Тема: Украйна

23 Май, 2019 21:50 5 118 27

Украинската мечта ще се срине

  • украйна-
  • алексей пушков-
  • русия

Алексей Пушков с обвинения към Украйна

Украинската мечта ще се срине - 1
Снимка: Shutterstock

Руският сенатор Алексей Пушков заяви, че украинските планове за добър живот за чужда сметка няма да се сбъднат, съобщи РИА Новости.

Той коментира думите на заместник – началника на администрацията на президента на Украйна Вадим Пристайко. Пристайко заяви, че ЕС и НАТО са партньори на страната, без които на нея ще ѝ е трудно да оцелее.

„Украйна винаги е оцелявала за нечия сметка, например наша. Сега иска да оцелее за сметка на ЕС. Те обаче няма да получат много от там. Украинската мечта няма да се реализира“, заяви Пристайко.

По-рано през тази година парламентът на Украйна прие промени в конституцията, по предложение на бившия президент Петро Порошенко, които гарантират пътя на страната към ЕС и НАТО. Комисарят по разширяването Йоханес Хан вече заяви, че е нереалистично да се говори за присъединяване на Украйна в близко бъдеще.

Според него Украйна трябва да се съсредоточи върху прилагането на споразумението за асоцииране с ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фигаро

    24 77 Отговор
    Много им бърка в здравето на червените боклуци Украйна. Не гледат себе си а Украйна. Колкото повече време минава, толкова се раздалечават. Скоро украинчетата няма да говорят руски.
  • 2 MиГ 23

    70 15 Отговор
    А Украйна колко години краде от транзитния газ? То и затова ни забраниха да правим Южен поток, за да не фалира Украйна.
  • 3 Биоробот

    58 13 Отговор
    Рано или късно газта през Украйна ще спре. Тогава ЕС и САЩ ще трябва да я издържат тая измислена държава или ще има пак Голодомор. Няма по-тъп народ от Урките. Сами си ритат столчето под краката под ръководството на запада.

    Коментиран от #9

  • 4 факти

    41 7 Отговор
    Да де ама сценария е приватизация на големи Украйнски компаний за бес пари от запада и чак после присъединяване към ЕС за да могат да дойдат западни компаний след тва и да има бели роби в тяхните заводи
  • 5 ПОЗНАВАЧ

    4 24 Отговор
    Няма, защото пияндето от снимката така смята.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Сашо пушката от сливенския затвор

    5 12 Отговор
    Аве къв е тоя та ме имитира??
  • 8 Вили

    6 17 Отговор

    До коментар #6 от "Няма нужда":

    Ти бил ли си в далечните руски губернии.

    Коментиран от #10

  • 9 Злобарче

    6 33 Отговор

    До коментар #3 от "Биоробот":

    Каквото и да стане, трябва да благославят мига в който кочината СССР се разпадна. Ще се оправят. С какво алкохолизираните ватенки са по-добри от украинците ? То в тая измислена федерация останаха само урки. Погледнете Путин. Като родни братя са с ненормалника Ленин. И всички са славяни с претенции за покровителство. Глупости. Всички боклуци останаха във федерацията на варягите, монголите, татарите, чувашите, уйгундурите и безкраен списък с подобни славянски народи - изроди.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сандокан с двата ножа

    5 7 Отговор
    Яхвам коня и тръгвам срешу ФАЩ Някой да каже по суша как се стига?
  • 12 Робот

    21 3 Отговор
    Украинската мечта е куп соросоидни фекалии! Всички им биха шута, начело с Тръмп! Изоставени , жалки мишки, политически мишки! Бедни мишки! Ха ! Палячо президент, ха, ха !
  • 13 Хрониките на Евразия

    4 19 Отговор
    А Русия какво е дала на Украйна ?
    Крепостничеството, Голодомора, репресиите, посткомунистическият феодализъм, корупцията, олигархията, робското мислене - все някой да ги оправи..
    Вижте в България за 45 години какво ни е дала, че още не можем да се оправим, а какво остава за украинците след 400 годишно оправяне..

    Коментиран от #15, #24

  • 14 философ с университетско образование

    3 14 Отговор
    Украинската мечта, коментирана от Пушков?? Виждали ли сте как се изстрелват фойерверки за рожден ден?? По същия начин руснаците ще стрелят с допотопните си оръжия, ако стане война, даже могат да се избият помежду си от неадекватност и поради факта, че са аграрна страна, от краварски тип, а производството на качествени модерни оръжия не им е силната страна. Та на тези хора трябва да им се отнемат оръжията и да им се дадат мотики и кирки, докато не са се самонаранили с тези оръжия, да поработят малко, защото са мързеливци и чакат все някой друг да свърши тежката работа, а те да гледат отстрани. Путин разхайти този хубав народ и ги направи най-големите мързеливци. По времето на комунизма бяха работливи. САМО ЗА РАКЕТИ ПИШАТ И ЗА ОРЪЖИЯ ПО ПАРАДИ И НИКОЙ НЕ Е.АВА ДА РАБОТИ ТАМ, А ТРЯБВА ДА СЕ СТЕГНАТ МАЛКО, АКО ИСКАТ ДА НЕ СА КРАВАРСКАТА СТРАНА.

    Коментиран от #16, #21

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Генерал де Гол

    3 9 Отговор
      

    "Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние. "
  • 18 Българин

    3 14 Отговор
    За разлика от евразийските примати украинците имат мечта. Мечта да живеят по собствени разбирания, а не по руски, да живеят свободно е да няма война на тяхна територия. Докато руските дегенерати мечтаят единствено да потискат съседите си, защото единствено по този начин могат да получат самоуважение. Любопитно ми е какви са мечтите на путлерастите, които изпитват животинска омраза към украинците и то единствено да това, че намериха сили са дадат отпор на руската агресия.
  • 19 Бандера

    5 10 Отговор
    Руския Кавал ,казва че украинците оцелели ,благодарение на Русия... А Гладоморът ,погубил 20те години 6 милиона украинци?????
  • 20 Усмивката

    3 9 Отговор
    Голямата историческа грешка на краватите.Не биваше да помагат на орките.Не биваше да откриват втори фронт за Хитлер.Сега Украйна щеше да помага на оцелели руснаци .

    Коментиран от #22

  • 21 Усмивката

    1 9 Отговор

    До коментар #14 от "философ с университетско образование":

    Единствена сила на руснаците им са ракетите.Ако украинците наводнят Русия с украинци и водят бойни действия на техна територия с тез диваци е свършено.
  • 22 IDIL

    8 2 Отговор

    До коментар #20 от "Усмивката":

    Голями разбирачи се извъдиха ,Украйна така Русия онака Хитлер така ,аве многознайковци вие знаете ли кой насъска Хитлер да нападне СССР, ами долните амери и подлите англета щото усетиха че ще ядат голямата тояга и сега нямаше да има гнездото на злото ФАЩ нито мръсната Англия нито чифути и цигани и половината свят щеше да говори немски а другата половина руски
  • 23 Слави Славов

    7 1 Отговор
    Украйна,както и България,е проект на Щатите и нищо хубаво не я чака!Всички останало е демагогия и дрън-дрън!Американците ще ни използват докато могат,а после ще ни изхвърлят като мръсни парцали,като им станем ненужни!И не се залъгвайте,че някой иска доброто ни!
  • 24 стоян

    0 7 Отговор

    До коментар #13 от "Хрониките на Евразия":

    До 13 ком Браво -много точно описание= за 50 години тормос и беднотия комунистите ни обезлюдиха държавата а там 70 години

    Коментиран от #25

  • 25 анализатор

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "стоян":

    Не зная дали си завършил поне 4 клас, но сметката е много проста. През 1989 г. бяхме почти 9 млн. население в България. От 1990 г. БКП не съществува, "комунистите" не са на власт и сега сме 6 млн. в България. Т.е. обезюдяване от 3 млн. след като те не са на власт няма как да го направят. Обезлюдиха ни и ще ни затрият съвсем като нация продажниците от СДС, ГЕРБ и други като тях слуги на колониалните господари отвъд океана.

    Коментиран от #26

  • 26 Вили

    0 5 Отговор

    До коментар #25 от "анализатор":

    По време на Живковизма имаше желязна завеса и хората живееха като в концлагер. Имаше виц-какво ще правиш ако отворят границите- ще се покатеря на дърво за да не ме сгазят.

    Коментиран от #27

  • 27 Да бе вервай си

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Вили":

    Пълни глупости си написал! Държавата сега масово се опразва от действията на глупавите ни ръководители, а тогава който е искал пак е ходил по света, ама не да мие тоалетни и чинии. Ти може да си бил в концлагер, но другите не са били в него.
Новини по държави: