Last news in Fakti

19 Юни, 2019 20:50 2 832 15

Има информация за нарушения на Тръмп

  • нанси пелоси-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Нанси Пелоси атакува президента

Има информация за нарушения на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Председателят на камарата на представителите в САЩ Нанси Пелоси обяви, че досегашните разследвания показват, че има данни за нарушения от страна президента Доналд Тръмп, съобщи Fox News

Към момента няма единство сред демократите за това, дали да бъде задействана процедура по отстраняване на президента. Самата Пелоси заяви, че не чувства натиск от Конгреса за задействането на такава.

По-рано президентът Тръмп заяви, че не вижда нещо нередно в това да приеме компромати срещу своите опоненти от чужди държави. Той също така призна и че не информира ФБР за всичко, което си говори с други държавни лидери, защото така може да загуби тяхното доверие.

„Тъжно е, че президентът не различава кое е правилно и кое е неправилно. Последните му изказвания са равносилни на престъпления и трябва да се обърне внимание на това“, заяви Пелоси.

Тя призна, че не намира подкрепа сред републиканците за възможна процедура по отстраняване на президента.

Вече излезе и доклада на специалния прокурор Робърт Мълър за руската намеса в изборите. В него той заявява, че няма данни за заговор между кампанията на Тръмп и руското правителство.

Самият президент обвини Пелоси, че само търси начини да го атакува.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 писна ми

    15 0 Отговор
    Местя яко...
  • 2 плевен

    21 6 Отговор
    Бе хора! Спрете да публикувате снимката на тази, точно преди часовете за сън.

    Коментиран от #4

  • 3 Някой

    19 2 Отговор
    Какъв е този кукумицин на снимката,бе?Засрамете се!

    Коментиран от #8

  • 4 Коен

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "плевен":

    Тая може да играе в "Мумията" без грим.
  • 5 Тъп

    22 2 Отговор
    В разгара на соца 80-те "Свободна Европа" финансирана от оборо говореше за така наречен "Дедовизъм".С две думи, че управляващите в соц лагера са на възраст.А сега какво виждаме у ОБОРО -същото.Бабовизъм-Дедовизм.Нищо ново под слънцето.
  • 6 патриотъ

    7 2 Отговор
    Всички янки са за трепане,това е разбойническо и лъжливо племе!
  • 7 А,де ...

    2 1 Отговор
    То и за бат' Бойко има, ама ''дреми му на сайдера''. Най много да качи още 5-6 килца от стрес. :-)
  • 8 Чичо

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Някой":

    Ха-ха. Явно си от по-младото поколение и не си виждал г-жа Мозер. Бяха забранили да я излъчват по телевизията преди 22ч. :-)
  • 9 сноу

    1 3 Отговор
    Тая вещица, що не яхне метлата и с пълна газ към най-дълбокото.
  • 10 Антисоциалист

    1 1 Отговор
    Господа, г-жа Пелоси послъгва. Няма закон в САЩ, който да задължава Президент да информира ФБР. Обратното е по-вярно - ФБР следва да информира Президента. Няма как висшият да е информатор на низши... Но на социалистите, не само у нас, а и по целия свят им се иска всеки да им служи, и тъй като са низши, считат, че редното е да се служи на низш. Мисес: "Няма нищо по-нетърпимо за социалистите друг да е на власт." Затова г-жа Пелоси рече, че иска да види Президента Тръмп в затвора. Е, редно би било, стига той да й е посетител...
  • 11 Не напразно

    1 1 Отговор
    не искат да се пробват да свалят Тръмп сега, това ще е един огромен гаф за демократите. Отделно, няма и да успеят . . Тази бабичка и нейните шефове са меко казано отвратителни.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 marialok

    0 1 Отговор
    Добър ден - моите хора в България
    МОЯТА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА КАК ПОЛУЧАВА КРЕДИТ ЗА КУПУВАНЕ НА КЪЩА ОТ РЕАЛНА И ИНЖЕНЕРНА КРЕДИТНА КОМПАНИЯ, КАТО ИЗПОЛЗВА КОМПАНИЯТА ЗА КРЕДИТИ НА JOSE LUIS.
    pppppppppppp
    Казвам се (Мария), аз съм от Стара Загора в България, търся истинска заемна компания през последните 5 месеца, за да си купя къща в София, имам само няколко измами, които ме направиха за да им се доверя и в края на деня, те взеха парите ми, без да дават нищо в замяна, цялата ми надежда беше загубена, аз се обърках и разочаровах, никога не съм искал да имам нещо общо с кредитни компании в интернет, така че отидох да взема назаем пари от приятел, казах й всичко, което се случи и тя каза, че може да ми помогне, това
    познава кредитна компания, която може да ми помогне с всякакви суми по кредита
    необходима от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто е получила
    заем от тях, тя ме насочи как да кандидатства за заем, аз го направих
    точно както ми каза, кандидатствах с тях на имейл: ([email protected]), никога не съм вярвал, но се опитах и ​​най-голямата ми изненада получих заема в рамките на 24 часа, не можех да повярвам,
    Аз съм щастлив и богат отново и аз благодаря на Бог за този заем
    подобни фирми все още съществуват по тези измами навсякъде,
    Моля, аз съветвам всички там, които се нуждаят от заема им имейл
    ([email protected]) те никога няма да ви провалят и
    Животът ви ще се промени, както и моят. Скоро се свържете с (joseluisloans
  • 14 Linda Mark

    0 0 Отговор
    КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ

    Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат ​​заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… ([email protected]) Без кредитна проверка, няма консигнатор със само 2% лихва и по-добри планове за погасяване и график, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, тогава се свържете с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем

    Те предлагат всички видове категории заем, които те

    Краткосрочен заем (5_10 години)
    Дългосрочен заем (20_40)
    Заем за медиен срок (10_20)
    Те предлагат заем като
    Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем .....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.