна Европа защото как си представяте американец да мете улици в България!!! Хахахааааааааа
  • 57 Ердоган

    8 7 Отговор

    До коментар #55 от "Психопат":

    Ами вие не сте били никой! направили сте някакво дървено оръжие от череша наречен от черешово топче пълна пародия и смях! байганьовщината като гръмнало и се разпаднало! ако не са били руснаците отдавна да сме ви смазали! нито Една велика сила не ви обича! най-големият проблем за България е Военен и икономически съюз между Русия и Турция! както вече казах американците са алчни и ще вземат страната на този който плати повече! Ама това няма да сте вие набийте си го в тиквите!

    Коментиран от #60, #86

  • 58 Може би мислещите емигрираха

    7 1 Отговор
    Ходете да си продавате фалшивите тениски на Позитано, няма нормален човек да ви ги купи, щом са правени от дебили за дебили.
  • 59 ГОСТ

    6 3 Отговор

    До коментар #39 от "Америка е клозет":

    Те по червената тв казаха, че слоновете могат да летят, ама никой не им вярва!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    0 3 Отговор
    В нас е истината,гласувайте за нас,ние сме вашата надежда,заплати поне 1500 лв.,пенсии поне 600 лв.
  • 62 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    0 3 Отговор
    В нас е истината,гласувайте за нас,ние сме вашата надежда,заплати поне 1500 лв.,пенсии поне 600 лв.
  • 63 Ей турци

    7 5 Отговор
    Всеки ден създавате нов проблем. Скоро ще платите за всичко.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Хасан

    5 5 Отговор

    До коментар #34 от "Реалист":

    Фолсваген ако отваря фабрика в Бхлгария ,значи че бяга от Германия ли?

    Коментиран от #93

  • 66 Пророка Мохамед

    8 3 Отговор
    Всеки, който се е хванал на хоро с Русия бял ден не е видял. Рано или късно, Турция така ще бъде изработена, че свят ще и се завие.

    Коментиран от #67, #71

  • 67 Хасан

    4 6 Отговор

    До коментар #66 от "Пророка Мохамед":

    Руснака те превърна от а грарно царство в промишлено развита република..атомни централи,тецове,металургия,химия,орхж ейна индустрия благодарение на руснака ги имаш ..а Сащ ..Кокакола и хамбургери..хаза
  • 68 Не знам къде си бил

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Бай бай":

    Обаче и аз съм бил няколко пъти и не съм съгласен.
    Ако не историята, очевидно богата предвид миналото му, за мен си даже долно пробен град.
  • 69 Не знам къде си бил

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "Бай бай":

    Обаче и аз съм бил няколко пъти и не съм съгласен.
    Ако не историята, очевидно богата предвид миналото му, за мен си даже долно пробен град.
  • 70 Несъстоялата се еволюция

    5 5 Отговор

    До коментар #11 от "Реалист":

    Ще ме умориш от смях честно. От където сте се връщали....че кога ти Ганчо си бил 15 световна икономика бре? Та ти един гвоздей не можеш да произведеш камо ли нещо по-сложно. Кога си бил 7 световна армия бре? Та ти имаш всичко на всичко два самолета. Пък приказките ти за износа на оръжие съвсем ме довърши. Има си официални статистики можеш да провериш колко изнася Турция и колко българия. При това Турция изнася хеликоптери и дронове, а българия патрони, снаряди и приклади всичките по лиценз, нищо свое...хахахах
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Несъстоялата се еволюция

    4 4 Отговор

    До коментар #34 от "Реалист":

    Смешките ти нямат край. Турските фирми бягали от Турция. Пожелавам ти чистосърдечно някога и български фирми да могат да "избягат" от българия и да отварят фабрики по другите държави. Нормалните хора наричат това инвестиция. Хахахаха. А относно митата, ами все тая и е на Турция, митата ги плаща крайният потребител, т.е. ти, а какъвто ти е съдран джобът това ще го съдере още повече.

    Коментиран от #94

  • 73 Куртулуш савашъ

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "Турски геноцид":

    Да ни е честит празникът. На този ден започва краят на всички сложили ръка на Турция!!!!
  • 74 А българия къде е

    3 2 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист":

    В този линк хахахаха..88 или 89?

    Коментиран от #92

  • 75 Нарича се инвестиция ганке

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "Реалист":

    Всеки гледа да инвестира там където работната ръка е по-евтина, в случая българия

    Коментиран от #91

  • 76 Руските джуджета

    2 0 Отговор
    са най-големите в света
  • 77 Руските часовници

    3 0 Отговор
    са най- бързите
  • 78 Руските болни

    3 1 Отговор
    са най-здравите в света
  • 79 Руската електроника

    3 1 Отговор
    е най-добрата в света

    Коментиран от #89

  • 80 Руските самобръсначки

    3 1 Отговор
    са най-качествените
  • 81 Руските компютри

    3 1 Отговор
    са най-добрите
  • 82 Димитърдд

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "БКП ТВ HD":

    Ей руско зомби. Вместо да се радваш, като европейски българин, ако България закупи американските изтребители ф-16, ти плюяеш по тези които могат да направят тази сделка. Нима не разбираш, че Кремъл използва цялата агентура на такива като кагабееца и бивш резидент на КГБ в България Леонид Решетников за да провалят тази бих казал стратегическа сделка, касаеща България. В тази мръсна задкулисна битка освен БСП се включи и президента Радев, които винаги е лобирал за по слабите и скромни грипени. С което се доказа, че обслужва руските, а не българските национални интереси. Поредният, но не единствен национален предател.

    Коментиран от #113

  • 83 Руснаците

    4 0 Отговор
    пият най-малко алкохол
  • 84 Няма по-добри

    6 0 Отговор
    от руските смартфони
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Българин

    6 1 Отговор

    До коментар #57 от "Ердоган":

    Вие ли сте тези дето много произвеждате?
    Освен ибрици нищо друго нямате ваше,защото всичко с лиценз,а американците наляха 20милиарда след властта на военните да ви направят икономика,че сега да им въртите номера.
    Ако продължаваш така Ердогане,ще ви сложат където ви е мястото!
  • 87 Руската рубла

    4 2 Отговор
    е най-яката валута! СЛАВА!!!
  • 88 Да живее

    3 2 Отговор
    Пут Кин Чен Ун!
  • 89 879

    5 1 Отговор

    До коментар #79 от "Руската електроника":

    То интересното е ,че такова нещо като руска електроника,руски компютър,руски процесор и въобще руска техника няма.Руснаците нямат технологично развитие.

    Коментиран от #111

  • 90 Руските телевизори

    3 1 Отговор
    са най-качествените. СЛАВА!!!
  • 91 Реалист

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "Нарича се инвестиция ганке":

    Алабаш, главата ти проумява ли написаното - в България заплатата е по-висока от туркя и пак тука бягат. Че е инвестиция е ясно даже и на теб, НО ЗАЩО??? Защото сте с единия крак извън лодката и който има акъл бърза да се подсигури. От глад съвсем ти се е сбръчкал алабаша и не мисли. Кухи лейки! Лирата в момента е най-надценената валута. няма стойноста и на хартията от която е отпечатана. Забрави че само преди няколко години я бяхте кръстили "супер-лира". Смешковци. Тренда на туркя е от тук НАДОЛУ... Със султана начело - дано има дълъг живот начело на стадото и го заведе до края на пътеката.Амин!

    Коментиран от #104

  • 92 Реалист

    3 2 Отговор

    До коментар #74 от "А българия къде е":

    Ще ви видим вас къде ще бъдете след 45 години "братска обич" от орките. Ние откъдето се връщаме - вие натам отивате. Халал да ви е обичта им. А вас Америка ви направи държава - добре че наливаше милиарди в инфраструктура че поне пътищата ви пооправи. Ама мръднеш ли малко встрани от магистралата все едно си 1920г- кирпич, кадъни, лентяй пред кафенето.

    Коментиран от #103

  • 93 Реалист

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Хасан":

    Абе алабаш, аз да не съм ти учител - ти разлика между немската фирма и турската не можеш ли сам да направиш? При германците говорим за високи заплати в Германия, при турската- заплатите в туркя са по-ниски от българските. Къде си тръгнал да се сравняваш с германеца. ТОЙ Е ИЗМИСЛИЛ ДВИГАТЕЛЯ А ВИЕ И ДУМА ЗА ДВИГАТЕЛ НЯМАТЕ - НАСЯКЪДЕ "ОТО" сте написали. Айде бягай да четеш корана че белким ти дойде нещо в главата свястно. Това старите турци от половин дума разбират, вие младите гяури акъл море-глава шамандура. как да ти го обясня - бягат от Новата Икономическа Политика на султана (НЕП). Чел ли си история - НЕП е измишльотина на Ленин и реджеп само я копира. АЕЦ нали ще ви насади. Ама той АЕЦ-а го иска заради бомбата - бомба иска да си създаде твоя султан. Преврата го побърка и му събуди шизофренията.
  • 94 Реалист

    1 2 Отговор

    До коментар #72 от "Несъстоялата се еволюция":

    Какви мита какви 5 лева ще ти плащам бе смешник - стоката ти с митата става 2 пъти по-скъпа от китайската. С това огромно пристанище което в момента строят в Пирея и "Пътя на коприната" тебе ще те пратят пак да гониш козите по баирите. Това текстил и пластмасови боклученца дето ви е 90% от промишленоста ще умре. Ще ви останат кайсиите и стафидите да изнасяте. А искат да разширяват и летището в Гърция - не са глупваи китайците нали??? Що не ползват летището на султан реджеп? Айде отговори си! Таш капия - това ще му е новото име на Истанбулското ново летище. И там заровихте десетки милиарди за да може реджепчо да захлеби. Айде сега чакам 2-ри Босфор да направите че балъка при вас е и в морето и на брега, на 2 крака...

    Коментиран от #99, #100, #102

  • 95 RUSKI debil

    1 1 Отговор
    Руската измет и турската измет във вечна любов ! Не случайно всички русофили са и туркофили.

    Коментиран от #97

  • 96 Mорук

    0 0 Отговор
    Ердо и Путин вечна дружба ,кравари и ингилизи да го дуат ,ами с ганьо ко праим ,на коя страна да го обърнем и наведен опс той си е наведен ,в момента от своите си
  • 97 Mорук

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "RUSKI debil":

    И шорошите ви е яд защото ви изтича срока на годност ,приемете го гаврошовци
  • 98 Прав си

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Цял свят разбра това":

    И е. Б. Ливи
  • 99 Хасан

    1 2 Отговор

    До коментар #94 от "Реалист":

    Омразта ти е толкова силна че нищо не виждаш ...Ти като българин защо ти е немска култура,немска технология??немски еничер ли си ?..прадядо ти беше същия сигурно ...преди 150 г повтаряше да живей султана

    Коментиран от #105

  • 100 Хасан

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "Реалист":

    Много си зле с икономиката ..обая турска фирма Теклас да не би да е турскс или българска ?..икономиките отдавна са преплетени една в друга ...турски евреин с английски кредити отваря фабрика в България за компоненти за коли от цял свят ...всеки печели по малко
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Несъстоялата се еволюция

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "Реалист":

    Хахаха, ще се пукнеш от яд бре, то не, че ще липсваш на някого ама излишно натоварваш здравната система.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Несъстоялата се еволюция

    1 2 Отговор

    До коментар #91 от "Реалист":

    Явно е, че си по-тъпичък отколкото ти личи. В Турция заплатите са по-високи отколкото в българия. Знам, трудно е да го проумееш. Поразрови се в нета ама внимавай да не получиш инфаркт като го разбереш. Също можеш да сравниш и БВП на калпак.12500 срещу 8500 в полза на Турция. И не забравяй хапа за кръвното и оросяването, че доста ще го вдигнеш....хахаха

    Коментиран от #108

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 До реалист

    3 1 Отговор
    На това което пишеш сам вярваш ли си. Никога не е имало турско робство,една проста математика , ако предположим че един човешки живот е средно 70 години то за 500 трябват 7 поколения как така за толкова не са ни очистили след като е имало безброй изнасилвания отвличания убивания,по добре да премълчим че и всички църкви и манастири са се строили тогава . Как така и един ага не си е оставил земите на потомците ,а всички бълари се оземлихме и продаваме смело на всеки който даде кинти . На 3 март почивните дни има километрични опашки на кпп капитан андреево ,почитаме празника . Не ми се пише повече. Целия негативизъм към турция ще си иде след около 25-30 години с вас бг пенсионерите
  • 107 ай сифон

    2 3 Отговор
    А нали се перчеше че ще купи Су 57 а зъркелите му все към Ф35

    Коментиран от #112

  • 108 693

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "Несъстоялата се еволюция":

    Резак не се ли замисляш за разликата ,че турция е 80 милиона а България е около 7 милиона ? Защо не си сравниш доходите и стандарта на живот с държави като Англия,Германия,Франция или дори с малка Холандия,Дания и.тн. ?
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Фантазьор...мамин

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    А,то щото ние сме цъфнали и вързали от просперитет,а..? Абе пич кви глупости пишеш..? Над 2 милиона българи бачкат извън страната ни,мислиш ли че от хубаво са заминали...? Ние можем да си мечтаем само да имаме икономика като Турската. Само от туризма Турция си докарва 3 милиарда на година. Ми нека да им наложат санкции бе,нека..! Търговията е свободен процес,ако не с САЩ,ще е с други страни. Санкции САЩ,не могат да наложат на всички страни,щели на Китай,на Индия,на С.Корея,на Европа и по -специално на Германия след 6м. заради автомобилите който внасят и са по-ко курентни от американските...! Ами нека бе,накрая да не стане така че всички страни да изолират САЩ,от общата си търговия,те янките в момента са изправени до стената,икономически.
  • 111 Тъпото ми то...

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "879":

    Да,ширпотребата не им е интересна на тях. Виж космическа станция,производство на ядрени реактори,и централи, и едни от най-добрите ПРО системи в света са си техно производство. Ширпотребата е за малки страни като нашата да не умираме съвсем от глад,и да има с какво да се хвали Боко-тиквата ни.
  • 112 Ай сектир бе сифон..

    1 0 Отговор

    До коментар #107 от "ай сифон":

    Ти договор знаеш ли какво е,бе ръб..? Турция е наляла милиони в разработката на Ф-35 заедно с още 5 страни. САЩ,се задължават да им предоставят самолета като е готов за продажба,а сега се опъват щото С-400 ще покаже на руснаците колко е видим на радарите им. И милиардите дадени за „рекламата” на това златно гюле ще отидат в кошчето за боклук. Ей тва е цялата дандания на янките.
  • 113 Zitler4

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Димитърдд":

    Кривоглед.
  • 114 Реджеп

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Реалист":

    ХАХАХАХАХА смешко,ставаш за артист в комиците865
  • 115 Реджеп

    0 1 Отговор
    Искам мнение всички вие разбирковци как щяхте да реагирате на тяхно място в тази толкова сложна обстановка .Когато около мас ври и кипи и знаете че следващите сте вие.
  • 116 Zinan

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Синан":

    Kadesi kelesh ? Erdogan li poracha da si tolkova glu.....?
Новини по държави: